D-Smart beni aradı birgün.... dediler ki ayda 19 tl verin 6 kanal hariç bütün kanalları açalım...
"tamam" dedim sevine sevine eve geldim....
"HD kanallarım açılıyor" diye sevinçle bütün eş dost akrabayı aradım....
Sonra öğrendim ki HD Cihaz almayınca açılmıyormuş....
Açtım telefonu D-Smarta dedim "böyleyken böyleymiş" o da dedi ki "şöyle yaparsak şöyle olur" nasıl olduysa bu konuşma 45 dakika sürdü.....
İnadımı kimse bilmiyor tabi ayda 2 lira daha fazla vermemek boyun eğmemek için her teklifi reddettim....
Şu anda ayda 19 tl yüzünden hergün saatlerce ID (İnvestigation Discovery) kanalını izliyorum....
bu katillerin hepsini tanıyorum....
delirdim ben merhaba....
D smart veya Digitürk , inanılmaz sahte kuruluşlar
insanı kazıklamak için ne gerekiyorsa yapar bunlar, bunlara elini veren kolunu kurtaramıyor
BP den 1 yıllık bedava digitürk kazanmıştım, sırf bedava diye bağlattım, iğrenç , anlamsız, saçma , bomboş ..... olduğunu anladığım için sadece bir kaç gün kullanıp vaz geçtim.....yaklaşık 7 yıldır heriflerden yakamı kurtaramıyorum, sürekli arayıp şunu verelim bunu verelim diye yırtınıyorlar
bense sadece dalga geçiyorum arayanlarla... bir kaç gün önce kızı tam 1 saat 45 dakika oyaladım telefonda.... delirtim zavallıyı
Kaç tane bedava HD yayın var dediğimde ancak 4 tanesini sayabiliyorlar..oysaki en az 50 tanesini izliyorum rahatlıkla
Yapılacak olan en basitinden ve tamamen ucretsiz olarak şudur:
çatıya veya balkona iki çanak taktıracaksınız , montaj dahil 150 tl. ye takanlar var
mini HD uyudu alıcısı alacaksınız ; 80 tl.den başlıyor 800 tl ya kadar var ben "next mini HD mavi" aldım
vatan dan 200 tl ye hemde 12 taksitle, muazzam bir receiver, el kadar olmasına rağmen pc bağlandısı, internet bağlantısı ve en güzeli USB portu var
izlediğiniz her şeyi tek bir tuşa basarak kaydedebiliyorsunuz, siz yokken kayıt yapabiliyorsunuz, ... çok fazla gelişmiş teknik özelliği var
ve tabi en güzeli her ay fatura ödemiyorsunuz...ömür boyu sizin ve yaklaşık 5 bin kanal bedava, internete bağlamak koşuluyla yüzlerce şifreli kanalaı çözüyor ve en az 50 yabancı ve 8 yerli(Türkçe) HD kanalı bedavaya izleyebiliyorsunuz (Televizyonunda HD olması gerekiyor)
sonuçta 350 tl haracayıp ömür boyu kullanacağınız, taşınırken alıp götüreceğiniz size ait bir sistem kuruyorsunuz