0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
LPG hakikaten hayatmış. 450 km yi 80 lirayla gidiyorum ben. Umarım aracınızla daha fazla yol gitmek nasip olur.
Şehirler arası yolculukta ulaşılması güç olan değeri yakalayabiliyorsanız ne mutlu size. Ama hakikaten bence hem ş.içi hem ş. arası karışık olarak 7lt gibi bir civarda olması diye tahmin ediyorum 1.6 için.Araya birazcık da mazot karıştırmıyorsanız lpg yi hiç düşünmeyin hatta aracı satmayı bile.
shell ince yakıt daha fazla yakıyor gibi bir söylenti oldu bu sefer bp de fulledim benzini ama sanki bir serilik söz konusu oldu gibi geldi bana bakalım bitince yine ful yapacağım ne kadar yaktığını göreceğim
Mustafa bey bir gün yolunuz eğer silivriye falan düşerse sizi ustamla tanıştırayım gerçekten motor üzerine çok iyi eminim ki sizin aracınızın yakıtı ile ilgili size söyleyeceği yada yapacağı bir şeyler vardır. Çünkü ustalğı gerçekten çok iyi yardımcı olmak isterimbenim araçlarımla iligili bir sorun olduğunda gözü kapalı olarak veriyorum ve sonrasında skıntılardan kurtulmuş olarak mutlu sona eriyorum.