0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
T001 yenisi, tabi ki yeni olan iyidir.
goodyear efectiongrip al kardeş youtube ye gi videoları izle .Testlerini gör derim .Bristone hayli sert ve yol sesi yapan bir lastiktir araçtan süspansiyon alamazsın .Sert malzemesi 1 yıl sonra iyice sertleşip ıslak yolda kaydırma yapıyor .Goodyear ahyli yumuşak ve sessiz bir lastik yol tutuşta hayli iyi .Artı frenejda goodyear farklı bir teknoloji kullandıgından daha kısa mesafe de araç duruyor videoları izle yeter kesinlikle goodyear kardeş
Er300 Turanza'yı 55000 km kullandım, hiç sorun yaşamadım..Michelin,Continental veya Bridgestone al derim. Ben auris'ime cumartesi Michelin Primacy 3 aldım..Yukarıda saydığım 3 lastik dışında başka hiçbir markaya da bakmadım..İlla Bridgestone dersen T001 al çünkü yeni seri lastik..Maddi olarak karşılaştır, kararı yine de sen vereceksin tabii ki
Bekir'cim 55000 km kullandım Corollam vardı o zaman yol tutuş,ses,fren mesafesi hiç sorun yaşamadım.Evet Bridgestone sert lastiktirfakay kötü lastik değildir.Şu an Michelin Primacy 3 aldım,daha çok yeni lastikler,yorumları yine buradan yazarım..Energy'de kullandım,benim ses ile ilgili problemim yoktu..Ayrıca Michelin yumuşak lastik ses yapmaz sen neden memnun değilsin ??
Yumsak lastik herzaman iyidir ama biz mecburen turanza aldik cunku bizim burdaki yol sartlari kotu yumusak lastige zarar verir. Bekir arabanin orj. Lastigi b300 du galiba stepneye bak eger oysa onu kullandiysaniz turanzayla onun sesi ayni.
evet büyük ihtimal lastikler eski olduğu için ses verir ve rahatsız eder Ben geçen hafta lastikleri almadan önce T001 için fiyat almıştım 220 TL adet fiyatı verdiler..ER300 için şu an kampanya var 172,5 TL x 4... Bridgestone bayilerinin hepsi bu fiyatı veriyor bilgin olsun...
Çok iyi fiyat kardeşim..Ben olsam yeni seri ve yeni tip lastik diye T001 alırım..Hayırlısı olsun senin için
Bekir ama benim aldığım fiyatlar 205/55/16 için geçerli idi..Senin araba 195/65/15 olması lazım....
Lastik alırken koduna dikkat edin.. Resimdeki 2704 lastiğin üretim yılını gösterir ve bir lastik alınacaksa üretim yılı yeni olmalıdır.