0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Güzel paylaşımınız için teşekkür ederim tüm ailesi uzun yol sürücüsü olan biri olarak ekstra beğendim konuyu...Gelgelelim ki 9. Maddenize katılmıyorum daha doğrusu etik olarak katılıyorun trafikte sonuna kadar saygıdan yanayım ancak bu sellektör olayını yanlış olarak değerlendiremeyiz, o halde şöyle düşünelim muhtemelen arkadan gelen araçta hız sınırları içerisinde yani önce sollamaya çıkan en arkada ki araç o halde sellektörle uyarması gayet normal, zaten 2. Araç hali hazırda sabit bir hızla giderken hızlanmaya hazırlanıyor ama en arkada ki yani 3. Araç zaten öndeki iki aracı gececek ivmeye sahip olduğu için saygının büyüğü ortada ki araca düşüyor bence...
naçizane tavsiyem uykuyu açması açısından redbull tüketin derim
Yasin abi gerçekten önemli bir konuya değinmişsin , teşekkür ederim..Bunlara ek olarak uzun yolculuk öncesinde aracımıza mutlaka su ve yiyecek birşeyler koyalım , ağrı kesici v.b bulunduralım.. Ne olacağı belli olmaz , trafik durur karnımız acıkabilir , başımız ağrır ilaç bulamayabiliriz..Emin olun zararını değil faydasını göreceksiniz
bütün arkadaşlarımız güzel önerilerde bulunuyor bende birkaç şey yazayım.1-arabanızda mümkünse battaniye bulundurun2-birkaç şişe maden sodası3-ishal kesici ilaç bunlar gibi basit önlemlerin çok faydası olur.
Ersinciğim sayısız uzun yolum oldu, kamyon ve otomobil kullanarak. en mühim şeyler arabanızın bakımlı olması (lastiklerde çok mühimdir), uykusuz yola çıkmamak, asla 120 nin üstüne çıkmamak.
Abi ben toplasan ya 4 tür ya 5 tir .. Ama evet en önemlisi teknik tabi diğerleri de bundan sonra geliyor..
aracın içinde ki konforunuz önemlidir. Ne kadar rahat bir oturma pozizyonunuz olsa bile eğer konu uzun yol ise ayakkabılarımı çıkarıp kullandığım bile olmuştur.. (mesela İzmir ankara .. tek seferde 300 km yapacaksam)Örnekler çoğaltılabilir. Ama ceplerin boşaltılması ve ses yapan malzemelerin sessize alınması , su , güzel sevidiğim cdlerim .. almakta denemekte fayda var..
Yada kız arkadaş