0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aracı süren sizmisiniz ?
kısmen tanıyorum onu, insignia kullanıyordu bir ara, videolarımıza yorumlaşmıştık, deneyelim fln demişti bana, mazda benimde ilgi duyduğum bir marka, yorumları ilk ağızdan duymak için siz olup olmadığını sordum.Biraz apaçivari bir arkadaş, yorumlarına fazla itimat etmemek gerektiğini düşünüyorum, bu işi çok daha ciddi yapan teknoseyir ve adı şimdi aklıma gelmeyen bir site daha var.
Bose ses sistemi test videosundan da anlaşılacağı üzere çok iyi gibi duruyor. Yalnız dikkatimi çeken corollada olduğu gibi 4 cam auto değil ve üzerinde ışıklandırma yokmuş, japonlarda son zamanlarda sıkça görülmeye başlandı :S Motor sesi çok iyi atmosferik olduğu çok rahat videodan anlaşılıyor. Birde yeni mazda 3'ün ön panjur tasarımı mükemmele yakın ama plaka oradaki tasarımı çok törpüleyecek gibi kare ön plakalık kullanılması daha mantıklı bence
Arkadaşlar Mazda'nın sitesinden yeni mazda 3 broşür talebinde bulundum ad soyad, ev adresi, telefon, e- posta fln bilgilerini verdim anlamadığım nokta 5 iş günü içersinde mazda 3 broşürleri gönderilecektir die en sonda mesaj çıktı yani e postama e broşür mü yoksa adrese normal broşürü mü göndericekler bilmiyorum. Bunu deneyen oldumu mu hiç ?
bence e-posta gelir daha önce toyota ingiltere'den denemiştim ve bana elektronik ileti ile ulaştılar yine de bekleyip görelim.