0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi yeri geliyor 1 liranın hesabını yapıyoruz hatta bazen çeşitli ihtiyaçlarımızdan kısıyoruz,bu hesabı yaparken bir radar cezasına o kadar parayı verince insan ister istemez düşünüyor.
ya mesajını okudum yine kötü oldum. geçen eşim bileklik istedi. borcumuz var şimdi olmaz dedim. 3 gün sonra işim çıktı ulus'a gitmem gerekti. çalıştığım kurumun ulusta yeri vardı onun park alanına bırakıyordum her zaman. o gün toplantı varmış dışarıda yan tarafa bırakın dediler. kurum kimliğimi ve telefon numaramı bırakmama rağmen arabayı çekmişler. (sizlerde dikkatli olun tavsiyem)75 tl ödedim gidip başka ceza gelmez umarım. ceza öderken eşime dediklerim kulağımda çınladı.
kurallara her zaman uyuyorsanız tebrik ederim. ayrıca teşekkür ederim hepimiz yollardayız nihayetinde ve kazalar tek taraflı olmuyor genelde dikkat etmeyenler gelip çarpabiliyor.sadece belgesel izliyorum diyenlere, gözümle görsem bile kolay inanamam
Bende şimdi çelişkiye düştüm Yusuf Televizyonda yalnızca belgesel izliyorum tabi futbol müsabakalarını saymazsak Tabi gerek sosyal medya gerekse ev halkı gereği dizi program vs bilmiyormuyuz tabi ki biliyoruz örneğin pazartesiydi heralde kenanın dizi var ben akşam yemeği yerken babam arka fonda izliyor
Katılıyorum açıkcası cezadan kurtulmanıza üzüldüm.... Karayollarında çalışan bir arkadaşımdan aldığım bilgiye göre mersin adana civarında ki yollardan radar tabelalarını topluyorlarmış inşallah tüm ülkeyi toplarlar bir an önce.....Ben derim 10 senedir aktif araç kullanıyorum geçtiğime şahit olan olmamıştır
1 kere yolda o hataya düştüm.... Nerdeyse göz kapaklarıma kürdan takacaktım kapanmasınlar diye.....
Zaten bizim bahsettiğimiz nokta bu aslında tamam siz ya da biz 120kmde dikkatli gidiyor olabiliriz ama halkımız bu seviyede olmadığı için durum zor Yani cana gelmesin yoksa isteyen istediği hızda gider bunun tek kontrolü otokontroldür....Bende şimdi çelişkiye düştüm Yusuf Televizyonda yalnızca belgesel izliyorum tabi futbol müsabakalarını saymazsak Tabi gerek sosyal medya gerekse ev halkı gereği dizi program vs bilmiyormuyuz tabi ki biliyoruz örneğin pazartesiydi heralde kenanın dizi var ben akşam yemeği yerken babam arka fonda izliyor
Bugüne kadar ister kendi aracım olsun ister başkasının aracı olsun 90 km/h kızı hiç geçmedim. Sadece 1 kez frene sert basmak zorunda kaldım. Arkadaşlar hız konusunda çok inatçıyımdır. Benimle yolculuk yapan arkadaşlar eğer olanak bulurlarsa başka bir araçla dönerler.Yavaş gittiğime deli oluyorlar. 85-90 km hızla sakin sakin gidiyorum. Elbette işi gücü olan forumdaşları, zamanı kısıtlı olanları da eleştirmiyorum. Ama sanıyorum 120'den sonra kontrol gittikçe sürücüden başka faktörlere kayıyor. Bunları gülmeniz için yazıyorum. Geçen yıl Aydın-İzmir otoyolunda 15 gün arayla yolculuk yaptım. Gidiş- Dönüş süresine OGS turnikelerinden geçiş saatlerine bakayım dedim. İnanmakta güçlük çekeniniz varsa OGS kayıtlarımı yollarım. Gidiş ve Dönüş' te aynı yol uzunluğunda fark sadece 1 saniye. 15 gün sonra döndüğümde sözkonusu otoyolu 1 sn. erken terketmişim. Ama BEYGİR'in biri siyah WV Transporter'dan sol ayağını çıkarmış son sürat seyahat ediyordu Kısaca hız felakettir. Bir arkadaşımın Passat CC 2000 arabasını uzun yolda 2-3 saat kullandım. Onunla da 90 km'yi geçmedim. Bir daha sana araba maraba vermem dedi. "Bu arabayı kamyonlara sollatarak rezil rüsva ettin, arabayı ağlattın" demişti.
Utanmaz ahlaksiz kımıl seni Yasiyomuydun sen
Konu dağılmasın ama 3 e30 lar tay gibi maşallah. Videoyu arkadaşlarımla paylaştım bile.