0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
silecek lastiğini orijinal veya kaliteli farklı bir ürün aldıktan sonra iş onu korumaya kalır. mesela ben aracıma binmeden önce mutlaka silecek lastiklerini ve hizasındaki camı ıslak mendille silerim. bu şekilde toz taneciklerinden ve çeşitli yaprak tortularından, parçalarından, komşuların aşağı silktikleri ev eşyalarının pisliklerinden temizlenmiş olur. hem ön camın pürüzsüzlüğü sağlanır hem de silecek lastiğinin uzun ömürlü olabilmesi noktasında, aracına itina gösteren her insanın yapması gereken ufak bir dokunuş.
Hepsiburadadan Carub telli silecek lastiği aldım, hiç memnun kalmadım. Silecek lastikleri grafitli diye sevinmiştim ama 3-5 gün sonra uzun yolda yağmurluydu gidişimde de gelişimde de ve sık kullandım silecekleri, hep iz bırakmaya başladı. Şu anda da iz bırakıyor iz bıraktıktan 5-10 sn sonra izler kayboluyor. 2-3 çizgi su şeklinde de bırakıyor.
Bulabilirsen Swf'nin lastiğini ya da Bosch'un lastiğini tavsiye edebilirim, Bosch'un lastiğine ulaşması daha kolay. Silecekler aerotwin tarzı mı, hibrit mi, eski tip mi?
Abi araca önceki sahibinden kalma telli silecek vardı. Hani şu ortasından kenarından destekleyen tip. Sonra muz sileceğe dönmüştüm, onun da desteği iyi olmuyor aşırı yağmurlarda, baya sık karşılaştım, o nedenle telliye geri döndüm. Bosch telli silecek düşünüyorum ama
Muz silecek benim hosuma gitmiyo nedense orjinal gibi guzel durmuyo sirf baska biseyden degil.
Merhaba arkadaşlar.....05 corolla HB aracımı 1,5 yıldır kullanıyorum. Bir sıkıntımız yok kendisiyle şükürler olsun Kayseri'de, aldıktan 3-4 ay sonra serviste silecek değiştirmiştim önlerden biriydi ama tam hatırlamıyorum hangisi 4-5 ay sonra sanayide radyo antenini değiştirirken parçacı abi muz takalım dedi beni tongaya düşürdü sanırım ön iki sileceği de değiştirdim çok pahalı bişey değildi zaten. Haliyle şu anda durumları pek iyi değil yolcu tarafındaki parçalanıyor. Sonuç olarak silecekleri değiştireceğim. Forumda da aradım ama net bir sonuca ulaşamadım??? Sanki bosch marka iyi gibi?kaliteyi ucuza elde edebileceğim bir tavsiyeniz var mı?
@Ufuk Sönmez (16363) ile irtibata geçip Toyoguard silecek temin edebilirsiniz
Aynen onu kullanıyoruz ufuk abi ile bir bakım parçaları konusunda siparişim olacak ondan sonra bir daha iletişime geçeceğim.Sileceklerimiz hakkında bir şey danışmam gerekli.