0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yine zom zom yazıyomu ?
Farklı şeyler olduğu pek sayılmaz. İki adet yollamışlar biri Ekim 2013 tarihli 3-5 sayfadan oluşuyor. Diğeri Mart 2014 tarihli 39 sayfadan oluşuyor ve detaylı tanıtımı yapılmış aracın. Eklemekte fayda var i-ELOOP jeneretif fren sistemi Türkiye'ye gelen araçlar da yokmuş fakat yanlışlıkla broşürlere eklenmiş. Beni şaşırtan şey metalik boya bütün modellerde opsiyonel. Ayrıca Hb ve sedan aks mesafesi aynı (2700 mm). Power sence paketi power donanımda opsiyonel sunulmuş. Şerit değiştirme uyarı sistemi, uzun far kontrol sistemi, adaptif ön far sistemi, mazda radar hız kontrol sistemi ve akıllı fren desteği bu pakette mevcut.
i-eloop olmayacağı söylenmişti zaten. en azından start-stop var. başka bir ilginçlik de, toyota gibi açılır tavanın artık opsiyonel olarak bile alınamaması.
mazda SKYACTIV-G 1.5 120PS AT almayı aklımdan geçiroyprum en azından 2. elini. bu aracın otomatik şanzımanı ney acaba 2 saat aradım bi sonuca ulaşamadım.tekli robotize mi --- mmtikili robotize mi ---- dsgeski tip otomatik mi ---- A/Tcvt mi