0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O birde köprünün altında kalıyor karanlıkta. Gizli kamera misali. http://www.cnbce.com/haberler/ekonomi/imf-ye-son-taksit-14-mayis-taAcaba kapandı mı?
emre kardeşim ben sürekli o kuruçeşme yolunu kullanıyorum radara yakalandık ozman
Ehliyeti aldigimda arabayi ben kullandigimda plaka takmayacagim kardesim bos yolda ben basarim (tabi enson 130a kadar basarim)
Kardeşim sen bir ehliyeti al da o zaman görürüm seni :p canımsın
O iş yalan gaz pedalı 120den sonra durmuyor şahsi ve bizzati tecrübelerimden söylüyorum İlke
Kismetse eylul10da kursa baslayacagim abi ondan sonra ilk sinavlara girdimmi tamamdir.Ssst la burda daha fazla hiz yazamiyorum ondan 130 saka bir yana e12yi sevdigimden arabaya zarar gelmesin diye fazla basamam
Kaza yapmadığın sürece zarar gelmiyor tutupta sıkışık yerlerde makas atmak tabiriyle yaparsan elbet sıkıntı çıkar hatta şansını fazla zorlamış olursun ama yolun akışına trafiğe göre elbet belli bir hıza kadar duygularını törpüleyip bırakırsın
Hakan abi Mc Donalds köprüsünde de vardı bir radar ama köprü bakım çalışmasından dolayı radar kalkmış , 2 araç var gezici , Centerin ordan Mc donalds arası geziyorlar gri ford ve bir accent era
Ceza makbuzunda tuzla güney yazıyor sanki oralarda değilde,tuzla içmeler arası cezayı yemişim gibi duruyor..yinede sağol verdiğin bilgileri aklıma yazdım:)
O da birşeymi ben 56 ile radara giren insanlar gördüm