Gönderen Konu: Fıkralar & Karikatürler 2  (Okunma sayısı 109165 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
Ynt: Ynt: Fıkralar & Karikatürler
« Yanıtla #1700 : Ağustos 16, 2010, 07:19:42 »
deer too fast  :D
Ahmet güzelmiş hakikaten

Eyvallah abi aynen :D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #1701 : Ağustos 16, 2010, 09:39:33 »
Adamın biri yeni aldığı arabası ile ilk defa yola çıkmış.
Araba son model, radyoyu açmak istemiş ama kanal ayar düğmesini bulamamış.
Hemen servisi arayıp durumu bildirmiş, servis elemanı :
'Beyefendi, endişelenmeyin! ... Bu radyo son model, ka......nal ayarı otomatik. Siz ne dinlemek istediğinizi söyleyin o size uygun kanalı bulur' demiş... Adam hemen radyoya seslenmiş :
- 'Iglesias !'
Radyodan bir ses duyulmuş :
- 'Julio mu, Enrico mu ?' Adam: 'Julio' der demez radyodan kadife bir ses yükselmiş ve karşısında Julio Iglesias' ın en sevdiği şarkısı...

Yola devam etmiş, bir ara:
- 'Jackson' demis. Radyo sormuş: - 'Michael mi ? Janet mi ? Jennifer mi ?' Adam: 'Michael' demiş ve karşısında Michael Jackson...

Arabadan memnun, adam keyifle yola devam ederken yanından hızla geçen kamyon arabaya çamur sıçratmış.
Adam sinirle: 'Şerrrefffsiz' diye bağırmış.
Radyo hemen sormuş : -Erdoğan mı? Unakıtan mı? Gül mü? Gökçek mi???
facebook ta meşhur oldu bu harbiden sonu güzel olmuş :D :D sağol paylaşım için :)
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1702 : Ağustos 16, 2010, 11:25:59 »
'Beyefendi, endişelenmeyin! ... Bu radyo son model, ka......nal ayarı otomatik. Siz ne dinlemek istediğinizi söyleyin o size uygun kanalı bulur' demiş... Adam hemen radyoya seslenmiş :
- 'Iglesias !'
- 'Julio mu, Enrico mu ?' Adam: 'Julio' der demez radyodan kadife bir ses yükselmiş ve karşısında Julio Iglesias' ın en sevdiği şarkısı...

- 'Jackson' demis. Radyo sormuş: - 'Michael mi ? Janet mi ? Jennifer mi ?' Adam: 'Michael' demiş ve karşısında Michael Jackson...

Arabadan memnun, adam keyifle yola devam ederken yanından hızla geçen kamyon arabaya çamur sıçratmış.

süpermiş cidden sonu :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #1703 : Ağustos 16, 2010, 12:24:22 »
eyvallah:)
C!H@NG!R

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1704 : Ağustos 17, 2010, 11:08:53 »
ABDde büyükçe bir şehirde, adamın karısı gece yarısı illaki sigara diye tutturun...ca kocası istemiye istemiye sigara aramaya çıkar.Bütün dükkanlar kapalıdır, açık büfe falan da bulamayınca aklına ana caddedeki barlar gelir, oradaki sigara otomatında kesin vardır diye
düşünür ve açık bir bar bulur.

Bara gitmişken iki tek atayım der.İçkisini içerken bir kadınla tanışır,sohber ilerler, bardan çıkınca aynı yöne gidecekleri için beraber yürürler. kadının evinin önüne gelince eve davet edilir ve içeride güzel birkaç saat geçirirler. saat
sabahın 3ü olmuştur ve adam eve gidince karısına durumu nasıl anlatacağınıdüşünür ve kadından talk pudrası olup olmadığını sorar, kadın getirir, ellerine pudrayı boşaltır, bir güzel ovalar ve hoşçakal deyip çıkar.

Eve vardığında karısı büyük bir öfke ile karşılar kocasını..Bu saatin hesabını sorar ve adam anlatmaya başlar:

-Buradaki bütün dükkanlar ve büfeler kapalıydı ben de ana caddedeki bara gittim sigara bulmaya, gitmişken iki tek atayım dedim.
içkimi içerken bir kadınla tanıştım, sonra onun evine gittik ve bu saate kadar beraberdik.

Kadın kandırıldığından son derece emin
-Uzat ellerini, der.Adam uzatır ve kadın öfkeyle bağırır:

-Yine bowling oynadin bu saate kadar di mi, körolası herif.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1705 : Ağustos 17, 2010, 11:13:45 »
ABDde büyükçe bir şehirde, adamın karısı gece yarısı illaki sigara diye tutturun...ca kocası istemiye istemiye sigara aramaya çıkar.Bütün dükkanlar kapalıdır, açık büfe falan da bulamayınca aklına ana caddedeki barlar gelir, oradaki sigara otomatında kesin vardır diye
düşünür ve açık bir bar bulur.

Bara gitmişken iki tek atayım der.İçkisini içerken bir kadınla tanışır,sohber ilerler, bardan çıkınca aynı yöne gidecekleri için beraber yürürler. kadının evinin önüne gelince eve davet edilir ve içeride güzel birkaç saat geçirirler. saat
sabahın 3ü olmuştur ve adam eve gidince karısına durumu nasıl anlatacağınıdüşünür ve kadından talk pudrası olup olmadığını sorar, kadın getirir, ellerine pudrayı boşaltır, bir güzel ovalar ve hoşçakal deyip çıkar.

Eve vardığında karısı büyük bir öfke ile karşılar kocasını..Bu saatin hesabını sorar ve adam anlatmaya başlar:

-Buradaki bütün dükkanlar ve büfeler kapalıydı ben de ana caddedeki bara gittim sigara bulmaya, gitmişken iki tek atayım dedim.
içkimi içerken bir kadınla tanıştım, sonra onun evine gittik ve bu saate kadar beraberdik.

Kadın kandırıldığından son derece emin
-Uzat ellerini, der.Adam uzatır ve kadın öfkeyle bağırır:

-Yine bowling oynadin bu saate kadar di mi, körolası herif.

:rofl: :rofl: gerçekten süper yaaaa :rofl: :rofl:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1706 : Ağustos 18, 2010, 10:13:56 »
Mahmut ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam peder...dir. Kapıda bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar;

"Hiç günahın var mı peder?".

Peder; "Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarıma sadık kaldım. İnsanlara ve hayvanlara hep yardım ettim."

Melek; "Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı." der ve sonra Mahmut'a döner;

"Senin hiç günahın var mı?"

Mahmut; "Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir günahım vardı. Çok sert ve hızlı minibüs kullanırdım."

Melek Mahmut'a döner ve "Bunu da biliyoruz, çok iyi al sana cennetin altın anahtarı" der.

Peder bu olaya çok sinirlenir; "Ben hayatımı tanrıya adadım, siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?!! " diye sorar.

Melek gülerek; "Peder sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Mahmut otobüs kullanırken herkes dua ediyordu. Skor farklı yani!
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2005 corolla hb sol A/T "CC" lü :D
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1707 : Ağustos 18, 2010, 10:17:58 »
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir ...bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür:

Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarh : 14 Mayıs 2009

Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

Not : Burası çok sıcak. : )

siz siz olun yanlış mail göndermemeye çalışın :D :D
Benim pekmezim oldukça.. sineği bağdattan gelir..;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1708 : Ağustos 18, 2010, 10:35:32 »
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir ...bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....
Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür:

Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarh : 14 Mayıs 2009

Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

Not : Burası çok sıcak. : )

siz siz olun yanlış mail göndermemeye çalışın :D :D

bunu biliyorum abi ama her okuduğumda koparır beni :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1709 : Ağustos 18, 2010, 10:36:49 »
Mahmut ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam peder...dir. Kapıda bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar;

"Hiç günahın var mı peder?".

Peder; "Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarıma sadık kaldım. İnsanlara ve hayvanlara hep yardım ettim."

Melek; "Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı." der ve sonra Mahmut'a döner;

"Senin hiç günahın var mı?"

Mahmut; "Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir günahım vardı. Çok sert ve hızlı minibüs kullanırdım."

Melek Mahmut'a döner ve "Bunu da biliyoruz, çok iyi al sana cennetin altın anahtarı" der.

Peder bu olaya çok sinirlenir; "Ben hayatımı tanrıya adadım, siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?!! " diye sorar.

Melek gülerek; "Peder sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Mahmut otobüs kullanırken herkes dua ediyordu. Skor farklı yani!

allahım yaaa :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Nihat Doğan olmak,tavuk göğüsünü sütyenle sunmaktr
  • Araç: Rav 4
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1710 : Ağustos 18, 2010, 13:27:34 »
Murat abi , minibüscü süper yaaa :D
Özkanfaruk
facebook.com/OzkanfarukPhotography

2004 RAV4 2.0 VVT-İ Otomatik

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1711 : Ağustos 19, 2010, 10:47:02 »
Genç bir kadın, aylardır şantiyede olan kocasına aşağıdaki satırları yazar:
Sevgi...lim,Biliyorsun, sen şantiyedeyken nur topu gibi bir bebeğimiz oldu. Sütüm yetmediği için, yavrumuzu besleyebilmek amacıyla bir sütanne tuttum.
Yalnız, bu sütannenin zenci olmasından dolayı çocuğumuz, emdiği sütün etkisiyle zaman içinde zenciye dönüştü.
Haberin olsun dedim.
Bu konuda benim bir suçum olduğunu düşünmezsin umarım.
ÖptümBiricik eşin

Kadının kocası da bunun üzerine annesine bir mektup yazar:
Sevgili anneciğim,Karım bana gönderdiği son mektupta, sütü yetersiz olduğu için birsütanne tuıtmak zorunda kaldığını, o sütannenin zenci olduğunu ve buyüzden bebeğimizin renginin de zamanla koyulaştığını yazıyor.
Bundan eşimi sorumlu tutamayız, tabii ki .
Selam ve sevgilerimle
Annesi ise oğluna şöyle bir cevap yazar:
Sevgili oğlumAslına bakarsan, sen doğduğunda benim sütüm de yetersiz kalmıştı.
Ama biz fakir olduğumuzdan dolayı, sütanne tutamayıp onun yerine seni
inek sütüyle beslemek zorunda kalmıştık. Bu durumda takdir edersin ki,
senin safkan bir öküz olmanın sorumlusu ben değilim.
Seni seven annen’
Sevgi nefiste  yaşanırsa  ihtiras, kalpte yaşanırsa Aşk olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1712 : Ağustos 19, 2010, 10:50:59 »

Babaanne torununu ziyarete gider. Torunu giyinmeye üşendiği için kapıyı çıplak olarak açar.
Babaanne : Bu ne hal kızım üstüne niye bi şey giymedin deyince
Torunu : babannecim görmüyormusun üstümde aşkın elbise si var der.
Torunun bu cevabı babannenin hoşuna gider..
eve gidince babanne de kocasına kapıyı çıplak olarak açar kocası :
karıcım bu ne hal diye sorunca
babaannede : görmüyormusun Üstümde aşkın elbisesi var der
kocası biraz durakladıktan sonra
cevap verir : keşke ütüleseydin :D:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1713 : Ağustos 19, 2010, 11:13:20 »
:rofl: :rofl:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1714 : Ağustos 19, 2010, 11:19:16 »
Tilki ormanda gezmektedir. Bir ağacın dalında asili bir geyik budu görür.Açtır ama şüphelenir kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak.Geyik budu bir iple bombaya bağlıdır.Epeyce uzağa gider ve başını kollarının üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt gelir, budu görür ve yatan til...kiyi de tabi…Tilkiye sorar ‘ne... yapıyorsun dostum’Tilki cevap verir ‘hiç… Yatıyorum’-Burada bir but var-Evet var-Neden yemedinTilki sakince cevap verir;‘BU GÜN ORUCUM’Kurt kendinden emin;‘Ben yiyeyim o zaman’Tilki ‘Buyur afiyet olsun’ der.Kurt buta uzanır uzanmaz bir patlama, ortalık toz duman, kurt yaralı, hareketsiz, 10 metre uzakta, perişan halde yatarken tilki sakince budu yemeye başlar.Bunu gören kurt;‘LAN SEREFSIZ HANI ORUCTUN’Tilki pişkin pişkin;‘Biraz önce top patladı duymadın mı ?...!=)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1715 : Ağustos 20, 2010, 15:29:14 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 93 1.6 Corolla GLİ Bej
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1716 : Ağustos 20, 2010, 16:16:37 »

Çocuğun biri babasına sormuş :
-baba biz nasıl olduk?
baba cevap vermiş maymunlar türeye türeye biz olduk demiş...
tabi çocuk babasının lafına inanmamış.
annesine biz nasıl olduk demiş?
annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş.
çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi
anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1717 : Ağustos 20, 2010, 18:14:15 »
adam & ewa (ademle havva) hıristiyan türetmesidir
biz müslümanların inanması batıl olur
maymundan evrimleşme daha uygun görünüyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1718 : Ağustos 21, 2010, 11:24:25 »
KadınLar Kamyon Şoförü olsaydı Kamyon yazıları nolurdu ? Hiç düşündünüzmü ?

*Yolların ustasıyım,röflenin hastasıyım

*Gaz fren şanzıman, manikürsüz halim dum...an

*Sen batan güneş..., ben yollarda kremşanti
...
*Miras değil sevgilim hediye etti güzelim

*Bir sana hastayım, diyete girdim yastayım

*Kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe

*Torpidon da aseton yoksa güzelim, mühim değil ben mazotla da silerim

*Nazar etme ne olur evlen senin de olur

*Rujum biter yollar bitmez...

*Makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim..sakınbeni geçmeyin hepinizi çizerim ...

*Bir makyaj yapmaya doyamadım, bir de sana ...
*Saçlarımı savururum, güneş gibi kavururum..beni sollarsan eğer, arabanı uçururum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1719 : Ağustos 21, 2010, 18:50:10 »
- 'Iglesias !'

şakşakçılarımı