Gönderen Konu: Fıkralar & Karikatürler 3  (Okunma sayısı 43916 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
Ynt: Fıkralar & Karikatürler 3
« Yanıtla #960 : Aralık 22, 2011, 08:15:27 »
Hazım, kamasutra olayı harika olmuş :D Resmen şekilden şekile giriyoruz yani :rofl:
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 2908 kere teşekkür etti
  • 3274 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #961 : Aralık 22, 2011, 20:30:42 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #962 : Aralık 23, 2011, 00:14:03 »
Hakan abi bu fıkrayı ilk okuduğumda gülme krizine girmiştim :D

2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #963 : Aralık 23, 2011, 17:11:41 »
Hakan abi bu fıkrayı ilk okuduğumda gülme krizine girmiştim :D

Bende her okuyuşta bir daha gülüyorum Hazım. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #964 : Aralık 23, 2011, 20:39:34 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Captiva 2,0A/T High 7k / Hyundai i20A/T
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '10
  • 167 kere teşekkür etti
  • 38 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #965 : Aralık 26, 2011, 10:18:51 »

Maalesef mesaj şaka değil!!!!

Sağlık bakanına müjde artık doktorlara gerek kalmadı.
Tıp fakültelerine artık gerek yok. Doktorlara gerek yok. Mucize tedavi hem de uluslararası kabul görmüş bir yöntem ile bütün hastalıklara veda vakti.

http://www.turkiyehacamat.com/index.php

İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #966 : Aralık 26, 2011, 10:21:28 »
İsmi de şaka gibi ya, milleti hacamat edecekler...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #967 : Aralık 28, 2011, 08:01:33 »
komik değil ama güzel hikaye
günaydın herkese

Bir gun koylunun birinin essegi kuyuya dusmus. Hayvan saatlerce aci aci dustugu kuyudan feryat edip duruyormus. Koylu ise kuyunun basinda oturmus bu durumla nasil basa cikacagini dusunur dururmus. Koylu dusunup tasinip yasli hayvani o kuyudan kurtarmaya degmeyecegine karar vermis. Ona gore tek care kuyuyu ve icindeki hayvani toprakla ortmekmis.’, ‘Koyden bir kac komsunu yardim icin cagirmis. Ellerine almislar kurekleri, baslamislar kuyunun dibindeki essegin ustune topraklari atmaya. Zavalli hayvan anlamis basina gelenleri baslamis aci aci feryat etmeye. Fakat bir sure sonra sasirtici bir sey olmus, Kurekler artikca hayvanin da seside azalmaya baslamis taki sonunda neredeyse hic sesi cikmaz olmus. Koyluler bu duruma meraklamislar ve neler oldugu anlamak icin kuyunun dibine baktiklarinda bir de ne gorsunler.

Her atilan toprak kuyuda katlar olusturmus ve hayvan onlardan silkinerek neredeyse kuyunun agzina kadar gelmemis mi? Onlar sasira dursun bizim essek atmis adimlari, disari cikmis sevirenek…

Kissadan hisse :

Hayat bazen bizimde uzerimize kurekle pis tozlar orter. Bunlarla basetmenin tek yolu yakinip, sizlanip durmak degil, soyle bir dusunup silkinmek ve tum o tozlardan kurtulmak boylece aydinliga adim atmaktir. Bu yoldan hic bir Zaman vazgecmeyin sadece silkinin, uzerinizden gitsin ve mutluluga ulasmanin su 5 harika kuralini unutmayin:

1-Kalbini kin ve nefretden koru

2-Kalbini gereksiz endiselerden koru

3-Basit yasa, mutlu yasa, icten sev

4-Hayata karsi sen daha verici ol ne olursa olsun asla pes etme

5-Hayattan her zaman daha az sey bekle.
İlk hamlede piyon deyip geçilenler oyunun sonlarında şahı sıkıştıran kahramanlardır...
Güvendiğim iki şey;aynaya baktığımda gördüğüm ve yukarı baktığımda göremediğimdir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #968 : Aralık 28, 2011, 11:00:26 »
artık belli bir partiyi desteklemeyenler gayrimüslim sayılıyor ya bakınız bi meslekdaşımız ne yazıyor

Op. Dr. Cevdet Tokat’ ın mektubu:
”Değerli Rasim hocam,
Kongreler, kolesterol ilaçları, şifacılarla ilgili yazılarınızı ilgiyle takip ediyorum. Birkaç kitabınızı beğeniyle okudum.
Ben ihtisasımı yaptığım yıllarda hocamızın birisi biz asistanlara yeni çıkan ”Maxipim” isimli 4. kuşak sefalosporini profilaksi için kullanmamızı söyleyince şok olmuştum. İlgili ilaç o zaman çok pahalı idi; represant arkadaş ilacı hocamıza çalışmış ve kongre sponsoru olmuş, bunu sonradan öğrendim. Her hocanın kendine göre değişik profilaksi ilaçları vardı.
21 Aralıktaki grevle ilgili görüşlerimi de sizinle paylaşmak istiyorum.
Öncelikle şunu belirtmeliyim: Sağlık alanında halkın aldığı hizmetleri kesinlikle olması gereken şeyler olarak destekliyor (SSK kuyrukları, SSK, Emekli sandığı birleştirilmesi vs.)inkâr etmiyorum ancak bu süreçte katkısı tartışılmaz olan sağlık personelinin çok ihmal edildiğini düşünüyorum.
Dün biz ”Müslüman doktorlar” greve katılmadıksa bu asla sağlık uygulamalarından memnun olduğumuz anlamına gelmez.
Zamanında başbakanla aynı yollarda beraber (MGV gibi kuruluşlarda) yürüyenlerden biriyim.
Şu anda doktorlar olarak %90′dan fazlamız sağlık bakanının bizlerle ilgili uygulamalarından şikâyetçiyiz ve yapılan değişikliklerde görüşlerimizin alınmasını istiyoruz.
Ben 46 yaşında 22 yıllık bir hekimim, genel cerrahi uzmanıyım. Şu anda emekli olan arkadaşlarımız İstanbul ya da Ankara’da 1500 TL emekli maaşı alıyorlar.
Dün gece milletvekilleri emekli maaşlarını 8000 TL’ye çıkarmışlar. 5000 TL ile geçinemeyeceklerinden korkmuşlar, millet Ermeni tasarısıyla uğraşırken 4 partinin ittifakıyla bu iş şimşek hızıyla meclisten geçmiş.
Bir hafta önce de danışmanlarına 5500 TL, sekreterlerine 4750 TL maaşı uygun görmüşler. Biz hekimlere ise 5000 TL sabit maaşı çok görmüşler.
Hocam mümkünse Hayrettin Karaman hocanın oğlu ürolog Prof. Dr. İhsan Karaman’la görüşmenizi öneririm.
O size tam gün uygulamasından önce Bakanla olan görüşmelerini ve Bakanın bize bakış açısını ayrıntılarıyla anlatacaktır.
Büyük şehirlerde yaşayan uzman doktorların maaşı 1900 TL civarında. Döner sermaye derseniz hastaneler arasında ve branşlar arasında, bazen aynı branşta bile çok farklı.
Kimi doktor 1500 TL, kimi doktor 7000 TL kimi doktorda ”0” TL döner alıyor. Bu kadar adaletsiz bir dağılım nerede var?
Hasta azlığı ya da diğer sebeplerle puanı düşük doktorlara başhekimin inisiyatifiyle %70 ek puan verilmesi (başhekimlerle olan diyaloga göre değiştiğinden) bu adaletsizliği yeterince gideremedi.
Doktorlar arasında iş barışı yok oldu. Hekimler ağır hastalar yerine puan getirici işlere yöneldi.
Sağlıkta şu an uygulanan ”ne kadar muayene=o kadar para, ne kadar ameliyat=o kadar para” üzerine kurulu performans sistemi uygulanıyor.
Bu sistem insan bedenini, ”üzerinden para kazanılan bir meta” haline dönüştüren vahşi kapitalist ve materyalist bir uygulamadır. Bu insan odaklı değil tam da para odaklı bir sistemdir.
Bir şekilde bunun değişmesi gerekir. Bu düşüncelerimizi bakanlığımız halktan alınan oy sarhoşluğu ile hiçbir zaman dikkate almadı.
Hepimizi eli vatandaşın cebinde olan yankesici olarak gördü. Bizim istediğimiz döner değil emeğimize ve onurumuza yakışır sabit maaştır.
Başbakanımız eylül ayında Kayseri’ de yaptığı sağlık kompleksi temel atma töreninde ”Doktormuş! Senin mimardan, mühendisten ne farkın var” demişti de halkımız derin bir ”yuuuuuh” çekmişti.
Ama hiç istemesem de, mazlumun ahını acilen işiten ”yerlerin ve göklerin sahibi” kendilerini o konuşmadan 3 ay sonra doktorların eline düşürerek mimardan mühendisten doktorun ne farkı olduğunu gösterdi.
Keşke böyle bir hastalıkla yüzleşmeden başbakanımız doktorların kıymetini anlayabilseydi.(Bu arada kendilerine Allah’tan acil şifalar diliyorum, bu ülkenin ona daha çok ihtiyacı var).
Bakanımız sürekli ”hasta hakları” adı altında vatandaşı tahrik edercesine ”paracı doktor” yaftası ile vatandaşı üzerimize saldı.
İstediği işi olmayan her vatandaş hastanedeki idareci odasına adeta kurtlar vadisindeki Memati üslubuyla taarruz gerçekleştiriyor.
Etrafımızda doktorlara ağza alınmayan küfürlerin ve hakaretlerin sebebi bizi idare edenlerin ”acile gelen herkes acildir ya da şikâyeti olanlar hemen Alo 184’ e şikayet etsin gibi” beyanatlarıdır.
İnternette halkın %90′ı doktorlara yorumlarında kin kusmaktadır. Bunun sorumlusu kesinlikle biz vicdanına danışarak hareket eden doktorlar değiliz.
İçimizden 3-5 tane kanı bozuk çıkabilir ki her meslekte bu tipler vardır. Acillerde sürekli hasta yakınlarıyla gerginlik yaşamaktan işimizi yapamaz hale geldik.
Eskiden 2 bekçi ile idare edilen hastaneler şimdi onlarca güvenlik görevlisi ile asayişi sağlamakta zorlanıyor.
Hastaneye gelen hastaların 1/3′ü para ödememek için acillere hücum ediyor ve bunların %62’si (Bakanlık verilerine göre) acil olmadıklarını itiraf ediyor.
Aile hekimliği sistemini oturtmak inadıyla aciller tecrübeli doktorları kaybetti. Acillerde hiç doktor kalmasa bile mevzuat gereği aile hekimlerinden yardım alamıyoruz.
20-30 yıldır branşı dışında hasta görmemiş cildiye, göz, FTR uzmanları acile kapı nöbetine kondu. Bu süreçte aciller üzerine durumu düzeltecek gerçekçi ve etkili düzenleme yapılamadı.
Özellikle 2003-2009 yılları arasında vatandaşı sıralardan randevulardan kurtarmak için özel sektör hastanelerine denetlenemeyecek ölçüde para aktarıldı.
Sağlık alanı masraflı ve kazançsız olduğu için daha önce doğru dürüst yatırım yapılmazken, o dönemde mantar gibi özel hastane açıldı.
Tabii sağlık harcamaları 4 kat artınca da SGK bugün bir şekilde elini vatandaşın cebine gittikçe artan şekilde sokmaya çalışıyor.
Dün doktorun eli olduğu söylenen vatandaşın cebinde bugün SGK’ nın eli var.
Pek çok hekim arkadaşımız gelecekten mutsuz ve umutsuz bir şekilde çocuklarımızın doktor olmasını istemiyoruz artık.
Maalesef pek çoğumuz motivasyonumuzu yitirdik ve işimizi severek yapamıyoruz.
Artık şikâyetimiz yerlerin ve göklerin sahibinin büyük buluşmasındaki mahkeme-i Kübra’sına  kaldı.
Selam ve dua ile Allah’a emanet olun.”

http://www.ahmetrasimkucukusta.com/2011/12/25/etibba-diyor-ki/doktor-grevleri/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #969 : Aralık 28, 2011, 18:39:49 »
Serdar hocam süper...röntgen teknisyeni ahmet abiye selamlar.
2011 YARİS 1.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #970 : Ocak 02, 2012, 20:12:52 »
Hoca cemaate sorar;
- Hanımından korkanlar ayağa kalksın!
Herkes kalkar adamın biri oturur,
Hoca sorar;
- Sen hanımından korkmuyormusun diye?
Adamcağız derki ;
Hanımın ismini duyunca dizlerimin bağı çözüldü,
kalkamıyorum... :))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #971 : Ocak 02, 2012, 20:21:49 »
Hoca cemaate sorar;
Hoca sorar;
Adamcağız derki ;
:alkis:
hakkaten korkulacak bişey var mı yaa  :islik:
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • Kan Grubu: 0+
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #972 : Ocak 02, 2012, 20:27:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #973 : Ocak 03, 2012, 12:11:13 »
Kayserili'nin bindiği taksinin yokuşta frenleri patlamış, araba müthiş bir hızla aşağıya doğru iniyor. Kayserili müşteri bağırıyor:
-"Durdursana kardeşim şu arabayı!"
Şoför panik içinde:
-"Durduramıyorum! Frenler patladı!"

Kayserili:
-"Bari taksimetreyi kapat!"

:argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh: :argh:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
« Yanıtla #974 : Ocak 03, 2012, 13:22:09 »
Hoca cemaate sorar;
Hoca sorar;
Adamcağız derki ;

ahanda aynı ben:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #975 : Ocak 03, 2012, 13:27:19 »
  Yok yok, biz erkeklerin birlik olması şart, yoksa gelecek karanlık bizlere. :):):)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Hergün biraz daha fazla Toyota sevgisi... <3
    • JDM TÜRK
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #976 : Ocak 03, 2012, 18:17:11 »

Fıkralar & Karikatürler bölümünün, müdavim paylaşımcılarının dikkatine !!!

;) ;) ;) ;) ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #977 : Ocak 03, 2012, 23:20:07 »
türk divan edebiyatında fuzuli-ruhi karşılaştırmaları,çekiştirmeleri çok yapılır;bir gün fuzuli ile ruhi yolda yürürlerken kenarda bir köpeğin ölüm anına tanık olurlar.''ruhi'' hemen devreye girerek
-bu köpek burda ''fuzuli'' der.
fuzuli altta kalır mı hiç
-o zaman bas kafasına çıksın kıçından ''ruhi'' der.
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #978 : Ocak 03, 2012, 23:35:45 »
temelle dursun ingilteerde aylak aylak dolaşırken londrada bir ilana rastlarlar;manş tüneline alternatif, deniz üzerinden bir köprü yapılacağı konusunda.
bizimkiler köprünün yapımına talip olmak için başvuruda bulunurlar.bir zaman sonra başvuru yapan müteahhitlerle bir toplantı yapılır ve herkes projesini açıklar.bizimkiler de onlara;
-- sizin yaptığınızdan daha kısa bir sürede işimizi bitireceğiz derler.onlar şaşırır....
--açıklar mısınız? diye sorarlar.temel anlatmaya başlar.
--dursun karşıdan ben bu taraftan başlayacağım ve ortada buluşacağız.böylece kısa zamanda bu işi bitireceğiz der.
toplantıyı yöneten kişi alaycı bir tavırla;
-- ya buluşamazsanız der.
temel de;
--bu adamların yaptığı sürede biz iki köprü yapmış olacağız.sizin için bir tanesi bedavaya gelmiş olacak der....
hayat 3 ile 4 arasındadır.ya 3,5 atarsın ya da 4 4 lük yaşarsın......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
« Yanıtla #979 : Ocak 05, 2012, 12:13:02 »
  Öküzün bile kurnazı olmak lazım. ;) :D