0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Timuçin abi 5 metrelik hiluxu ne yapacaksın corolla ya ne oldu park edecek yer bulamazsin vallahi tabi arazide otomobil konforunu gözardı etmemek lazım:)
2001 yilindan beri evde hilux var hic park sorunu yasamadim istedigin kaldirima rahatca cikabiliyorsun. Vergiside cok fazla degil tabi 4x4 alirsan vergisi yuksek olur. Ayrica yakiti cok iyi, kullanimi cok rahat ozellikle yokuslarda kesinlikle kacirmiyor. Benim acimdan tek problem FSM'den gecebiliyorsun sadece.
corollayı bekliyorum da fiyatına bakınca düşükmüş... ben jeep gibi die hılüx dedim.. kocaman + ve - leri nedir hiç ama hiç bilmiyorum..jeep gibi dev gibi olunca ve fiyatını ilk defa dikkat edip bakınca hoşmuş dedim...yani normal sedan araba dizel 50-55 bin tl bu fiyata hılux iyi bişey değil mi??? komyonet mi jeep die mi geciyo bu meret
4x2 benim baktığım... yakıt cok mu??? bugun de zam geldi mazota ama:)))))) geri görüş kamerası falanda varmış
teşekkür Mehmet bey b,ilgi için.. corollayı beklemeye devam o zaman... ya pazartesi günü renoya gittim iyiki bakmışım megane sport tourer gt line... adam bugun de aradılar. gelin verelim die kaççırmayın fırsat mırsat falan derken:))) gidip bakmayacam başka yere bir daha da diyorum dayanamıyorum.. maksat bakmak diğerlerinide görmek ama