Gönderen Konu: 2014 - Mazda 3 Hatchback Casus Fotoğrafları  (Okunma sayısı 9606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .: Toyota Eco-Driver :.
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 11111
  • Model Yılı: '18
  • 66 kere teşekkür etti
  • 563 kere teşekkür edildi
Ynt: 2014 - Mazda 3 Hatchback Casus Fotoğrafları
« Yanıtla #40 : Nisan 18, 2014, 22:34:18 »
evet mazda 3'ün türkiye'deki bireysel ilk test videolarından biri. biraz kısa ama olsun.

2014 Mazda 3 1.5 Skyactiv-G 120 Ps AT Test

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Nisan 18, 2014, 22:34:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Nisan 18, 2014, 22:44:36 »
aracı süren sizmisiniz ?
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Nisan 18, 2014, 22:50:35 »
süren muharrem gökçe diye bir çocuk. arabaları test ediyormuş. youtube de kanalı var..

mazdanın ismi henüz bilinmese bile gerçekten toyotadan bir gömlek iyi arabalar yapıyor. belki sağlamdır ama fiyat performansda yine toyota öne çıkıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #43 : Nisan 18, 2014, 23:22:52 »
aracı süren sizmisiniz ?

anıl bey de söylemiş, meşhur muharrem bey test etmiş aracı. ben test ederken video çekmiyorum zaten 3-5 dk'lık parkurda veriyorlar aracı genellikle.

aracın gidişi güzel gibi duruyor yalnız yurt dışında gerçekleştirilen testlerden edindiğim izlenim kadarıyla mazda 6'daki müthiş yalıtım mazda 3'te yok. buna rağmen motor sesi fazla rahatsız etmiyor ve manuel şanzımanda 6. viteste sakin ilerlerken corolla kadar sessiz. sedanın bagaj hacmi de dışarıdan belli olmasa da şaşırtıcı derecede iyi. mazda bayii bulmak biraz zor olduğundan aracı ne zaman test ederim bilmiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Nisan 18, 2014, 23:59:21 »
İç mekan tamam da, dışı ne öyle yahu...
Hani derler ya, Kaş göz çizsem daha güzel olur diye, o hesap...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Nisan 19, 2014, 05:58:05 »
kısmen tanıyorum onu, insignia kullanıyordu bir ara, videolarımıza yorumlaşmıştık, deneyelim fln demişti bana, mazda benimde ilgi duyduğum bir marka,  yorumları ilk ağızdan duymak için siz olup olmadığını sordum.
Biraz apaçivari bir arkadaş, yorumlarına fazla itimat etmemek gerektiğini düşünüyorum, bu işi çok daha ciddi yapan teknoseyir ve adı şimdi aklıma gelmeyen bir site daha var.
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • İYİLİK İYİDİR ...
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Nisan 19, 2014, 09:13:28 »
Ön göğüste sanki elindeki tableti oraya koymuş gibi görünen ekran haricinde çok oşuma gitti bir ara dünyanın en sorunsuz aracı araçtırmasında mazda birici  Mercedes 2 nci çıkmıştı mazda aslında Japonların en sorunsuz en sağlam arabası gel gelelim türkiye de pirim etmedi
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Nisan 19, 2014, 11:47:07 »
kısmen tanıyorum onu, insignia kullanıyordu bir ara, videolarımıza yorumlaşmıştık, deneyelim fln demişti bana, mazda benimde ilgi duyduğum bir marka,  yorumları ilk ağızdan duymak için siz olup olmadığını sordum.
Biraz apaçivari bir arkadaş, yorumlarına fazla itimat etmemek gerektiğini düşünüyorum, bu işi çok daha ciddi yapan teknoseyir ve adı şimdi aklıma gelmeyen bir site daha var.

evet kişilik konusunda biraz katılıyorum, özellikle her videoda araca biner binmez biraz ilerledikten sonra kendi hazırladığı cd ile müzik sistemini denemesinden belli oluyor. teknoseyir'de daha göremedim mazda 3 videosunu ama türkiye'de yapılan testleri buldukça başlıkta paylaşmaya çalışacağım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 253 kere teşekkür etti
  • 713 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Nisan 19, 2014, 12:24:21 »
Aslinda otopark diye bir site var. Şuan yapım aşamasındalar ama bir otomobilin neden para ettiğini anlatıyorlar. Biraz uçuk arkadaşlar ama herkesin tarzı kendine..
Teknoseyir ise 10 numara bir site.
Araba almadan önce kullanırken ne olacağını bilemiyoruz. Tecrübe edemiyoruz. Genelde markaya güvenip alıyoruz. Ama bazı siteler geniş açıyla bakarak bize yardım edebiliyor..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Nisan 21, 2014, 13:08:30 »
türkiye'deki bayide çekilmiş yeni bir video daha. donanım seviyesi power. jantlar 18". aracın dış tasarımını etraflıca görebilirsiniz.

Yeni Mazda3 2014

bir test videosu daha buldum. kalabalık yapmadan buraya ekliyorum.

Mazda3 Skyactiv Sürüş izlenimi - Review (English subtitled)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #50 : Nisan 21, 2014, 13:33:43 »
Bose ses sistemi test videosundan da anlaşılacağı üzere çok iyi gibi duruyor. Yalnız dikkatimi çeken corollada olduğu gibi 4 cam auto değil ve üzerinde ışıklandırma yokmuş, japonlarda son zamanlarda sıkça görülmeye başlandı :S Motor sesi çok iyi atmosferik olduğu çok rahat videodan anlaşılıyor. Birde yeni mazda 3'ün ön panjur tasarımı mükemmele yakın ama plaka oradaki tasarımı çok törpüleyecek gibi kare ön plakalık kullanılması daha mantıklı bence :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Nisan 21, 2014, 14:10:10 »
Bose ses sistemi test videosundan da anlaşılacağı üzere çok iyi gibi duruyor. Yalnız dikkatimi çeken corollada olduğu gibi 4 cam auto değil ve üzerinde ışıklandırma yokmuş, japonlarda son zamanlarda sıkça görülmeye başlandı :S Motor sesi çok iyi atmosferik olduğu çok rahat videodan anlaşılıyor. Birde yeni mazda 3'ün ön panjur tasarımı mükemmele yakın ama plaka oradaki tasarımı çok törpüleyecek gibi kare ön plakalık kullanılması daha mantıklı bence :)

mazda türkiye forum'unda kare plâkalık takılmış test araçlarının fotoğrafı var. yamuk duruyor çünkü sığamıyor. avrupa test videolarından görülebilir, standart plâkalık daha iyi oturuyor.

bu arada mazda forum'da birçok kişi test etmiş aracı. hatta 3.5 saatlik istanbul park testi bile yapılmış. dolayısıyla sayfalarca farklı görüşler var. araç hakkında detaylı yorumları okumak isteyenler göz atabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Nisan 21, 2014, 18:10:29 »
En üst donanımın bir altı bile corollanın premıum ile aynı.Ve 3 bin lira daha ucuz.Araç görünüş olarakta kullanılan malzeme olarakta corolladan çok iyi duruyor vıdeolarda.Birebir canlısını görmedim.Ancak güzel yapmışlar
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Nisan 21, 2014, 18:55:23 »
bu arada ilginç bir not düşeyim. aracın aks mesafesi 2700 mm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #54 : Nisan 21, 2014, 20:00:02 »
Gecen hafta fuarda inceledim. Birde ne goreyim. Sunroof, elektrikli koltuklar ve egzosun birini calmislar. Satis elemanina sordum neden diye. Dediki motoru 165hp yaptik. Motoru guclendirip tasarimi duzeltmisler ama donanimdan calmislar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 250000
  • 10 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Nisan 21, 2014, 20:05:39 »
Yiğidi öldür hakkını yeme demişler...Araç bence on numara bu fiyata  bu donanım,konfor ve sağlamlığı veren başka bir marka yoktur...vw de konfor ve kalite var ama pahalı, toyota desen donanımdan kısmış,renault u hiç söylemiyorum bile. Dolayısıyla param olsa gözümü kırpmadan alabiliceğim bir arabadır mazda 3
97 1.6 gli corolla    benzin/lpg  km:250.000

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TOYOTACI
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 31000
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Nisan 21, 2014, 20:41:44 »
arkadaşlar geçen hafta hafta sonunda Antalya mazda bayii nde mazda 3 hatchback ve sedan aracını inceledim.. sedanı bile çok sportif olmuş bence.. hatchback de çok ama çok yakışıklıydı. kırmızı renk ve siyah renkti araçlar.. ön göğüs falan benim çok hoşuma gitti.. çok spor bi araç. yemişim golf ü dedim şahsei fikrim... şu kötü mazda türkiye distrübör bıraktı kendi satmak istedi yapılanamadı zamanında sonra bayağı bi alengirli işler oldu şimdi tekrar toparlanma aşamasındalar ama araçlar hakkaten 10 numara kanımca.... bence 2. el nasıl gidiyor bilmem ama kesinlikle alınacak araçlar içerisinde hatchback olarak ilk 3 te olması gerekir... valla auris falan bence bunun yanında çok tırt....
toyota candır,aşktır, tutkudur....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #57 : Nisan 21, 2014, 23:00:56 »
Arkadaşlar Mazda'nın sitesinden yeni mazda 3 broşür talebinde bulundum ad soyad, ev adresi, telefon, e- posta fln bilgilerini verdim anlamadığım nokta 5 iş günü içersinde mazda 3 broşürleri gönderilecektir die en sonda mesaj çıktı yani e postama e broşür mü yoksa adrese normal broşürü mü göndericekler bilmiyorum. Bunu deneyen oldumu mu hiç ?
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 66 kere teşekkür etti
« Yanıtla #58 : Nisan 21, 2014, 23:26:35 »
Arkadaşlar Mazda'nın sitesinden yeni mazda 3 broşür talebinde bulundum ad soyad, ev adresi, telefon, e- posta fln bilgilerini verdim anlamadığım nokta 5 iş günü içersinde mazda 3 broşürleri gönderilecektir die en sonda mesaj çıktı yani e postama e broşür mü yoksa adrese normal broşürü mü göndericekler bilmiyorum. Bunu deneyen oldumu mu hiç ?

bence e-posta gelir daha önce toyota ingiltere'den denemiştim ve bana elektronik ileti ile ulaştılar yine de bekleyip görelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #59 : Nisan 21, 2014, 23:39:05 »
bence e-posta gelir daha önce toyota ingiltere'den denemiştim ve bana elektronik ileti ile ulaştılar yine de bekleyip görelim.
Bana da e posta ile gelecek gibi geliyor ama iş günü fln deyince acaba dedim normal broşür gönderirler mi çünkü neden ev adresinide istesinler. :)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY