0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende de bu şekilde bir sıkıntı olabileceği söylendi, 1000 tl den bahsetti usta ama internetten baktığımda güneş marka subap takımı ıvır zıvır parçalarıyla birlikte 250 tl gibi bir fiyata alınabiliyor. Ortalama masrafı nedir acaba yakın zamanda yaptıran varsa ?
Sizede durmadan soruyorum kusuruma bakmayın; peki bu subaplardaki sıkıntı sadece rolantideki (arasıra 500-450 civarlarına düşüyor) titremeyemi neden olur yoksa başka belirtileride varmıdır. Çünkü ne yakıttan ne çekişten yana sıkıntım yok.
kompresyon testi yapıldı bir tanesinin basıncı düşük çıkmış, usta subaplar değişecek dedi. Araştırma yaparken bunun sadece subaplardan olmayacağını okudum, elektrik sisteminden de düşük sonuç çıkacağı yazıyordu. Diğer marka yetkili servisleri aynı işlemleri yapıyormu bilmiyorum ama yapıyorsa birde burdaki Hyundai servisine götürmeyi düşünüyorum aracı
arabayı bırakıp göreve gittiğim için o kısımlarını göremedim, peki hyundai veya başka marka yetkili servisleri aracı tamir edermi veya sadece sorunu öğrenmek istesem bundan fazla bir ücret talep ederlermi, önceki aracımdada motor sıkıntıları olmuştu ve yaptığım masraflara rağmen tam halledilememişti sorunlar. Bunda da sıkıntıyı %100 ortadan kaldırabileceklermi şüpheyle bakıyorum.