0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vedat süper yaa tam Türk işi olmuş.Dünyada Delilden suçluya gidilir, bizde Suçludan Delile
beyazıt öztürkün programında anlatmış olduğu bir olayı paylaşmak isterim Çok çekici güzel alımlı bir o kadard sexsi bir bayan orada bulunan beylere soruyor beni elde etmek için nelerinizi feda edersiniz.1. adam ; Sana villalarım son model arabam feda olsun,2. adam ; Sana Yatım katım servetim feda olsun3. adam ; Sana tüm variyetimi feda olsunsıra 4. adama gelir Şöyle baştan aşağıya süzer sexsi kadını ve derki Ben sana ancak 14 bilemedin 15 tl verirem tabi herkeste bir şaşkınlık. Kız dayanamayıp soruyor herkes bütün mallarını feda ederken sen neden 14-15 tl veriyorsun .Eeee. Kaşarın kilosu o kadar
KADİR GECESİ GÜZİN ABLANIN CEVABI: -Kızım seni anan Kadir Gecesi doğurmus.....
Her türlü adak adamış bi türlü çocuğu olmamış sonunda bir gün olmayacak bir adak adamış allahım bir oğlum olsun onu eşşeğin sırtında minareye çıkaracam demişaksilik bu ya adamın bi oğlu olmuşoğlan büyüdükçe adam huzursuzlaşmış, her geçe şeytan rüyasına girmeye başlamış, çocuğu çıkar diye baskı yapıyormuşbir gün minarenin dibinde kara kara düşünürken bi bektaşi çıka gelmiş adama derdini sormuş adam bir bir anlatmış ben şimdi eşşeği bu minareye nasıl çıkarayım demişbektaşi ile aralarında şu konuşma geçmiş(B=Bektaşi S=bizim salak adam)B: yav baba sen şöyle sağlam dini bütün müslüman düzgün bi adama benziyorsunS=elham dürillah öyleyimB: sen içki falan içmezsindirS=içkide ne...? sigara bile içmemB:kumar mumar oynamazsınS=Haşaaa .... töwbe töwbeee kumarda neee... haram günah... vsB: ara sıra zamparalık falan...?S= haşaa , töwbe estafurullah, ben harama uçkur çözmeeemmm B: yahu erenler daha ne düşünüyon ya, al çocuğu sırtına çık minareye