0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor veetrafindaki güzelliklere bakiyormus"Evrim ne güzellikler yaratiyor!" diye düsünüp mestoluyormusBirden arkasinda kocaman bir ayi belirmis ve onukovalamaya baslamisAdam bütün gücüyle kaçiyormus amaher arkasina bakista ayinin daha yaklasmis oldugunufarkediyormusDakikalarca süren bir kaçisin sonundaadamin ayagi yerdeki dala takilmis,ayi adamin üzerineatlamis, pençesini kaldirmis Tam vurmayahazirlanirken adam "ALLAHIM!!!" diye bagirmisBir anda zaman durmus, ayi donmus, ormandaki nehirbile akmaz olmusBir anda orman kararmis vegökyüzünden bir isik hüzmesi adamin üzerine parlamisÇok derinden gelen ilahi bir ses adama: "Yillarca O'nainanmadin,yaratilisi kozmik bir kazaya bagladin, sanabu durumda yardim etmesini mi istiyorsun? Seni sevgilibir kulu mu saymalı?" demişAdam utanç içinde: "Biliyorum bunca yildan sonradindar biri olmayi istemem haksizlik, ama belki AYIYIdindar yapabilirsiniz" demisSes: "Peki" diye karsilik vermis ve isik kaybolmusNehir tekrar akmaya baslamis Hersey eski halinedönmüs Ayi pençesini indirmis, iki pençesini de gögedogru çevirmis, ve konusmaya baslamis:"ALLAHIM, senin rizkinla orucumu açiyorum, hamdolsunverdigin nimetlere...)
Dursun iş için müracaatta bulunmuş. İşe alınması için bazı evraklarla birlikte 8... adet de vesikalık fotoğraf istemişler. Ancak Dursun vesikalık fotoğrafın ne olduğunu bilmiyormuş. Hemen akıl hocası Temelin yanına koşmuş. Durumu anlatmış.Temel: Bildiğim kadarıyla vesikalık fotoğraf belden yukarı çekilen fotoğraftır. Sen şuraya çukur kaz içine gir. Bende fotoğraf makinesi getireyim. Fotoğrafını çeker veririz demiş.Dursun başlamış çukur kazmaya, temel fotoğraf makinesi getirmeye gitmiş. Temel bir de gelmiş ne görsün. Dursun 8 tane çukur kazmış.Temel: Ula Dursun niye 8 çukur kazdın demiş.Dursun: 8 vesikalık lazım ya..Temel: Ula salak ben zaten 8 tane fotoğraf makinesi getirmiştim
Bir Karadenizli, bir Kayserili ve bir Diyarbakırlı aynı trafik kazasında ölmüş. ...Cenazeleri dualarla, göz yaşlarıyla kaldırılmış. İki üç gün geçmiş, bir de bakmışlar ki Karadenizli, çıkmış mezardan, üstünü silkeleyerek geliyor.Önce büyük bir panik yaşanmış haliyle, sonra bakmış zombi mombi değil, bayağı kanlı canlı, cesaret edip yanına yanaşmış ve merakla sormuşlar:-Yahu sen öteki dünyadan nasıl geri döndün?Anlatmış:- Öte tarafta da işler buradaki gibi yürüyormuş meğer, rüşvet, haksızlık, yolsuzluk...Geri göndermek için 5 bin dolar istediler, bastım parayı geri geldim.- Eee, diğer iki arkadaş niye gelmedi?- Vallahi ben gelirken, Kayserili hâlâ 3.500 dolara olmaz mı, yap bir indirimde ayağımız alışsın!' diye pazarlık ediyordu.- Ya Diyarbakırlı?- O da 'Ben vermem, Devlet versin!' diye inat ediyordu.)))))
bugün forum kopartıcı modda bi yandan Vedat abi bi yandan Mangalcı Murat abi bi yandan A.C.D'm bi yandan Hande ablam maşallah hep böyle olalım