0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hocam bu forumda toyota harici bütün markalar sorunlu diye geçiyor.1.6 dizel c5 her türlü avensisi ezer. ben olsam c5 alırdım 2 araç arasında.
Ya sorunlarla dolu psa grubunu bilmeyen yok cikmis burada avensise basar diyosunuz siz avensisin hangi sorununu gördünüz aralarinda sorun cikartanlar var bilmeden etmeden konusuyosunuz sorun cikartanlarda hormu kullanılır bakimlarimi yaptirilmaz bilinmez. c5 dizel olmasından baska avantajı yok.
ya arkadaşım sen ne biliyorsunda benimle aşık atıyorsun ya.psa grubu sorunluymuşta. evet elektriksel donanımsal sorunu çıkabilir. he satılan her araba sorunlumu olacak ?saçma sapan konuşuyorsun.koy bakalım avensisle c5 yan yana.donanım c5'te konfor c5'te yakıt ekonomisi dizel olduğu için ki benzindede fransızlar çok cimridir oda c5'te. şimdi avensis sorun çıkartmasa ne olur çıkartsa ne olur ?c5 sanayi arabası zaten ya adamlar kucak dolusu parayı sorunlu arabalara istiyorlar. bırakın bu işleri kimse maval okumasın.c5 sanayiden çıkmasa bile donanımı yakıt tasarrufu yeter. ki sanayiye düştüm yandım anam diyen citroen sahibide abarttığınız kadar yok iddaa etme boşuna