0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İki horoz mutfağa girerler. Etrafa meraklı gözlerle bakarlarken tezgahın üzerinde bir yemek kitabı görürler. Kitabın üzerinde:-"Yumurta yapmanın 100 yolu" yazmaktadır. Biri digerini dürter ve der ki :-Oğlum bak lan sex kitabı bulduk !.
Kamasutra kitabı bulmuşlar resmen
Kesinlikle... Bu yüzden hiç bir zaman işveren olmak istememişimdir
desenize verilmiş sadakanız varmış..allah muhafaza işveren olsaymışsnız böyle başvurucular gelseymiş müessese batarmış
Aynen, yoksa ekonomi sayfalarında aşağıdaki gibi bir haber okurduk herhalde Zor günlere geçiren ve Borsa'da hisseleri tepetaklak olan Dıbırdıg Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Saygılı, yeniden yapılanma çalışmaları kapsamında, şirketlerinde yalın yönetim teknikleri uyguladıklarını, yönetim şemasını sadeleştirerek tüm personeli direk olarak kendine bağladığını ifade ederek, İlk başlarda gayet güzel gidiyordu, fakat 500.000 TLyi Pazartesiye kadar bağlayalım şeklinde talimat verdiğim bayan finansman müdürümün parayı kasaya zincirle bağladığını ve paranın da hafta sonu buharlaştığını öğrenince bir şeylerin ters gittiğini anlamaya başladım şeklinde sözlerine devam etti.
nekadar iyimsersiniz hakkı bey, oysaki ben 500.000 tl sermaye yapabilecek noktaya bile ulaşamayacagınızı düşünmüştüm
Haklısınız, öyle bir para da yokmuş zaten Betül Hn.,, muhasebe müdürüm hesabı yanlış yapmış Onu da ben almıştım işe
işverenlerin de işi zor