Gönderen Konu: İDAM MAHKUMLARI VE SON YEMEKLERİ  (Okunma sayısı 2686 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
İDAM MAHKUMLARI VE SON YEMEKLERİ
« : Mayıs 18, 2013, 17:41:11 »

İdam mahkumlarının cezaları infaz edilmeden önce yedikleri son yemekler.
Bazıları homini gırtlak yemiş bazılarıda son şeklini yapıp gitmiş.
Neyse afiyet olsun hepsine......

Ronnie Lee Gardner, son yemeğinde ıstakoz kuyruğu, biftek, elmalı turta ve vanilyalı dondurma yedi, ayrıca son günlerinde Yüzüklerin Efendisi üçlemesini izlemesine izin verildi. 49 yaşındaki Ronnie Lee Gardner hırsızlık, soygun ve 2 cinayet suçundan idam mangasınca kurşuna dizilerek idam edildi.

Oklahoma bombacısı Timothy McVeigh, ana yemek yerine sadece naneli ve çikolata parçacıklı dondurma istedi. Timothy McVeigh 168 kişinin ölümüne yol açmaktan idam edildi.

Bu fotoğrafta 28 yaşındaki Victor Feguer’in son yemeği var. İki tabak içerisinde tek bir zeytin. Son yemeğinde tek bir zeytin isteyen Victor Feguer, adam kaçırma ve cinayet suçlarından asılarak idam edildi.

Allen Lee Davis, son yemeğinde ıstakoz kuyruğu, kızarmış patates ve karides, midye, sarımsaklı ekmek ve kök birası istemişti. 54 yaşındaki Allen Lee Davis, üç kişiyi öldürmek ve soygun suçlarından idam edildi.

Stephen Anderson son yemeğinde iki kızarmış ekmek, peynir, lapa ve mısır karışımı, şeftalili turta ve çikolatalı dondurma istedi. 49 yaşındaki Stephen Anderson hırsızlık, saldırı ve 7 cinayet suçundan zehirli iğne ile idam edildi.

Ted Bundy son yemeği olarak “özel” menüyü reddedince kendisine biftek, yumurta, kızarmış ekmek, yağ, süt ve meyve suyu verildi. 43 yaşındaki Ted Bundy tecavüz, nekrofili, hapisten kaçmak ve 35 cinayet suçundan elektrikli sandalyede idam edildi.

John Wayne Gacy, son yemeğinde 12 kızarmış karides, bir kova orijinal KFC tavuğu, patates kızartması ve çilek istedi. Tüm bu yemeği isteyen Gacy, cinayet ve tecavüz suçlarından dolayı zehirli şırıngayla idam edilmeden önce üç ayrı KFC restoranını yönetti.

Ricky Ray Rector son yemeği olarak , biftek, kızarmış tavuk, vişneli Kool-Aid ve cevizli turta istedi, ancak tatlıyı yemedi. 42 yaşındaki Ricky Ray Rector, iki cinayet suçundan zehirli iğne ile idam edildi, son yemeğinde turtasını yememesini ise “Onu sonraya saklıyorum” sözleriyle açıkladı. Rector’un avukatları, müvekkilerinde zeka geriliği olduğu savunmasını yapmışlardı.

Angel Nieves Diaz, son yemeği reddetti, kendisine hapishane yemeği verildi ancak onu da kabul etmedi. 55 yaşındaki Diaz silahlı soygun, cinayet ve adam kaçırma suçlarından zehirli şırıngayla idam edildi.

Toyota Club Türkiye

İDAM MAHKUMLARI VE SON YEMEKLERİ
« : Mayıs 18, 2013, 17:41:11 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
Ynt: İDAM MAHKUMLARI VE SON YEMEKLERİ
« Yanıtla #1 : Mayıs 18, 2013, 18:15:38 »
eli kanlı, katil, terörist başı apo hergün bunlardan yiyordur ama asamadılar gitti.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Mayıs 18, 2013, 18:22:39 »
  Ted Bundy denen adam tam bir suc makinesiymis. Amerikada bayabir hayrani vardir sanirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Mayıs 18, 2013, 18:36:24 »
  Ted Bundy denen adam tam bir suc makinesiymis. Amerikada bayabir hayrani vardir sanirim.

Yakışıklı herifmiş...Kim der bu herif katil diye...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Çıkarım senle her yola , Toyota ~ :)
    • Artistik Buz Pateni / Çeliği
  • Araç: Başka Marka
  • 19 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Mayıs 18, 2013, 19:23:20 »
Ben açım , adam öldürmeye gidiyorum :)
'    Peugeot RCZ 1.6 Thp 153 PS    '

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Mayıs 18, 2013, 19:36:42 »

Yakışıklı herifmiş...Kim der bu herif katil diye...

Babyface katil

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 45800
  • Model Yılı: '11
  • 19 kere teşekkür etti
  • 32 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Mayıs 19, 2013, 10:19:09 »
eli kanlı, katil, terörist başı apo hergün bunlardan yiyordur ama asamadılar gitti.

amerikada asılan katillerin öldürdükleri insanları topla yukarıda adı geçen şerefsizin katlettiği masumların sayısına ulaşmaz.
asılamadı gitti.
Ben o yakalandığında lise 1 de öğrenci idim ne şenlik yapmıştık yakalandı diye asılacak diye ama....neyse...
Hayatın km'sini hergün sıfırla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Mayıs 19, 2013, 11:21:24 »
Burada idam cezası alan insanlar Amerikada olunca insan hakları die bisey yok Türkiye de olsa insan hakları ortaya çıkar. Binlerce insanın ölmesine neden olan terörist başını idam edemiyorsun iste bu tavizler devam edersede serbest bile birakilabilir !!!
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Mayıs 19, 2013, 12:35:01 »
Akiller gittikleri yerlerde sayın diye hitap ettikleri şerefsizin ilerde serbest bırakılacağından bahsediyorlar zaten....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • chappuler
  • 34 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Mayıs 21, 2013, 16:27:38 »
D-Smart beni aradı birgün.... dediler ki ayda 19 tl verin 6 kanal hariç bütün kanalları açalım...
"tamam" dedim sevine sevine eve geldim....
"HD kanallarım açılıyor" diye sevinçle bütün eş dost akrabayı aradım....

Sonra öğrendim ki HD Cihaz almayınca açılmıyormuş....
Açtım telefonu D-Smarta dedim "böyleyken böyleymiş" o da dedi ki "şöyle yaparsak şöyle olur" nasıl olduysa bu konuşma 45 dakika sürdü.....

İnadımı kimse bilmiyor tabi ayda 2 lira daha fazla vermemek boyun eğmemek için her teklifi reddettim....

Şu anda ayda 19 tl yüzünden hergün saatlerce ID (İnvestigation Discovery) kanalını izliyorum....

bu katillerin hepsini tanıyorum....

delirdim ben merhaba....
Tüm üye ve üye olacakların dikkatine! lütfen forum kurallarını gözden geçiriniz....
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=3.0
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır..."

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Mayıs 21, 2013, 16:51:07 »
D-Smart beni aradı birgün.... dediler ki ayda 19 tl verin 6 kanal hariç bütün kanalları açalım...

Açtım telefonu D-Smarta dedim "böyleyken böyleymiş" o da dedi ki "şöyle yaparsak şöyle olur" nasıl olduysa bu konuşma 45 dakika sürdü.....

İnadımı kimse bilmiyor tabi ayda 2 lira daha fazla vermemek boyun eğmemek için her teklifi reddettim....

Şu anda ayda 19 tl yüzünden hergün saatlerce ID (İnvestigation Discovery) kanalını izliyorum....

delirdim ben merhaba....

Ablacım sonra psikopat olup çıkmayın  :P

var mı yeni yemek tarifleri :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
« Yanıtla #11 : Mayıs 21, 2013, 18:24:03 »

Ablacım sonra psikopat olup çıkmayın  :P

var mı yeni yemek tarifleri :D

Mantı ister o mantııııııı...:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Mayıs 21, 2013, 18:49:02 »

delirdim ben merhaba....

abla aynı inat babamdada telekomculara oluyor :) Sanırım babam yüzünden baya telefonunu kapattıran olmuştur :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Mayıs 21, 2013, 18:57:54 »
Hiç kimse Sosisli istememiş mi yahu :islik:
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #14 : Mayıs 21, 2013, 19:43:27 »

Mantı ister o mantııııııı...:)

canım çekti :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 54 ES ?
  • Kan Grubu: A+
  • 19 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #15 : Mayıs 21, 2013, 19:44:25 »
Herşey normal gözüküyorda elektrikli sandalye ile idam nedir...? :blink:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Mayıs 21, 2013, 20:13:46 »

Kafasına deri bi şapka takılıyor ıslatılıp sonra kafadan elektriği veriyorlar :)

Sandalyede elleri ayakları v.s baglı oldugundan sandalye diye geçiyo.

Yeşil yol filmini izlersen orda var :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Mayıs 21, 2013, 20:14:13 »
Hiç kimse Sosisli istememiş mi yahu :islik:
Gorali ister onlar. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 35 ECC 97
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '08
  • 116 kere teşekkür etti
  • 86 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Mayıs 21, 2013, 20:16:27 »

Bilimsel bilgi :)  ersin abi yemek tarifi verir gibi anlatmış :)

Vücüda elektrik akımı verilerek öldürme veya diğer anlamıyla elektrikli sandalye mahkumun özel olarak hazırlanmış tahta bir sandalyeye oturtulduktan sonra baş bölgesine elektrotlar bağlanır. Yaygın kanının aksine elektrik akımı hiçbir şekilde sandalyeden gelmemektedir. Sandalye sadece mahkumun oturması içindir. Bu idam yöntemi ilk olarak 1880'li yıllarda Thomas Edison ile George Westinghouse arasındaki doğru akım, alternatif akım tartışması yüzünden ortaya atılmıştır. Çünkü Edison kesinlikle alternatif akımın kullanılmaması gerektiğini göstermek için kedilere alternatif akım şokları vererek deney yapmakta ve yetkilere tehlikeleri anlatmaktaydı. Bu sırada New York Eyaleti suçluları asarak idam ediyordu fakat bu idamlar sırasında korkunç olaylar meydana geliyordu. Örneğin fazla uzun urgan kullanıldığı için suçlunun kafası kopuyordu. Yetkililer Edisonun bu deneylerini farkettiler ve bu akım sistemini iyi bir idam yöntemi olacağına karar verdiler.
Elektrikli sandalyenin ilk kurbanı kız arkadaşını öldürmekten yargılanan William Kemmlar'dır. Ağustos 1888 yılında elektrikli sandalye ile hayatına son verilmiştir.
Elektrikli sandalyenin amacı mahkuma verilen aşırı miktarda akım ile iç organlara(beyin dahil) hayati derecede zarar vermektir. Ölüm genellikle kalp durmasından (kardiyak arrest) veya beyin ölümünden dolayı gerçekleşir.
Çoğu kişi tarafından bu idam şekli en çok acı veren idam şekli olarak görülür. Elektrikli sandalye ABD'nin idam sembolü haline gelmiştir fakat ABD'de en çok uygulanan idam yöntemi çok daha insancıl olan zehirli iğne ile idamdır.
ABD'de Alabama, Florida, Güney Karolina, Virjinya eyaletleri içinde elekrikli sandalye ile idam yöntemi ikincil olarak mahkuma sunulur. Mahkum zehirli iğne veya elektrikli sandalye arasında seçim yapabilir. Kentucky ve Tennessee 1998 yılında elektrikli sandalye kullanımından vazgeçmiştir.

Abi yeşil yolu izle :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 19 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Mayıs 21, 2013, 22:05:08 »
Bilimsel bilgi :)  ersin abi yemek tarifi verir gibi anlatmış :)

Vücüda elektrik akımı verilerek öldürme veya diğer anlamıyla elektrikli sandalye mahkumun özel olarak hazırlanmış tahta bir sandalyeye oturtulduktan sonra baş bölgesine elektrotlar bağlanır. Yaygın kanının aksine elektrik akımı hiçbir şekilde sandalyeden gelmemektedir. Sandalye sadece mahkumun oturması içindir. Bu idam yöntemi ilk olarak 1880'li yıllarda Thomas Edison ile George Westinghouse arasındaki doğru akım, alternatif akım tartışması yüzünden ortaya atılmıştır. Çünkü Edison kesinlikle alternatif akımın kullanılmaması gerektiğini göstermek için kedilere alternatif akım şokları vererek deney yapmakta ve yetkilere tehlikeleri anlatmaktaydı. Bu sırada New York Eyaleti suçluları asarak idam ediyordu fakat bu idamlar sırasında korkunç olaylar meydana geliyordu. Örneğin fazla uzun urgan kullanıldığı için suçlunun kafası kopuyordu. Yetkililer Edisonun bu deneylerini farkettiler ve bu akım sistemini iyi bir idam yöntemi olacağına karar verdiler.
Elektrikli sandalyenin ilk kurbanı kız arkadaşını öldürmekten yargılanan William Kemmlar'dır. Ağustos 1888 yılında elektrikli sandalye ile hayatına son verilmiştir.
Elektrikli sandalyenin amacı mahkuma verilen aşırı miktarda akım ile iç organlara(beyin dahil) hayati derecede zarar vermektir. Ölüm genellikle kalp durmasından (kardiyak arrest) veya beyin ölümünden dolayı gerçekleşir.
Çoğu kişi tarafından bu idam şekli en çok acı veren idam şekli olarak görülür. Elektrikli sandalye ABD'nin idam sembolü haline gelmiştir fakat ABD'de en çok uygulanan idam yöntemi çok daha insancıl olan zehirli iğne ile idamdır.
ABD'de Alabama, Florida, Güney Karolina, Virjinya eyaletleri içinde elekrikli sandalye ile idam yöntemi ikincil olarak mahkuma sunulur. Mahkum zehirli iğne veya elektrikli sandalye arasında seçim yapabilir. Kentucky ve Tennessee 1998 yılında elektrikli sandalye kullanımından vazgeçmiştir.

Abi yeşil yolu izle :)

Emre  hahahahhah :D :D  :alkis:

200 gr su
1 karış deri parçası
elektrik
sandalye
:D