0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
biraz motor seçeneklerinden bahsedeyim.1.5 L - 100 PS - benzinli2.0 L - 120 PS - benzinli2.0 L - 165 PS - benzinli2.2 L - 148 PS - dizeltüm motorlar skyactiv teknolojisine sahip. ayrıca aracın sedan ve hibrit versiyonları da olacak. motor seçenekleri, şu anda ülkemizde satılan modelde olduğu gibi ülkelere göre değişebilir.eylül ayında amerika'da, arkasından kısa bir süre sonra tüm dünyada satışa çıkması bekleniyor.
1.6 motorlardan 140 ps üretilirken yukardaki motorlar pek tat vermez gibi mi? (performans/litre olarak)vergi olayından dolayı 2.0 ler daha az tercih edilecek, 1.5 motor çok tutmaz gibi)
eğer 1.5 de skyactivve teknolojisine sahipse sorun olmaz çünkü skyactive motorlar diğer atmosferik benzinli motorlara oranla hem biraz daha fazla tork üretiyorlar hem de bunu alt devirlerde yapıyorlar (en azından 2.0 lt benzinli skyactive motorun 210 nm torkun %85 ini daha henüz 1500 devirde ürettiğini okumuştum) ayrıca benzinli motorlarda artık hem tat versin hem tasarruf yapsın kalmadı birini seçmek lazım
dizel otomatiği gelsin bu arabanın 7 farklı rengini alır her gün farklı rengine binerim
Büyük konuşuyorsun
ya yok ben toyota nın tasarımlarını artık sıkıcı buluyorum yeni auris bir nebze güzel oldu ama şahsen corollayı gözüm tutmadı gt 86 yaptılar o da bize uzak şimdi sence sadece tasarım açısından baksan mazda 3 mü dersin auris mi
bence de mazda daha iyi duruyor.
mazda kesinlikle 1 numara fakat bizde pek tutulmuyor 2. eli cok zayif yoksa honda vw toyota felan zor yani en iyisini bunlar yapiyor ama tutmuyor iste ne hikmetse.
İki tip araba alıcısı vardır. Bir; Kendi zevkleri için alanlar. İki; Başkasının zevkleri için alanlar.
mazda 3'ün 3 günlük test videosu (dil ingilizce. kusura bakmayın.)[Mazda 3 review[]
ya da şöyle 2 tip vardır; parası bol olanlar, kıt parasına göre araba alanlar
I love LADA cok iyidi bu Buarada arac cok oturakli duruyor.