Gönderen Konu: Fıkralar & Karikatürler 2  (Okunma sayısı 109402 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: Fıkralar & Karikatürler
« Yanıtla #500 : Mayıs 30, 2009, 13:02:20 »
Şapka satarak geçinen bir adamın yolu bir gün bir ormana düşmüş.Adam biraz yürüdükten sonra sıcaktan ve yorgunluktan bunalmış, bir ağacın altına oturmuş.Şapkalarla dolu sepetini de yere koymuş ve uykuya dalmış. Birkaç saat sonra adam tuhaf sesler duyarak uyanmış.Bir de bakmış ki yanındaki sepet bomboş.Şapkalar gitmiş.Kafasını kaldırıp ağaca bakmış ki, ağacın dallarında bir sürü maymun, her birinin kafasında adamın şapkaları...Adam düşünmeğe başlamış : " Ben şimdi ne yapıcam, şapkaları bu maymunlardan nasıl geri alacam ? " Düşünceli bir şekilde kafasını kaşırken bakmış ki, maymunlar da adamın taklidini yapıyorlar, kafalarını kaşıyorlar.Adam ellilerini havaya kaldırmış, maymunlarda...derken adam ne yapacağını bulmuş, kendi kafasındaki şapkayı çıkarıp yere atmış, maymunlar da...Adam böylece bütün şapkaları geri almış, sepetine koyup yoluna devam etmiş.Aradan 50 yıl geçmiş...Artık adamın bir torunu varmış, o da dedesi gibi şapka satıcısı olmuş.Genlerden bir gün onun da yolu aynı ormana düşmüş.Hava yine çok sıcakmış ve genç adam bir ağacın altına oturmuş, şapkalarla dolu sepetini yanına koymuş ve uykuya dalmış...Bir saat sonra uyanmış, bir de bakmış ki sepetin içinde şapkalar yok...derken tuhaf sesler duymuş, bir de kafasını kaldırmış ki ağacın üstünde bir sürü maymun, hepsinin kafasında birer şapka.Düşünmüş..." Dedem yıllar önce bana bir hikaye anlatmıştı...ne yapacağımı çok iyi biliyorum..." Adam kafasını kaşımaya başlamış, maymunlar da aynısını yapmışlar...adam ellerini havaya kaldırmış, maymunlar da.. ve adam gülümseyerek kendi başındaki şapkayı çıkarmış yere atmış...o anda ağaçtaki maymunlardan biri yere inmiş, adamın yere attığı şapkayı kapmış, adama da bir tokat atmış ve şöyle demiş : "Sadece senin mi deden var? "
*******************************************************************************************************************
Türk'e sormuslar:
- Yarın dünyaya dev bir meteor çarpacak. Okyanuslar taşacak, dünya nüfusunun yarısı o anda ölecek. Havaya yükselen tozlar dünyayı karanlığa gömecek. Buzul çağı başlayacak. Kalanlar da bu çağda ortadan kalkacaklar. Insanlığın sonu gelecek. Böyle bir felaketi önceden haber alsan ne yaparsın??? Türk hiç düşünmeden yanıtlamış:
- Bütün paramla dolar alırım!!!!
*******************************************************************************************************************
Bir gün Bin Ladin Bush a telefon eder.
-selam  bush,sana bir kötü bir de iyi haberim var, der... İlk önce iyi haberi veriyorum.1 saat sonra teslim olucam kötü haber ise uçakla geliyorum der....
Kadın aynanın önünde çıplak duruyordu. Kocasına döndü. "Şişmanım.. Vücudum kırış kırış... Çok çirkinim. Moralim fena halde bozuk. Bana güzel bir şey söyle de düzelsin......"Gözlerin hala sapasağlam!.."
Gözleri kör, yalnız ve yoksul bir Kayserili kırlarda başıboş dolanırken bastonuna değen sihirli lambayı alıp içinden Cin çıkarmayı başarmış. Bu isten hayli bıktığı belli olan Cin Kayseriliye şöyle bir baktıktan sonra;
- "Senin hayli isteğin vardır; şimdi sen gözlerin açılsın istersin, zenginlik dilersin, evlenmeyi arzularsın, ama uğraşamam. Sadece bir dileğini yerine getireceğim. İyi düşün ve ne isteyeceksen iste." demiş. Kayserili biraz düşündükten sonra dileğini söylemiş;
-"Çocuğumun saatlerce altınlarımı saymasını görmek istiyorum."
Okyanus üzerinde gece uçan bir uçak... İki fısıltı... Biri kadın, diğeri erkek...
- "Herkes uyudu hadi gidelim..!" (Ayak sesleri...)
- "Bu tuvalet boş. Buna girelim. Kimse bakmıyor. Hadi çabuk."
- "Biraz heyecanlıyım. Ben oturabilir miyim? Prezervatifin var değil mi? Hadi tak!" (Derin nefes sesleri...)
- "Ah parfüm de var. Her şeyi de düşünürsün. Oooh! Harika" (Uzun sessizlik) Birden uçağın hoparlörlerinden sert ve dinamik bir ses:
- "Dikkat dikkat! Kaptanınız konuşuyor!... Arka tuvaletteki iki kişi size sesleniyorum! Ne yaptığınızı biliyoruz... Bu yaptığınız uçuş kurallarına aykırıdır. Şimdi lütfen sigaralarınızı söndürün ve duman alarmından prezervatifi çıkarın!"
Adam kızına Barbie almak ister ve bir oyuncakçıya girer "Vitrindeki Barbie bebek kaç para? diye sorar Satıcı: Hangisi beyim? ve devam eder: Barbie spora gidiyor 19.95 usd Barbie alışverişde 19.95 usd Barbie discoda 19.95 usd Barbie hede hodo yapıyor 19.95 usd Barbie bosandı 265 usd. Adam saşırır. Neden hepsi 19.95 de bosanmış olan 265 usd? Satıcı cevaplar : Boşanmış Barbie ile birlikte; Ken'in evini, arabasını,donuna kadar herşeyini de alıyorsunuz.
Birinci sınıf öğrencisi, akşam okuldan döner ve annesine o gün okulda yaptıklarından bahseder:
-"Bugün öğretmen bize atlardan söz etti. Ama ben atın ne olduğunu hala anlayamadım."
-"Neden?" diye sorar anne.
-"Öğretmen, atın yavrusuna tay, dişisine kısrak, erkeğine aygır derler, dedi".
-"Peki bunda anlaşılmayacak ne var oğlum?"
-"İyi de anne, ata ne zaman at diyorlar?"
Hali vakti yerinde bir ailenin genç kızı eve geldiğinde,annesini ayna karşısında yeni kürküne bakarken bulur. Sinirlenen kız annesine bağırmaya başlar:
-"Anne! Sen şu üstündeki giyip gösteriş yapacaksın diye; zavallı, savunmasız, masum bir yaratığın ne acılar çektiğini biliyor musun?" Bunun üzerine kadın, ters ters bakar ve konuşur:
-"Müge! Sen baban hakkında ne biçim konuşuyorsun bakiyim!"
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Corolla 1.4 D4D Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #501 : Mayıs 30, 2009, 13:06:14 »
Uzaylı fıkranı okuduktan sonra yeminle yere kapnıp güldüm valla bravo helal olsun uzun zamandır gülmedim bir fıkraya bu kadar :):):):D:D:D:D :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
Amatörler ekipmanları için endişelenir, profesyoneller para için endişelenir, ustalar ışık hangi açıdan geliyor diye endişelenir.
http://www.resimupload.com/ds913095222_dscf0904.html

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #502 : Mayıs 30, 2009, 13:19:50 »
 cennete iki kadın

Selam, benim adım Wanda.Selam, benimkide Slyvia.Sen nasıl öldün?
Donarak öldüm. Ne kadar korkunç.
Yok o kadar kötü değildi, soğuktan titremem geçince ısınmaya başladım ve uyku bastı, sonunda huzur dolu bir ölüm.
Peki sen nasıl öldün? Ağır bir kalp krizi geçirdim. Kocamın beni aldattığını sandım, onu iş üstünde yakalamak için eve erken geldim, fakat evde tek başına televizyon seyreder halde buldum.
Sonra ne oldu? Kesinlikle evde başka bir kadının olduğundan emindim, bütün evi aramaya başladım. Çatıyı, yatakların altını ama her yeri aradım fakat bulamadım. Ama aşırı yorulmuştum, kalp krizi geçirdim ve öldüm.
Keşke derin dondurucuya baksaydın, şu anda ikimiz de yaşıyor olacaktık.  :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 175 kere teşekkür etti
« Yanıtla #503 : Mayıs 30, 2009, 13:33:09 »
Yolculuktan dönen Idris, kahvede oturanlara sordu :
- Yahu pizum Temel nasil öldi?
- Kalpten cittu, dediler.
- Vasiyetu filan var miydu?
- Var idu. "Beni denize gömün" demis idu.
- Cömdünüz mü?
- Cömdük amma, mezarinu kazarken çok kayip verduk...
********************************************************************************************************

Bungee jumping ile fahişe arasında ne benzerlik vardır?
İkisinde de atlamak için 100 dolar ödersiniz.
İkisinde de aradaki lastiğe bir şey olursa ayvayı yediniz demektir..
********************************************************************************************************
(Son fıkra pek hoş olmadıysa hemen silebilirim.)
temel banka soymak suçundan yargılanıyormuş , son celsede hakim delil yetersizliğinden temelin tahliyesine karar vermiş . temel bunu duyunca çok sevinmiş ve bağırarak hakime ;
- uy cözünü sevdigumun hacim beyi , yani şimdi bu paralar penim oldu değil mu .....?

Temelle İdris meyhaneye girdiler. Rakılar geldi...
Yarım saat sonra İdris sordu:
-Söyle pakayum, bir bir daha ne eder?
-İçi dedi, Temel.
İdris bıçağını çekip Temeli vurdu.

Karakolda komiser gürledi:
-Arkadaşını neden öldürdün?
İdris içini çekti:
- Çok şey pileydu!

Plajda güneslenmekte olan Temel in yanina kosarak gelen genç kiz :
- Abi demin burda bi jet-ski ci vardi, gördün mü ?
Temel sagina bakar, soluna bakar , dogru düzgün bir adam göremez;
- Su an nerde oldugunu bilmeyrum ama istersen ben yavas yavas yaparum...

Temel yemek odasının üzerindeki çatının aktığını
fark edince hemen bir çatı ustası çağırmış..
Usta gelip şöyle bir bakmış,
"Çatınızın aktığını ne zaman fark ettiniz?.."
diye sormuş..
"Dün gece.." demiş Temel,
"Çorbamı içmem iki saat sürünce şüphelendim!.."

İlkolkuda uc cocuk bebeklerin nasil dunyaya geldigini konusoyormus

Dursun:

-Bizum ailede hep leylekler getirir.

Fadime:

-Bizde gul bacesinde bulunur.

Temelcik:

-Piz faciriz, pizde bebekleri annem kendisi yapayi!
Laz banka muduru Rusya'ya geziye gitmis ve bir lokantadan iceri girmis. Siparislerini verdikten sonra birde bakmiski karsisinda afet bir hatun surekli kendisine bakiyor. Davetkar bakislarla hatunu masaya cagirmis, hatun gelip masaya oturmus. Ancak ikiside birbirlerinin dilinden anlamiyormus. Hatun cantasindan kalem ve kagit cikarmis ve kagidin uzerine sigara resmi cizmis.

Bizim laz mudur hemen sigarasina davranmis, kadina ikram etmis.
Hatun daha sonra kagidin uzerine kadeh resmi cizmis. Bizimki hemen garsonu cagirmis ve en iyi saraptan siparis vermis.
Hatun bu seferde kagida ev resmi cizmis yanina da 100 dolar resmi cizmis.

Bizimki icinden : -"Ula kariya bak, haçan banka muduru oldugumi anladi konut kredisi isti..''
Dünyadaki bütün bilimadamları insanın beyni olmayınca ne tepki vereceğini inceleyeceklermiş bunun icin venedikteki bir kayıkçıyı kullanacaklarmış oralarda kayıkçılar kurek çekerken ESKALAMİYA diyorlarmış.

ilk önce kayıkçının beyninin yarısını almışlar kayıkçı MİYA demeye başlamış.
sonra yarısını daha almışlar adam YA demeye başlamış.

en sonunda beyninin hepsinialmışlar adam başlamış:

ÇAY ELİNDEN ÖTEYE CİDELUM YALİ YALİ.....
(Son fkıraya kızmayın sakın)
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #504 : Haziran 01, 2009, 15:04:59 »
Maşallah Uğur hocam, sen de ne arşiv varmış :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 175 kere teşekkür etti
« Yanıtla #505 : Haziran 01, 2009, 16:28:58 »
Maşallah Uğur hocam, sen de ne arşiv varmış :D
Biraz daha var ama ayıp ondan koyamadım onları.:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #506 : Haziran 01, 2009, 16:40:29 »

Biz şimdilik bunlara idare ederiz, merak etme sen :D
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #507 : Haziran 01, 2009, 17:21:15 »
bravo,en güzelini yapmışsınız ;) bunlar da gayet güzel fıkralar :alkis:
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #508 : Haziran 02, 2009, 21:20:12 »
insan bi fıkraya her okudugunda güler mi, buna gülüyorum :D :D :D

sex kelimesinin ingilizcedeki ilk anlamlarından biri CİNSİYET demektir...

Bir ingilizle arap chat yapıyormuş.
İ: ingiliz
A: arap

i:    hello, what's your name

A:  hello. i'm abdulsari

İ:   sex?

A:   3 times a week.

İ:   no. no. male or female.

A:  Male, female sometimes camel  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rof:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 2 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #509 : Haziran 02, 2009, 21:35:51 »

A:  Male, female sometimes camel  :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
no difference for him :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #510 : Haziran 02, 2009, 21:52:21 »
no difference for him :lol:

Every way Bağdat for him :rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #511 : Haziran 03, 2009, 03:55:33 »
Why phezewenk arap why

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #512 : Haziran 03, 2009, 08:21:16 »
why hi one why
2015 vw golf 7 1.4 comfortline (2018- ...)
2014 honda crv 1.6 elegant (2016- ... )
2011 toyota yaris 1.33 terra sporty (2012- 2018), 2011 toyota corolla comfort extra 1.6 d-vvti (2011- 2016), 2004 toyota corolla terra sedan 1.4 vvti (2007-2011)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #513 : Haziran 03, 2009, 10:23:49 »
Sıraya Geç   8-)

Bir adam sabah yürürken ilginç bir cenaze kafilesi farkeder; önde giden köpekli bir adam, arkasında bir tabut ve 10 metre arkadan gelen bir başka tabut ve tek sıra olmuş yaklaşık 200 adam. Tuhafına gider. Kafilenin basındaki adam kuşkusuz cenazenin sahibidir, yanına yaklaşır ve sorar;
-Beyefendi, bu üzüntülü gününüzde hatırlatmak istemem ama ölenler neyiniz oluyor?
Adam yanıtlar:
- Öndeki karım arkadakide kayınvalidem.
- Vah vah başınız sağolsun. Nasıl oldu?
- Köpeğim karıma saldırıp öldürmüş. Kayınvalidemde karıma yardıma gelmiş onu da öldürmüş.
Adam biraz düşündükten sonra sorar;
- Beyefendi kopeğinizi ödünç alabilir miyim?
- Sıraya geç!  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #514 : Haziran 03, 2009, 12:32:34 »
Ahmet fıkra güzelmiş. :):):):):)
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #515 : Haziran 03, 2009, 16:38:05 »

Ahmet fıkra güzelmiş. :):):):):)

sağol abi, Ankara'dan 30lu yaşlarda bi abi hatırlattı :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #516 : Haziran 03, 2009, 23:23:15 »
Çoban su kenarında koyunları otlatırken, bir ağacın altında bikini ile güneşlenen Fransız bir turist kadın görmüş.

Adam zaten uzun zamandır dağda, dayanamamış kadına tecavüz etmiş. Ama ne tecavüz, defalarca.
Fransız turist soluğu Jandarma'da almış. Jandarma, çobanı yakalamış. Getirmişler karakola ifadesini alıyorlarmış.
Fransız turist demiş ki:
- Böyle bir erkek! Ben asla görmedim, şikayetçi değilim ama benimle birlikte Fransa'ya gelirse…
Adam cevaplamış
- Ben nasıl gelirim? Koyunlar var, çoluk çocuk var, gelemem.
Kadın ısrar ediyormuş:
- Gelmezsen hapse atacaklar.
Adam sonunda:
- Benim bir kardeşim var, o bekâr, onu alıp götür.
Fransız turist sormuş:
- O da senin gibi mi? Yani güçlü kuvvetli bir erkek mi?
Çoban:
- Valla bilmiyorum ama 2 sene evvel bir ayıya tecavüz etmişti, ayı 2 senedir hala eve bal getirir...

2 fıkra yı kaldırdım hazım abı haklıydı.tsk ler

2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #517 : Haziran 03, 2009, 23:40:48 »
Tuncay ikinci fıkra biraz ağır olmuş kaldırırsan iyi olur onu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #518 : Haziran 04, 2009, 09:27:52 »
Bugün sabah fıkrası benden olsun evlilere  ;)

Uğursuz...
Cafer komadadır, yanında ise karısı... Cafer'in gözleri nemli, kısık sesiyle karısına doğru bakar ve konuşmaya başlar;
- ''İlk işten kovulduğum zaman yanımdaydın. İflas ettiğim gün oradaydın. Vurulduğum zaman ilk gözümü açtığımda seni gördüm. Trafik kazası geçirdiğimde hastanede hep baş ucumdaydın''...
Karısı takdir edilmenin mutluluğunda tabi.
- ''Şimdi komadayım yine başucumdasın sonunda anladım ama, çok geç oldu yahu sen ne uğursuz karısın''...
  :D        :lol:         :rofl:          :alkis:         

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #519 : Haziran 04, 2009, 14:29:34 »
Süpermiş ya gerçi ben öğle vakti okudum ama yine de uykum açıldı. Teşekkürler.