0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence soyle bisi guzel olur iki sira sislerin hemen yanina
Gökhan bey sorumu anlamadığınızı düşünüyorum. Gündüz farı uygulaması Hakkında yardım istemedim. Sadece photoshop ile tarif ettiğim noktalara yerleşimini yapabilecek biri varmı diye sordum
yav bu gündüz farının değeri olmayınca anlaşılıyor heralde, bende var, bende uzun süre önce menüden girip kapattım, kullanmıyorum. Bunların ne esprisi varki, parkları niye yakmıyorsunuz da gündüz farı uygulanıyor. Veya xenonları yakın gündüzde. Yanlış anlaşılmasın bende var ama, hiçbir faydasını görmedim şimdiye kadar ondan soruyorum.
Otobanda gereksiz sellektör yapmanıza engel oluyor
Ne alaka?Otobanda sellektöre öndeki sürücü odun diye tabir ettiğimiz bir vatandaşsa ihtiyaç duyuluyor e zaten öndeki odunsa arabayıda yaksan farketmez. Tabi işin zevk kısmı size kalmış tabi ki bize düşmez ben sadece alıntıda ki yazdığınıza yazdım Gündüz farı konusunda Alpere katılıyorum hele ki sonradan yapılanlar e olursa olsun iğrenç duruyor şahsi görüşümdür Alper senin araçta etkili olabilir
Arkadaşlar merhaba,2005 Avensis için gündüz farı uygulaması düşünüyorum.Yalnız aklıma takılan bir konu var.Genelde uygulanan gündüz farları resimdeki gibi sis farlarının altına konumlandırılıyor.Resimdeki model yani:Uploaded with ImageShack.usDaha önce tamponu keserek pancurun alt kısımlarından başlatılıp sis farları hizasında bitirilebilirmi?Yani alt pancurun (ızgaranın) sağından ve solundan düz olan zeminde diklemesine yukarı doğru (tahmini bitiş plaka alt kenar hizaları) yapılabilirmi?Böyle bir uygulamayı nette çok araştırdım ama rastlamadım.Bunu photoshop kullanmayı bilen bir arkadaşımız uygulayıp neye benzediğini bize gösterebilirmi?