0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
en iyisi kafa rahat olsun düşük kmde 1.6 elegant extra mı acaba onun da performansı şüphelendiriyor işte test etmek lazım yokuşlarda nasıl bakmak lazım. bizim aracımız 1.33 corolla ama ona göre iyidir baya sanırım.
teşekkür ederim. peki şu da tuhafıma gitti 2.0 benzinli modelinin hızlanması 10 sn 1.6 benzinli 10.4 saniye. bu 2.0 benzinli (cvt otomatik) modellerin çekişi nasıldır acaba özellikle yokuşlarda ?
Öncelikle şunu belirtmeliyim ki yüksek km almaktansa düşük km her zaman daha iyidir. Performans arıyorsanız da 1,6 için çok fazla bir beklenti içinde olmayın. En azından C segmenti bir araca göre sizi tatmin etmeyebilir. Şimdiden hayırlı olsun.
Ozgur bey, 1.6'nın performası ile ilgili hiç bir şeye kafanız takılmasın.Ben 7 aydır kullanıyorum her şeyi ile dört dörtlük bir araba, ama yok rali yapar gibi araba kullanırım diyorsanız Avensis o tarz bir araba değil.