0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nissanda alıncak bir araba değil ki önceki modelleri için birşey diyemem ama ruhunu kaybetmiş gibi geliyor bana şimdidacıa konusuna girmeye bile gerek yok o bildiğin tenekeden araba yapmışlar yani
Renaultun dizel motoru konusunda yanlış düşünüyorsunuz. Değerleriyle kendini kanıtlamış bir motordan söz ediyoruz. Sırf ekonomik motoru için o arabayı alanlar var.
Şu an Mercedes'in yeni B serisinde olması lazım 1,6 Dizel olarak kullandığı motoru Renault'tan aldığını biliyorum mesela..Ben de Japon Fanatiğiyim fakat Renault son dönemlerde Dizel motorlarında kendini kanıtladı bence ..
Mercedes'i nasıl kandırdılar bu DCİ motor konusunda anlamadım ben o zaman Dediklerinize katılıyorum zaten bende yazdım yazımda Japon Fanatiği olduğumu özellikle Toyota'cıyım. Ben kendime hiç renault arabası almadım,almayı da düşünmedim Fakat bu motoru,nissana,mercedes'e nasıl gazladılar bilmiyorum Saygılar
Multijetler zaten bu isin basinda gelir, yanilmiyorsam 2002 de cikis yapti ve patenti Common rail dizel olarak hale Fiattadir bu sistemi bir cok firmada kullanir. Bir arkadasim satiyor 750.000km de albea araba cillop gibi gidiyor valla
renault ile nissan birleştiler diye biliyorum. mercedesteki motor dci mi bir bilgim yok.
Atilla Abi, Mercedes türkiyede çalışan arkadaşım var.O söyledi.
mersedes a serisi dizel motorlar ve citan dizel hatta citan da kango kasası var sadece amblemler farklı bildiğin reno olmuş mersedes