0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hilux ün 2000 modeli ile yağışlı yolda yokuş inerken kayıp iri bir karpuz büyüklüğünde kaya parçasına vurmuştum, çıkan sese bakıp inerken gitti bizim araba dedim içimden, inipte bakınca taşın tuz buz olduğunu aracın altındaki çarpma noktası olan çekme halatı takılan demirin ise 1-2 cm bile eğilmediğini görmüştüm.
wv baktin mi abi
selçuk bakmaz olurmuyum hiç baktım tabiki.. ya benimki hastalık boyutunda.. arabalarla ilgilenmeyi seviyorum... hatta antalya vw nin 2 bayisine de gittim.. 2 sinde de passata da baktım jetta da golf te.. passatı verin alıp gidiyim dedim (biliyorum ya ne diyeceklerini) tmm efendim hemen sipariş veriyoruz 3 ay sonrasına gün söylediler:))) şaka gibiler ya... golf içinde aynıydı diğeri içinde.. seat yeni leonu bile hemen teslim ediyor hatta çokta ciks araba yapmışlar.. tdı düz vites51000 otomatik56500 dü.. style versiyon yani donanımlısı için:))))
Abi seat gerçekden çok uygun fiyatlarla sürdü piyasaya leonu. Bu arada sen Passat siparisi ver abi THYnin Boeing 737 siparisi daha önce teslim edilir. Hahaha
Kesinlikle sedanın yerini tutmaz pick up lar ... Valla bizim arkadaş geçen gün gitti verdi parayı aldı 0 km pasaatı sıra falanda beklemedi gri renk sanırsam siyah ve beyaz renklerde sıkıntı var [/quotburda antalyada ki bayilerde ne rengi istersen iste 3-4 ay sonra diyorlar..