Gönderen Konu: Radarsavar Sellektörcüye Selam Olsun  (Okunma sayısı 3984 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '17
  • 69 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
Ynt: Radarsavar Sellektörcüye Selam Olsun
« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2013, 11:51:26 »
 Hafta sonu Bozüyük'ten Eskişehir'e giderken tam kamyonu sollarken arkadan ardı ardına selektör yapan 34 plakalı bir Renault Scenic ben sollmayı bitirp sağa geçtikten sonra bir hışımla el kol hareketi de çekerek geçti. Aradan 7-8 km. geçmeden o da ne? Radara yakalanmış ekip otosunun orada ceza yazılmasını bekliyordu. Kişisel düşüncem ne radar için ne sollama yapan bir araca selektör yapılmaması gerekir. Trafik kurallarına önce ailemize yani geride bırakacaklarımıza ve diğer insanlara saygımızdan ötürü uyalım. Yoksa yemişim cezasını. Cezayı öder unutursun. Ya yetim, öksüz  kalan çoluk çocuk... ya  geride kalan dul kadınlar, parçalanmış aileler. Ben eğitimci biri olarak söylüyorum. Okulda  gerek akademik başarı gerekse davranış gelişimi açısından sorunlu çocukların başında parçalanmış ailelerin çocukları geliyor. Lütfen sevenlerimizi üzmeyelim. Onları yaşamda sahipsiz bırakmayalım. Ölen bence kurtuluyor. Sakat kalanlar da yarı ölü kalıyor, ölseler daha iyi. Hız yapmayalım. Kurallara önce kendimiz için uyalım.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 07, 2013, 11:51:26 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 08, 2013, 15:39:30 »
Hafta sonu Bozüyük'ten Eskişehir'e giderken tam kamyonu sollarken arkadan ardı ardına selektör yapan 34 plakalı bir Renault Scenic ben sollmayı bitirp sağa geçtikten sonra bir hışımla el kol hareketi de çekerek geçti. Aradan 7-8 km. geçmeden o da ne? Radara yakalanmış ekip otosunun orada ceza yazılmasını bekliyordu. Kişisel düşüncem ne radar için ne sollama yapan bir araca selektör yapılmaması gerekir. Trafik kurallarına önce ailemize yani geride bırakacaklarımıza ve diğer insanlara saygımızdan ötürü uyalım. Yoksa yemişim cezasını. Cezayı öder unutursun. Ya yetim, öksüz  kalan çoluk çocuk... ya  geride kalan dul kadınlar, parçalanmış aileler. Ben eğitimci biri olarak söylüyorum. Okulda  gerek akademik başarı gerekse davranış gelişimi açısından sorunlu çocukların başında parçalanmış ailelerin çocukları geliyor. Lütfen sevenlerimizi üzmeyelim. Onları yaşamda sahipsiz bırakmayalım. Ölen bence kurtuluyor. Sakat kalanlar da yarı ölü kalıyor, ölseler daha iyi. Hız yapmayalım. Kurallara önce kendimiz için uyalım.
Evet esasında sonucu düşünülmeden hareket edildiği için bu tür olayları yaşıyoruz. Kaybedeceğimiz şeyleri aklımıza getirmiyoruz maalesef.
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 09, 2013, 23:15:37 »
Bu memleketteki radar sikiligini bir bilseniz...
Tek amac devletin cebi .size bir ornek: 90 lik yolda gidiyorsunuz sorun yok yolun devaminda 70 lik bir yerden geciyorsunuz abov o da ne agaclarin arasinda iki jandarma veya polis ellerinde durbun bize dogru bakiyorlar .neden 90 lik bir yerde degil hemen hiz siniri 70 e dusunce bir yerdeler?  Cunku hemen 90 dan 70 e dusmeyiz.
Eger 71 ile yakalansaniz dahi 90 euro arti 1 puan gitti.ehliyette maksimum puan 12
Sabit olan radarlardan hic bahsetmeyelim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 10, 2013, 20:25:41 »
ya arkadaşlar brodway, şahin, toros da 90 la gidiyor, bmw de olacak iş mi, şahsen bakımlı ve her türlü güvenlik önlemi araclarda alkollü, uykusuz, dikkatsiz olmadıktan sonra bir problem olacağını düşünmüyorum.
3 elipsten yapılmış amblem Toyota'nın geleceğe yönelik kararlılığını gösterir. İlk elips Toyota sahibini, ikinci elips Toyota'yı iki elipsi çevreleyen üçüncü elips ise Toyota teknolojisi ve yeniliğinin sınırsız olanaklarını ve yaratıcı ruhunu simgeler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #44 : Mayıs 10, 2013, 23:23:18 »
ya arkadaşlar brodway, şahin, toros da 90 la gidiyor, bmw de olacak iş mi, şahsen bakımlı ve her türlü güvenlik önlemi araclarda alkollü, uykusuz, dikkatsiz olmadıktan sonra bir problem olacağını düşünmüyorum.
BMW icin ozel limit mi ayarlasinlar yani ?!.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 10, 2013, 23:25:49 »
Bu radar mevzusu aklima Nazim hikmetin bir siirini getirdi.

.....
Açtık mıydı hele bir
                            son vitesi,
adedi devir.
         Motorun sesi.
Uuuuuuuy! çocuklar kim bilir
                                  ne harikûlâdedir
             160 kilometre giderken öpüşmesi.....

Siirin tamami icin http://www.siir.gen.tr/siir/n/nazim_hikmet/nikbinlik.htm

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris 1.33
  • Araç: Auris
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #46 : Mayıs 15, 2013, 13:51:06 »
Geçen hafta d-100 86km/h ile ceza yedim...bizi düşündükleri için yaptıklarına inanmıyorum,maksat vatandaşın cebinden daha fazla para vakumlamak >:(