0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tek bildiğim şey, açık hava filtrelerinin orjinal filtre kadar süzme yetenekleri olmadığıdır.Aksi halde extra performans üretmeye yardımcı olamazlar.Sonuç: Yarışmayacaksanız motorunuza zarar vermeyiniz.
Filtre fiyatı konusunda 10 tl ye de 150 tl ye de filtre olması beni bu konu üzerinde yoğunlaştırmıştı. Yani süzme olayını iyi yapıp yapmama.. Heralde 150 tl lik olan hakkını verecektir.
Simota k&n pipercross aem filtrelerde sikinti cikmayacaktir.
Ercü senin tecrübelerinden faydalanmayı bekliyordum.. K&n filtre TR bayisine mail attım arayan soran yok. Simota nın yetkili satıcısı kim acaba?
Ya su kutu ici kn hava filtresi yakitta ne kadar artis yapar arkadaslar. Yada acik hava filtresimi daha iyi. Sirf tesisata zarar vermemek icin kn kutu ici kullaniyorum 1 yildir.
Kutu iciyse seste aman aman bir degisiklik olmadigi icin basmazsin muhtemelen artis olmaz su filtrelere cok yaktiriyor gozuyle bakmayin. Dunden beri arabanin tepesindeyim 40 liralik benzinle 120 km yol yaptim hepsi sehir ici ve bos buldugum zamanda asildim cevreyolunda 2. Ve 3. Vitesin sonna kadar gittim trafikte takildim is cikisina denk geldim hicbir isigi yesil yakalayamadim ve 120 km acik hava filtresi var
Ses amaciyla almamistim zaten amacim filtre degistirmekten kurtulmakti ama ne bilim sanki biraz fazla yakiyor arac. Kutu ici filtremi satip aciga donmeyi dusunuyorum
Senin filtre daha verimlidir orjinal sistemdeki boruyla farin arkasindan cekiyorsun. Deviri nasil tuttuguna bagli bir durum bu surekli 4000 civarinda degisstiriyorsan durum degisir 2250-2750 arasinda takilirsan yakitta ciddi dusus olacaktir birde bujilerine baktir İlke.
Ercu araba otomatik oldugu icin 3000 ne yakin atiyor vites. Bujiler arabanin fabrikada takilan bujiler ve suan 15bin km kullanildi. Ama gecen sene bir tirnak ayari yaptilar baktigimda baya kararmisti busene degistirilecek birde maf sensoru ve bogaz kelebegini temizletecegim baska yaptirmam gereken varmi?
Lastik basinclarina dikkat edin İlke
http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=13239.0http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=25212.0
Tunç bu muhabbet için yanına uğrayacağım.. teşekkürler.Arkadaşlar yorumlar için teşekkür ederim.