0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunu bir role ilede yapabilirsiniz.mesela fiat stiloda da oyle bir kablo var onu tetikleyince tum camlar kalkiyor. ama bizim araclarda boyle bir ozellik yok. bundan dolayi biz diyotlar ile birden cok kabloyu suruyoruz.
ilke ben hala bizim arabaya bu oto kaldırma işinin olmayacağı düşüncesindeyim ben oto ucu ve kaldırma ucuna selçuk beyin dediği gibi aynı anda role ile anlık elektrik verdim kalkmadı. hatta kımıldamadı bile.acaba müsait olunca birde sen dener misin? acaba ben mi yapamadım. eğer sende yapamazsan boşa uğraşmayalım.
Abi kapiyi actirtmiyor babam ancak lysden sonra babam sehirdisina cikarsa filan izinsiz acabilirim.
aynen ddogrudur 16 diyot olmadan olmuyor malesef. pc ye gecince bakarim. sizin aracin devresine
bende senin yaşındayken babamın 92 model şerçesi vardı arka camın önüne hoparlör koymuştum sacı kesip babam görünce kızmadı ama keşke sorsaydın dedi. şimdi kendi arabam insan kıyamıyor bu son diyorum ama yine uğraşmak istiyorum. inşallah bir gün seninde kendi araban olacak o zaman görürüz seni babanın neden kapıyı açtırmadığını görürsün o zaman.
Merhaba fatih abi yukaridaki linktekindenmi aldin montaji nasil yaptin biraz aciklayabilirmisin
evet onu aldım bir servisde tktım montaj kolay görünüyor tabi işi bilene
arabadan iniyorum adamın biri tam camlar açık kaldı diyecekken kapanmaya baslıyo süper oluyo