Arka silecekler önlerden farklı, silecekte de problem yok, sadece lastiği değiştirmek istiyorum ama o lastiklerden nedense piyasada hiç bir şekilde bulamadım, o ilginç. Bulamazsam mecbur sileceği alıp onun lastiğini(yandan değil, lastiğin içinden demirli tip) çıkarıp takacağım. Ama piyasada lastiğe ulaşamamak gerçekten çok ilginç.
Hakan Bey eğer imkanınız varsa lastiğin fotoğrafını ve hangi araç için olduğunu iletme imkanınız var mı? Belki özel bir ismi olabilir bu türün.Araştırırız böylece.
Arka silecekler önlerden farklı, silecekte de problem yok, sadece lastiği değiştirmek istiyorum ama o lastiklerden nedense piyasada hiç bir şekilde bulamadım, o ilginç. Bulamazsam mecbur sileceği alıp onun lastiğini(yandan değil, lastiğin içinden demirli tip) çıkarıp takacağım. Ama piyasada lastiğe ulaşamamak gerçekten çok ilginç.
Bayrampaşa Metro markette hala fiyatı 5,99 ön silecek.Dün baktım.
Lastik aramaya ne gerek var, süpürgesiyle alın, marketlerde ucuz zaten
Arkadaşlar daha önce silecek tavsiyeleri çeşitli konularda paylaşıldı ama ben forumda bu konu ile ilgili ayrı sadece silecek tavsiyesi bulunan bir başlık göremedim .
Konuya gelecek olursak
Aracım e15 corolla (2007-2012) dün bosch aerotwin silecek takımı aldım ve orjinallerden silme konusunda olsun ses konusunda olsun çok çok daha iyi . Fiyatı ise 2 adet sileceği metro gros marketten 50 tl civarı bir paraya aldım .
Silecek ölçüleri aracın orjinal silecekleri 650 mm ile 350 mm bosh ta 350 mm yoktu 340 mm aldım tam uydu . Zaten iki sileceğin arkasında da uyumlu modeller arasında corolla e15 vardı .
Bu sileceklerden almayı düşünenlere bir tavsiyem de aynı uzunluklar farklı klipslerle satılıyor alırken arkalarına mutlaka baksınlar ve uyumlu araçlar arasında aracın belirtip belirtilmediğine dikkat etsinler .
Yöneticilerden de ricam kendileri de uygun görürse konuyu sabit başlık yapmaları . Böylece her kış başı silecek tavsiyesi arayanlar bu konu içinde bilgiye çok daha rahat ulaşabilirler .
Benim iki takım aerotwinlerim var, her sene yeni grafitli lastik alıp lastiklerini değiştiriyorum
Ben hb. Com dan tanesini 4 liraya alıyorum. Toplam 8 liraya malediyorum. Gayet memnunum. Alırken arkadaslara da aliyorum hediye olarak. daha once pahalı silecek kullanmadım. Karşılaştırma yapamayacağım o sebeple ama fazla para vermek istemeyenler için bahsettigim silecekler uygun olacaktır.
Corolla 2008 model
Bosch takimi 20 tl aldim.
Sakin baska marka almayin iz birakiyor valeo bile.
merhabalar ben geçen yıl kışın aldım bosch marka 101e uyumlu çifti 20 tl on numara performansı var ses yok ve çok güzel siliyor
Benim iki takım aerotwinlerim var, her sene yeni grafitli lastik alıp lastiklerini değiştiriyorum 
Grafitli lastik derken biraz daha açabilir misiniz? Bunların iyisini nereden kaça alabiliriz? Teşekkürler...
Ben Ufuk abiden toyoguard silecek aldim takali 2ay oldu hic ses vb yapmiyor gayette guzel siliyor

Bakalim kışın durumu ne olacak
Grafitli lastik derken biraz daha açabilir misiniz? Bunların iyisini nereden kaça alabiliriz? Teşekkürler...
aldığınız lastik takarken elinizde kurşun kalem izi bırakıyorsa grafitlidir
2009 corolla için muz 30 TL ye muz silecek almıştım altı ay olmadan yırtıldı.Servise sordum orijinalın lastikleri 65 TL bende Denso silecek takımını 65 TL'ye aldım şimdilik sorun yok.
Benim silecekleri 5-6 ay önce Toyota plaza da değiştirdiler.
Orijinal parça taktılar tabi.
Ama hiç memnun değilim.
Sileceklerden bir tanesi camı çizecek nerdeyse.
Arkadaşlar bu sene yine metrodan ford connecte fairline marka silecek aldım tanesi 5 tl idi ve çok memnunum corollanın sileceklerini de bu marka almayı düşünüyorum . Silecek ihtiyacı olanlara tavsiye ederim .
Benimde sileceklerim iyi silmiyordu ufuk sönmezden orjinal silği lastiği aldım ve dün taktım çok hoşuma gitti ikisi toplam doksan tl.ufuk ada ilğisinden dolayı teşekkür ederim.
Ön için Swf yedek lastiğinden aldım, taktım, şu anda iyi duruyor. Ark için yine aramam lazım, ortadan demirli lastik hala bulamadım.
abi toyotanın bir videosunda servisten sadece lastiğini alıp nasıl değiştirileceğini anlatıyordu servis elemanı renoda lastik olarak satmıyorlarmı?
silecek lastiği dedinizde aklıma geldi,bu 2012 kasa Corolla nın lastikleri neden bu kadar çabuk bitiyor çok dandik
Biraz bile su bıraksa rahatsız olurum. Bosch'un ve Swf'nin ürünlerini aldım yine, Swf arka silecek için kalındı, bosch iyi oldu Ersan. Servise lastiği hiç sormadım ama sorarım ama dediğim şekilde çok uyguna halloldu. Bu arada Swf'nin lastikleri gerçekten iyidir. Yine de servise de bir sorayım bakalım, onlarda neler var acaba. Önlerde de Aerotwin vardı, Swf'nin lastikleri ile değiştirdim. Bu arada arka orjinal sileceği de Bosch zaten ama dışarıda aynı lastiği(içten demirli) bulamadım.
Barış, toz, iklim vs de çok etkiliyor, tabi silecek alstiğinin kalitesi de, lastik bozuldu mu çok kullanmamak ve değiştirmek daha sağlıklı.
benim bildiğim silecekler mevsimliktir. yaz ve kış değişmesi gerekir. bunu fii tarihinde biri söylemişti bana.