0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avensis D sinifi.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-orjinal-130.000-de-hatasiz-kazasiz-sahibinden-169186256/detay Merhaba arkadaslar. Vergisi ve yakıtı sorun edilmediğinde, orjinal boyasız olan bu araç için yorumlarınız nelerdir alınır mı sizce ? 130.000 km.de olması büyük sıkıntı yaratır mı ? Yorumlarinizi bekliyorum
Simdi ilana baktim km fazla fakat araci iyi degerlendirmek gerekir uzerinde prins varmis prinsin fiyatllari malum 25 kurus cok iyi bir rakam (modeline gore fazla km )
önceki kasada 1.6 110 hp motor vardı 132 likleri varmıydı bilmiyorum ama 1.6 110 olan ile hantal kaldığını söylüyorlardı ama 132 olan yetiyor galiba avensise. 1.33 ten sonra da düşük geleceğini zannetmem. yakıt konusunda şehir içi daha iyi olabilir 1.6 ama ikisini ortası 1.8 leri de düşünebilirsiniz
teşekkür ederim zaten artık performansından pek şüphem yok dediğiniz gibi ralli yapmıyoruz. şimdiki merak ettiğim avensis ile corolla arasındaki konfor farkı varmı belli bir şekilde. biz corolladan memnun değiliz açıkçası konforundan özellikle çukurlu yollarda aşırı konforsuz geliyor.
İyide senede 26.000 km nasıl yapılır ? Sürekli uzun yolda uzun yolda kullanılan araç sürekli şehiriçinde olan arabadan kat kat iyidir yatan veya sürekli dur kalklı araba sıkıntı para durumu yeterliyse araçta düzgünse düşünülmeden alınası bir araç.