0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba,2005 Avensis için gündüz farı uygulaması düşünüyorum.Yalnız aklıma takılan bir konu var.Genelde uygulanan gündüz farları resimdeki gibi sis farlarının altına konumlandırılıyor.Resimdeki model yani:Uploaded with ImageShack.usDaha önce tamponu keserek pancurun alt kısımlarından başlatılıp sis farları hizasında bitirilebilirmi?Yani alt pancurun (ızgaranın) sağından ve solundan düz olan zeminde diklemesine yukarı doğru (tahmini bitiş plaka alt kenar hizaları) yapılabilirmi?Böyle bir uygulamayı nette çok araştırdım ama rastlamadım.Bunu photoshop kullanmayı bilen bir arkadaşımız uygulayıp neye benzediğini bize gösterebilirmi?
Tampon delme şansızı varsa, bence bu resimdeki gibi yapın. Emin olun avensis te de güzel duracak.
Ümit bey; Photoshop konusunda Size yardımcı olamayacağım, ancak iyi bir görüntü elde edemeyeceğinizi düşünüyorum.Kenarlarda dikey olsa daha güzel gözükür bence.Aslında, sizin yayımladığınız resimdeki çok klasik ve çakma duruyor. Tabii siz bunu tercih etmiyorusnuz her halde.
dikine derken benim eski aracımdaki gibi kastediyorsunuz sanırım ?