0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mumla aradıgım ince stepneme nihayet bugün kavuştum.Arkadaşım garajını düzeltirken baktım kuzu gibi yatıyor.5 bijon ve 16 jant.Bu neyin dedim.Oda bir zamanlar Focusum vardı LPG taktırınca kenara koymuştum satarkende unutmuşum.Şimdi lastikçiye satmaya götürüyorum dedi.Bende bişey demeden bagaja attım.Ne kadar borcumuz dedim. Orj. bak ona göre verirsin dedi.Orj. 270 TL benden 100 TL den fazlası çalışmaz dedim.Oda hayrını gör dedi.Çok mutluyum yaa.
Ahmet hayırlı olsun .senin lpg simitmiydi bağajda orjinal stepneye göre bayağı farkettimi
Abi hayırlı olsun bizede 4*100 bijon 15" lik bulabilirmisin ucuza
İlke 13 ayda kendime buldum sanada artık 5 yıla bulurum.
Abi biz 2 yıldır bakıyoruz ama yok
Erken sevinmişiz.Bijon aralıkları tutmadı.Sinirimden stepneyi tekmelemekten ayagıma inme inecek.
Abovv
Çok mu ah ettin İlke?Kına yakarsın artık
Ne kınası abi Kına alacak parada kalmadı
Kınada bende olsun.Öğrencimize
Teşekkürler Ama ben kullanmayım hocam Son uyarı ban derken ...
Öyle olsun.Bu özveriyi ve hassasiyeti başka konulardada bekleriz.
Abi küçüçük konu altında yazıyor konu hangi başlığa ait diye hiç ona dikkat etmiyorumki Direkt başlığa bakarım neymiş diye
Birde tapatalktan girince dimi
daha öncede paylaştığım konuyla ilgili fotoğraflar ektedir.ince stepnemi almadan önce aldığım yerde tekere montajlattırdıktan sonra aldımalj jant olup aluminyum alaşımlıdır250tl/10taksitle aldımçok orijinal bir jant olup tavsiye ederimplastik cepleri sökünce yaklaşık bir 50cm yükseklik kazandım bagaj hacminde
Osman Bey bu plastik cepler aurisin bagajı için hakikaten büyük handikap, şimdilik çok ihtiyaç yok ama ilerisi için bende ince stepne düşünüyorum.. Yalnız bu 50cm yükseklik derken 20cm mi demek istediniz acaba Bu arada bugün İzmir Oto fuarındaydım, çoğu markada artık inceltilmiş stepne bulunuyor..