0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
[b]Yaşlı adam doktora derdini anlatıyormuş. başlamış sıralamaya.[/b] 75 yaşındaki adam, doktora şikayet te bulunuyordu;-Evladım birinci iyi,ikinci de eh şöyle böyle idare ediyorum.Ama üçüncüde dizlerim kesiliyor,hele dördüncü de nefes nefese kalıyorum.-Hop hop !Amca ne yapıyorsun, delirdin mi?Senin bir de durman gerekir.-Nasıl durayım evledım, beşinci katta oturuyorum.
TEMEL DOĞUMGÜNÜTemel'e doğum gününü sormuşlar,-26 ocak-Hangi yıl?-Her yıl.Aslında doğru söylüyor.
Bir kayın validenin üç damadı varmış. Birgün bunlar tatile denize gitmişler. Kay...ınvalide "bakayım damatlarım beni ne kadar seviyor" deyip atlamış denize ve boğulma taklidi yapmaya başlamış. "Büyük damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Büyük damatta hemen kurtarmış. Ertesi sabah büyük damadın kapısında bi reno laguna üzerinde de bir not "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Ertesi gün ortanca damadı denemiş aynı şekilde oda hayatını kurtarmış onunda kapısında bi reno safrane ve üzerinde bi not: "sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınvaliden". Sıra küçük damadı denemeye gelmiş. Ertesi gün yine denize girmiş. "Damadım boğuluyorum ne olur kurtar beni" demiş. Küçük damat "s.kt.r lan boğulursan boğul demiş. Kadında oracıkta boğulup ölmüş. Ertesi gün küçük damadın kapısının önünde bi ferrari üzerinde de bi not "Sevgili damadım hayatımı kurtardın kayınpederin."
Murat güzel fıkra Aydın abi seninkide iyimiş
Temel birgün Fadimeye demişki:-Fadime bu akşam bize gel, evde kimse olmayacak.Fadime tamam demiş ve ayrılmışlar. Akşam olunca Fadime Temel'in evine gitmiş.Kapının ziline basmış, basmış, basmış, ama evde kimse yokmuş.