Gönderen Konu: Fıkralar & Karikatürler 2  (Okunma sayısı 109154 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • GÜMÜŞ BALİNA
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 20000
  • Model Yılı: -
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: Fıkralar & Karikatürler
« Yanıtla #1780 : Eylül 12, 2010, 11:05:12 »
Bir Karadenizli, bir Kayserili ve bir Diyarbakırlı aynı trafik kazasında ölmüş. ...Cenazeleri dualarla, göz yaşlarıyla kaldırılmış. İki üç gün geçmiş, bir de bakmışlar ki Karadenizli, çıkmış mezardan, üstünü silkeleyerek geliyor.Önce büyük bir panik yaşanmış haliyle, sonra bakmış zombi mombi değil, bayağı kanlı canlı, cesaret edip yanına yanaşmış ve merakla sormuşlar:
-Yahu sen öteki dünyadan nasıl geri döndün?
Anlatmış:
- Öte tarafta da işler buradaki gibi yürüyormuş meğer, rüşvet, haksızlık, yolsuzluk...Geri göndermek için 5 bin dolar istediler, bastım parayı geri geldim.
- Eee, diğer iki arkadaş niye gelmedi?
- Vallahi ben gelirken, Kayserili hâlâ 3.500 dolara olmaz mı, yap bir indirimde ayağımız alışsın!' diye pazarlık ediyordu.
- Ya Diyarbakırlı?
- O da 'Ben vermem, Devlet versin!' diye inat ediyordu.:))))))

Güneydoğudaki vatandaşın durumu bundan daha iyi anlatılamazdı. Süppeeeerrr.
Isparta Şarkikaraağaç METEM Elelktrik Öğretmeni

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Rav 4
  • Kilometre: 125000
  • Model Yılı: '14
  • 3 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1781 : Eylül 14, 2010, 08:39:16 »
HER SARIŞIN APTAL DEĞİLDİR     

13 09 2010 20:42

Delikanlı uçakta güzel bir sarışının yanına düşmüş.Hemen sarkmış sarışına; 'yan ...ya...na otururken muhabbet edilirse seyahat çok kısa sürer,hadi konusalım ' demiş. Sarışın okuduğu kitabı yavaşça kapatarak 'ne üzerine konuşmak istersin' demiş. Delikanlı 'valla bilmem ki ....mesela nükleer enerjiye ne dersin?'

Sarışın; 'enteresan bir konu, olabilir , ama önce sana bir soru sorayım...
At inek ve geyik ayni şeyi yerler..yani ot...ama çıkartırlarken geyik küçük parçalar halinde, inek lappadanak parçalar halinde, at da pişmaniye topları gibi çıkartır.

Nedenolduğunubiliyor musun ?
' delikanlı ; 'valla en ufak bir fikrim yok' demiş, bunun üzerine
sarışın; ' bir b.ktan anlamazken nükleer enerjiyi nasıl tartışabileceğini zannediyorsun ?'

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1782 : Eylül 14, 2010, 12:17:22 »
HER SARIŞIN APTAL DEĞİLDİR     

13 09 2010 20:42

Delikanlı uçakta güzel bir sarışının yanına düşmüş.Hemen sarkmış sarışına; 'yan ...ya...na otururken muhabbet edilirse seyahat çok kısa sürer,hadi konusalım ' demiş. Sarışın okuduğu kitabı yavaşça kapatarak 'ne üzerine konuşmak istersin' demiş. Delikanlı 'valla bilmem ki ....mesela nükleer enerjiye ne dersin?'

Sarışın; 'enteresan bir konu, olabilir , ama önce sana bir soru sorayım...
At inek ve geyik ayni şeyi yerler..yani ot...ama çıkartırlarken geyik küçük parçalar halinde, inek lappadanak parçalar halinde, at da pişmaniye topları gibi çıkartır.

Nedenolduğunubiliyor musun ?
' delikanlı ; 'valla en ufak bir fikrim yok' demiş, bunun üzerine
sarışın; ' bir b.ktan anlamazken nükleer enerjiyi nasıl tartışabileceğini zannediyorsun ?'

offf süüper cidden :D :rofl:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #1783 : Eylül 14, 2010, 19:18:27 »
Asansör

Köylü oğlan ve babası büyük şehre ilk defa gelmişler. Alışveriş merkezinde zemin kattaki iki gümüş renkli parlak duvarın ağır ağır açılıp kapanması ilgilerini çekmiş. “Bu ne baba?” diye sormuş oğlan. Hayatında hiç asansör görmemiş baba
“Bilemiyorum oğul..” demiş.

Onlar bu ilginç şeyi nefeslerini tutup izlerken tekerlekli sandalyeli yaşlı bir kadın sağa sola kayan gümüş renkli duvarlara doğru gitmiş ve bir düğmeye basmış. Duvarlar açılmış, yaşlı kadın yoğun ışıklı küçük bir odaya girmiş, duvarlar kapanmış.

Oğlan ve babası kapının üzerindeki küçükten büyüğe doğru yanıp sönen ışıklı rakamları izlemişler. Son rakamdan sonra aynı sırayla bu sefer geriye doğru ışıklar teker teker yanmış. Sonunda duvar iki yana kayarak açılmış, dışarı 24 yaşlarında incecik muhteşem bir fıstık çıkmış.

“Oğlum” demiş adam kızdan gözlerini ayıramayarak,

“Koş..
Koş ananı getir!..
 :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #1784 : Eylül 14, 2010, 20:23:09 »
Birbirlerini çok seven 2 genç evlenirler.Son derece mutludurlar.
Genç adam eşine doğum gününde hediye almak ister.Ne alsam ne alsam diye
düşünüp dolaşırken karşısına geldiği pet shop'u görür ve pet shop daki papağana gözü takılır.
Mal sahibine  bu papağanın fiyatı ve ne özelliklerinin olduğunu sorar.
Mal sahibi çok yaramaz, tam argo sözler ve hareketleri bilen, bu güne kadarki sahiplerinin
gece yaşantılarına sürekli pozisyon yorumu yapan papağanın gerçek huylarından pek bilgi
vermeden sadece, yatak odalarında bulunurmamaları yönünde tavsiye vermeden papağanı genç adama satar.
Aldığı hediyeyi eşine götürür ve eşi çok sevinir ancak salona koyarlar papağanı.Salona yerleştirilen papağan
buradan dahi argo sözleri ile sürekli aileyi rahatsız eder ve ailede ceza olarak siyah örtü ile kafesin üzerini kapatırlar.
Bir süre sonra genç adamın doğum günüdür ve genç kadın eşine çok güzel büyük bir tablo alır.
Akşam eşine hediyesini verir ve nereye asalım diye düşünürken salona asma kararı verirler.
Kadın adama ben tabloyu tutayım sen çivileri çak der ve işleme başlarlar.Kadın adama;
-Sağdan vur,
-Soldan vur,
-Alttan vur,
-Üstten vur der ve papağandan yüksek bir sesle cayırtı kopar;
-Allahınızı seviyorsanız açın şu çarşafı hayatımda ne gördüm ne duydum böyle pozisyon der.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1785 : Eylül 19, 2010, 00:17:14 »
FIKRA :)))
Sultan en güvendigi adamini Arabistan'a hünkar göndermis.
Hünkar, Arabistan'da gezerken bakmis, arap...lar entari giyorlar ama alta donlari yok. Bir rüzgar estimi, manzara felaket! Haber salmis, altina don giymeyenler kadi huzuruna çikartilip,
hapsedilecek. Aradan günler geçmis, Arabin bir tanesi don giymemis ve ilk rüzgarda olay farkedilmis. Kadi huzuruna çikartmislar. Kadi sormus;
-"Adin?"
-"Aptulmecit"
-"Baba adin?"
-"Aptulaziz"
-"Evli misin?
-"5 tane karim var!"
-"Kaç çocugun var?
-"ilkinden 15, ikincisinden 17, üçüncüsünden 16, dördüncüsünden 13, besincisinden 18 tane."
Kadi kararini vermis ve aciklamis :
"Aptulaziz oglu, Apdulmecit 'in, don giymeye vakti olmadigindan beraatine karar verilmistir!"
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1786 : Eylül 19, 2010, 09:51:04 »
Yönetim; ben buraya güzel ama hafif müstehcen olan bir fıkra yazdım ama fıkra silinmiş.
Neden acaba öğrenebilirmiyim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1787 : Eylül 19, 2010, 10:40:37 »
Yönetim; ben buraya güzel ama hafif müstehcen olan bir fıkra yazdım ama fıkra silinmiş.

sizde kendiniz söylediniz güzel AMA HAFİF MÜSTEHCEN olan bir fıkra hız kurallarına uyulan ve dikkate alınan bir sitede bu gözden kaçırılamazdı herhalde.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1788 : Eylül 19, 2010, 12:53:41 »
ağır müstehçenlere ne demeli, , müstehçen olmayan yokki, türkün aklı neresinde belli zaten

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1789 : Eylül 19, 2010, 21:33:22 »
Sağlık olsun.
Ancak şu anda forumda mevcut fıkralara bakarak bilinçsiz bir ayıklama yapıldığını değerlendirmekteyim.
Bir dahada asla foruma herhangi bir yorum, tavsiye, araştırma, sonuç şeklinde bir yazı yazmayacağım.
Saygılarımla.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1790 : Eylül 19, 2010, 22:22:19 »
Sağlık olsun.
Ancak şu anda forumda mevcut fıkralara bakarak bilinçsiz bir ayıklama yapıldığını değerlendirmekteyim.
Bir dahada asla foruma herhangi bir yorum, tavsiye, araştırma, sonuç şeklinde bir yazı yazmayacağım.
Saygılarımla.

herşeyin hayırlısı demekten başka bişi diyemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1791 : Eylül 19, 2010, 22:40:37 »
Amin hocam
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1792 : Eylül 21, 2010, 09:48:50 »
ağır müstehçenlere ne demeli, , müstehçen olmayan yokki, türkün aklı neresinde belli zaten

evet silinmeyen ağır müstehçenler var burada, bence o silinen fıkra müstehçenlikten çok başka bişeyler içeriyor olabilir, ben de merak ettim şimdi fıkranın ne olduğunu ve niye silindiğini...
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1793 : Eylül 21, 2010, 18:33:42 »

Fıkranız yerinde duruyor Çetin Bey :)
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1794 : Eylül 22, 2010, 23:27:14 »
MURAT 124 :)
Temel, yıllar sonra biriktirdiğiyle elden düşme Murat 124 alır. Arabasıyla memle...ketine giderken araba arızalanır. Yolun kenarına çeker, motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanaşır:
— Hayrola hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim ilk tami...rciye kadar.
Temel bu teklife çok sevinir. Ara halatı ile Murat'ı Ferrari' nin arkasına bağlarlar. Ferrari' nin sahibi genç uyarır:
— Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yap beni uyar!
Temel:
— Tamam!
Yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60.80.100... derken, Murat124 arkadan selektör yapar. Ferrari durumu anımsar ve yavaşlar, bir sure sonra Ferrari yeniden gaza basar, 70, 80,100... Selektör yeniden anımsatır. Ferrari yavaşlar. Yolda bu şekilde ilerlerken bir Lamborghini Ferrari' ye yaklaşır:
— Kapışalım mı?
Ferrari yanıtlar:
— Nesine?
— 340 km. ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur.
Ferrari hemen onaylar ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220...
O arada trafiği denetleyen helikopterdeki görevli polis, genel merkeze bilgi vermektedir:
- Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında!!! 3 araç yarış yapıyor. Ferrari ile Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır selektör yapıp yol istiyor!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1795 : Eylül 22, 2010, 23:34:36 »
MURAT 124 :)
Temel, yıllar sonra biriktirdiğiyle elden düşme Murat 124 alır. Arabasıyla memle...ketine giderken araba arızalanır. Yolun kenarına çeker, motor kapağını açar, ne olduğunu anlamaya çalışırken bir Ferrari yanaşır:
— Hayrola hemşerim, arabanın nesi var? İstersen senin arabayı benimkine bağlayalım, çekeyim ilk tami...rciye kadar.
Temel bu teklife çok sevinir. Ara halatı ile Murat'ı Ferrari' nin arkasına bağlarlar. Ferrari' nin sahibi genç uyarır:
— Ben hız yapmayı çok severim. Eğer farkında olmadan aşırı hız yaparsam, sen selektör yap beni uyar!
Temel:
— Tamam!
Yola koyulurlar. Bir süre sonra Ferrari gaza basmaya başlar, 60.80.100... derken, Murat124 arkadan selektör yapar. Ferrari durumu anımsar ve yavaşlar, bir sure sonra Ferrari yeniden gaza basar, 70, 80,100... Selektör yeniden anımsatır. Ferrari yavaşlar. Yolda bu şekilde ilerlerken bir Lamborghini Ferrari' ye yaklaşır:
— Kapışalım mı?
Ferrari yanıtlar:
— Nesine?
— 340 km. ötedeki benzinliğe ikinci varan, ilk varanın deposunu doldurur.
Ferrari hemen onaylar ve yarışa başlarlar. 120, 140, 180, 220...
O arada trafiği denetleyen helikopterdeki görevli polis, genel merkeze bilgi vermektedir:
- Komiserim, şehrin kuzeyindeki yolda trafik güvenliği tehdit altında!!! 3 araç yarış yapıyor. Ferrari ile Lamborghini saatte 300 km hızla yan yana gidiyorlar, arkadan da Murat 124 onları geçmek için 10 dakikadır selektör yapıp yol istiyor!!

:rofl: :rofl: süper yaa :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1796 : Eylül 23, 2010, 00:09:33 »
:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #1797 : Eylül 23, 2010, 15:47:07 »
Fare deliğinden peynir kokusunu alır ama kafasını dışarı uzatmaya ...çekinir. Çünki kedinin bir tuzağı olabileceğini düşünür. Sabırla bekler ve biraz sonra “miav” diye bir ses duyar. Derince bir nefes çeker;
- Çok şükür!! Bu bir tuzak!!
Ertesi gun de peynir kokusunu alır ve “miav” sesini duyar, yerinden çıkmaz.
Sonraki gün “havhav” diye bir ses duyar ve kedinin ortalarda olamacağını düşünerek dışarı çıkar. Çıkmasıyla pençeyi yemesi de bir olur tabii.. Kedinin tuzağına düşmüştür.. Kedi yerde baygın yatan fareyi yanındaki yavrusuna gösterir ve açıklama yapar;
—Bak yavrum, sana söylemiştim!! İkinci lisan gibisi yok !!
 :D :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Durum: Sakin
  • Araç: Verso
  • 22 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1798 : Eylül 23, 2010, 17:32:24 »
Bir gün bir adam zenci kölesine demişki,

neyse anlatmim çok müstehcen. "İt iti ısırır" diye bir filmdeydi. Denk gelirseniz fıkrayı da dinlemiş olursunuz. :D
397-393-389-385-381 yok dolacak gibi değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1799 : Eylül 24, 2010, 12:05:08 »
Arkadaşlar uzun zamandır kendi açtığım bu konuya girmiyordum, ben girmeyeli baya sayfa olmuş sabahtan beri okuyorum ve moralim düzeldi :) iyiki varsınız.
Bugünlük 2 fıkra ekleyeyim bu arada unutulmuş sanırım hafta sonları +18  :-[ müstescen günüdür yani yarın ;)

AKILLI MAKİNA
Adamın biri arkadaşıyla yemek yerken "Kolumun ağrısından ölüyorum" diye dert yandı.Arkadaşı da "Ilerde köşedeki marketin önüne yeni bir bilgisayarli cihaz koydular.Üç dolara bir jeton alıyorsun , yanında getirdiğin idrar örnegini açılan kapaktan içeri veriyorsun, on saniye sonra neticeyi ve tedavi için yapman gerekenleri ögreniyorsun"demiş.
Adam hemen idrarını bilgisayara vermiş.10 saniye sonra yazılı olarak cevap gelmiş: "Kolunuzda bir cins eklem agrisi olan Teniselbo oluşmuş. Sıcak tutun, ağır işlerden kaçının, iki haftada düzelecek" Adam, muzurca bu akıllı cihazi nasıl aldatalabileceğini düşünmüş.Bir miktar çesme suyuna köpeginden alınmış bir kılı koymuş, üstüne karısının ve kızının idrar örneklerini eklemiş. cihaza
atmış. 10 saniye sonra yazılı yanıt gelmiş:
1. Çesme suyunuz çok kireçli. Bir filtre cihazi almayı düşünün.
2. Köpeğinizde kene var.Eczaneden özel bir şampuan alıp köpeğinizi yıkayın.
3. Kızınız kokain bağımlısı.Bir psikiyatri kliniğine yatırın.
4. Karınız hamile. İkizler sizden degil. İyi bir avukat bulun.
5. Kendinizi bu yolla tatmin etmeyi bırakmazsanız kolunuz iyileşmez.   :rofl:

10 ÇOCUK
Kadının biri 10 tane olan çocuklarını ana sınıfına yazdırmak için başvurmuş
 ve okulun müdürü kayıt yapması için kadından çocukların isimlerini istemiş.
Kadında ahmet demiş.
Müdür bey şaşırarak:
- Nasıl ahmet yani hepsinin ismide ahmet mi_?
Kadın gayet emin bir şekilde:
- Evet
Müdür:
-Peki hanımefendi zor olmuyor mu karıştırmıyor musunuz_?
Kadın:
- Yo bilhakis kolay oluyor ahmet yemeğe diyorum hepsi birden geliyor,
ahmet çıkıyoruz diyorum hepsi birden hazırlanıyorlar.
Müdür şaşkınlıkla dinlemekte ve kadına:
- Peki bayan özel iş vermen gerekiyor ise napıyorsun?
Kadın:
- O ZAMAN SOY İSİMLERİ İLE çagırıyorum_!    :o :rofl: