0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben arabamı alır almaz bir tane aldım,Gerçi ölçülerini hatırlamıyorum ama lastikçinin dediğine göre sattığı teker normal araba tekeriymiş,70km üstüne güvenle çıkabilirsin dedi.İnce stepneden biraz daha kalın ama bagaja dik olarak arka koltuk kısmına bağladım hem tüpün ekonomisini yaşıyorum hem 3 çocukla geniş bagaj ihtiyacımı gidermiş oluyorum.Not:Teker 2. el ama iyi durumda,100 TL ye aldım.
Pardon resim buyrun
Merhaba abi bizdede stepne sorunu varda rica etsem bagajin fotosunu yukleyebilirmisiniz profilinizdeki aracin aynisi bizde var da abi babama gosterecegim
Kardeş,İlker Bey'in yüklediği resimdeki gibi bağladım fakat teker küçük olduğu için eğilmezsen farkedilmiyor.270 tl biraz pahalı geldi bana lastikçileri gezersen 100-150 tl arası bulursun.Bir önceki aracımda da vardı bence büyük rahatlık.
Tesekkurler abi bilgi icin hic kullandinmi stepneyi abi nasil hissettin kullanirken
Çok şükür daha kullanmak nasip olmadı.İnşallah da olmaz.
antalyadan dönüş yolunda dar yolda karşıdan gelen araca yol veyim derken çukura girip çıktım ve jant göbekten yamulmuştu (lastiğe bir şey olmamıştı). lastikçiye gösterdiğimde jantı düzeltememişlerdi. bende orjinal stepnemin jantını lastiğe taktırmıştım.o tarihten sonra almışken ince stepne alayım dedim ve araştırmalara koyuldum, hatta forumda bu konuda bir arkadaş paylaşımda bulunmuştu. beni asıl ince stepneye yönelten aracın stepne yeri ince stepneye göre yapılmış olması ve daha sonra yanlara plastik cepler yapılarak bagaj hacmini azaltmışlarbende o plastikleri sökerek ince stepneyi yerleştirdim. bagajım inanılmaz hacim kazandıfotoğrafları buradan sizlerle paylaşırım
Mumla aradıgım ince stepneme nihayet bugün kavuştum.Arkadaşım garajını düzeltirken baktım kuzu gibi yatıyor.5 bijon ve 16 jant.Bu neyin dedim.Oda bir zamanlar Focusum vardı LPG taktırınca kenara koymuştum satarkende unutmuşum.Şimdi lastikçiye satmaya götürüyorum dedi.Bende bişey demeden bagaja attım.Ne kadar borcumuz dedim. Orj. bak ona göre verirsin dedi.Orj. 270 TL benden 100 TL den fazlası çalışmaz dedim.Oda hayrını gör dedi.Çok mutluyum yaa.