0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hafta sonu Bozüyük'ten Eskişehir'e giderken tam kamyonu sollarken arkadan ardı ardına selektör yapan 34 plakalı bir Renault Scenic ben sollmayı bitirp sağa geçtikten sonra bir hışımla el kol hareketi de çekerek geçti. Aradan 7-8 km. geçmeden o da ne? Radara yakalanmış ekip otosunun orada ceza yazılmasını bekliyordu. Kişisel düşüncem ne radar için ne sollama yapan bir araca selektör yapılmaması gerekir. Trafik kurallarına önce ailemize yani geride bırakacaklarımıza ve diğer insanlara saygımızdan ötürü uyalım. Yoksa yemişim cezasını. Cezayı öder unutursun. Ya yetim, öksüz kalan çoluk çocuk... ya geride kalan dul kadınlar, parçalanmış aileler. Ben eğitimci biri olarak söylüyorum. Okulda gerek akademik başarı gerekse davranış gelişimi açısından sorunlu çocukların başında parçalanmış ailelerin çocukları geliyor. Lütfen sevenlerimizi üzmeyelim. Onları yaşamda sahipsiz bırakmayalım. Ölen bence kurtuluyor. Sakat kalanlar da yarı ölü kalıyor, ölseler daha iyi. Hız yapmayalım. Kurallara önce kendimiz için uyalım.
ya arkadaşlar brodway, şahin, toros da 90 la gidiyor, bmw de olacak iş mi, şahsen bakımlı ve her türlü güvenlik önlemi araclarda alkollü, uykusuz, dikkatsiz olmadıktan sonra bir problem olacağını düşünmüyorum.