0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"Renault un dci motoru Türkiye nin şu anda en sorunlu motorudur" bu cümleye dayanak bekliyorum.
Tip olarak ayni ama alt yapi ve kasa olarak degil diye hatirliyorum isi bilen biriyle konusmustum.
Hayır teybin bulunduğu kısımdan nefret ediyorum.
Daha öncede dedim şimdide diyorum.Şuan Toyota'nın Avensis dışında arabasını almam.Honda'da ise alınacak araba yok bence Kemal abi kusura bakma ama ben Honda tipi iç konsol yapısından hiç hoşlanmıyorum.Her zaman klasik tercihimdir.Bundan sonra ya Golf 7 yada Audi A3 imkanlar dahilinde.
reno motorlarına ve araçlarına karşı fobim var ne kadar iyi olursa olsun yine de bir fransız aracı almam.
altında ne varsa en iyisi odur! ( tecrubeyle sabit )
Kendime gidip yeni ayakkabılar alırdım
3 sene sonra ehliyeti alıcaksın ayakkabılarınla mı gezecektin Emre yapma yav Elegant Auris varken.
@Enes, sanırım çoğu insan senin gibi düşünüyor, alır almaz o teybi (Daha doğrusuCD çaları..malum teyp diye bir şey kalmadı artık) değiştiriyorlarhatta bazıları daha alırken serviste hallediyor, oraya navgasyonlu kameralı falan gelişmiş cihazlardan koyduruyorlar, fitüristik kokpite acayip yakışıyorhele yenilerde iyice uzay çağı modeli olmuş@Can emre , honda alacağım zaman, çok fazla tereddüt etmiştim...yılların toyota alışkanlığından sonra ister istemez her şeyi toyota ile kısaslıyordumve hep eski alışkanlıklarımı arıyordum...Civic in kasa yapısı, içi , bagajı, malzeme kalitersi falan hep corolladan düşük geliyordu banaama sırf o senin beğenmediğin kokpitten dolayı almaya karar verdim, kullanmaya başlayıncada alıştım tabi..civicin corolladan üstün 3 özelliği var1-motoru ve otomatik vitesi..özellikle manuel kullanımı çok kolay ve eğlenceli bir vitesi var2-6 lı cd çalar ve antensiz radyo; ses kalitesi corolladan 5-10 gömlek üstün, corollata anfi ve takviye kabin kullanırdım civic ite gerek duymadım cihazın baslarıda , tizleride gayet dengeli3-sıra dışı görünümlü ve işlevsel KokpitDiğer bütün özellikler corollada daha üstün
Renault un dci motoruna haksız eleştiriler yapıldığını düşünüyorum. Bir arkadaşım da var, bir ahbabıma böyle böyle oldu; cümleleriylesağlıklı bir eleştirme yapamayız. Nasıl toyota d4d yağ yakıyor diye bütün toyotaları yağ yakar diyemiyorsak renault içinde geçerlidir."Renault un dci motoru Türkiye nin şu anda en sorunlu motorudur" bu cümleye dayanak bekliyorum.
2002-2006 arasi Honda Accord 3.0 V6