0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biraz şikayetvar sitesine girdim, anlı şanlı markalardaki şikayetleri okudum. hondalardaki, opellerdeki v.s ne şikayetler var. toyotayı öpüp başa koymak gerekiyor. şu dizellerindeki turbo ve yağ eksiltmeleride olmasa çok iyi olacak.
Daha öncede dedim şimdide diyorum.Şuan Toyota'nın Avensis dışında arabasını almam.Honda'da ise alınacak araba yok bence Kemal abi kusura bakma ama ben Honda tipi iç konsol yapısından hiç hoşlanmıyorum.Her zaman klasik tercihimdir.Bundan sonra ya Golf 7 yada Audi A3 imkanlar dahilinde.
Mayıs 1 itibari ile bizim avenin taksitleri bitti ufak ufak mercedes c serisi bana göz kırpmaya başladı makyajlı kasa 2012 model max 20.000 km civarı şöyle cam tavanlı otomatik vites beyaz bir c180 alabilirim her an
Cok şık duruyor Mehmedim, Allah gonlumuze gore versin İnşallah
sağolasın sercan baştan hayalini kuralımda sonrası allah kerim belki magnumdan porsche çıkar da mercedese gerek kalmaz :p
forumda bakıyorum da genel olarak yine japon otomobilleri diyoruz. Bence en mantıklısı yine japonbazı arkadaşlarımız alman arabaları diyorlar tamam hoş güzel arabalar malzeme iç/ dış diyaznı yakıt ekonomisi olarakda iyi ama özellikle reno motoru kullanan mersedes a serisi sorunlu tsı ve dsg şanzumanlı volkswagenler bana göre hiç mantıklı sçenekler değil insanlar hobi yada ihtiyaçları için araç alırlarki uzun yıllar sorunsuz araca binelim diye ama bile bile de lades denilmez ki bu kadar arıza ya da başka nedenlerden dolayı ben alman arabası almam yaşadığım alman opel vakasından sonra tövbe varsa yoksa benim için bundan sonra toyota mazda honda markaları sorunsuz ekonomik performans adranalini konforda 10 numara 5 yıldız...
Keşke; "C" sınıfı olup'ta "D" sınıfına taş çıkartan civic alsaydın....asla vazgeçemezdin
Renaultun dizel motoru konusunda yanlış düşünüyorsunuz. Değerleriyle kendini kanıtlamış bir motordan söz ediyoruz. Sırf ekonomik motoru için o arabayı alanlar var.
Kemal bey; bahsettiğimiz civic otor sesi, gürültülü kabin, kasislerde süspansiyonlarından gelen kütleme tarzı ses, sınıfına gara kücük bagaj hacmi ve yakıtı sebebiyle şuanki aracım dahi iyi bir tercih sebebi oldu.Zamanında çok araştırmış, kullanıcısıyla bile görüşmüştüm.
reno motorlarına ve araçlarına karşı fobim var ne kadar iyi olursa olsun yine de bir fransız aracı almam.
Yasin bey kararınız çok doğru olmuş,emin olabilirsiniz
Nissan Q.q dede aynı motor var..
VW Tiguan sırası beklerken aklımda hiç olmayan avensisi inceledim ve aldım. Doğuşun sıra bekleme olayı olmasaydı, şu an muhtemelen Tiguan sahibiydim. Avensis ile tanışmamı sağladığın için teşekkürler Doğuş Oto