0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
deer too fast Ahmet güzelmiş hakikaten
Adamın biri yeni aldığı arabası ile ilk defa yola çıkmış.Araba son model, radyoyu açmak istemiş ama kanal ayar düğmesini bulamamış.Hemen servisi arayıp durumu bildirmiş, servis elemanı :'Beyefendi, endişelenmeyin! ... Bu radyo son model, ka......nal ayarı otomatik. Siz ne dinlemek istediğinizi söyleyin o size uygun kanalı bulur' demiş... Adam hemen radyoya seslenmiş :- 'Iglesias !'Radyodan bir ses duyulmuş :- 'Julio mu, Enrico mu ?' Adam: 'Julio' der demez radyodan kadife bir ses yükselmiş ve karşısında Julio Iglesias' ın en sevdiği şarkısı...Yola devam etmiş, bir ara:- 'Jackson' demis. Radyo sormuş: - 'Michael mi ? Janet mi ? Jennifer mi ?' Adam: 'Michael' demiş ve karşısında Michael Jackson...Arabadan memnun, adam keyifle yola devam ederken yanından hızla geçen kamyon arabaya çamur sıçratmış.Adam sinirle: 'Şerrrefffsiz' diye bağırmış.Radyo hemen sormuş : -Erdoğan mı? Unakıtan mı? Gül mü? Gökçek mi???
ABDde büyükçe bir şehirde, adamın karısı gece yarısı illaki sigara diye tutturun...ca kocası istemiye istemiye sigara aramaya çıkar.Bütün dükkanlar kapalıdır, açık büfe falan da bulamayınca aklına ana caddedeki barlar gelir, oradaki sigara otomatında kesin vardır diyedüşünür ve açık bir bar bulur.Bara gitmişken iki tek atayım der.İçkisini içerken bir kadınla tanışır,sohber ilerler, bardan çıkınca aynı yöne gidecekleri için beraber yürürler. kadının evinin önüne gelince eve davet edilir ve içeride güzel birkaç saat geçirirler. saatsabahın 3ü olmuştur ve adam eve gidince karısına durumu nasıl anlatacağınıdüşünür ve kadından talk pudrası olup olmadığını sorar, kadın getirir, ellerine pudrayı boşaltır, bir güzel ovalar ve hoşçakal deyip çıkar.Eve vardığında karısı büyük bir öfke ile karşılar kocasını..Bu saatin hesabını sorar ve adam anlatmaya başlar:-Buradaki bütün dükkanlar ve büfeler kapalıydı ben de ana caddedeki bara gittim sigara bulmaya, gitmişken iki tek atayım dedim.içkimi içerken bir kadınla tanıştım, sonra onun evine gittik ve bu saate kadar beraberdik.Kadın kandırıldığından son derece emin-Uzat ellerini, der.Adam uzatır ve kadın öfkeyle bağırır:-Yine bowling oynadin bu saate kadar di mi, körolası herif.
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir ...bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir....Mail farklı bir yerde farklı bir bayana gider. tam bu sırada kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi, yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür:Kime : Sevgili karımaKonu : Yeni ulaştım.Tarh : 14 Mayıs 2009Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. seninde kayıtların hazır. Her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.Not : Burası çok sıcak. : )siz siz olun yanlış mail göndermemeye çalışın
Mahmut ölünce cennetin kapısında kuyruğa girer. Hemen önünde bekleyen adam peder...dir. Kapıda bir melek beklemektedir. Melek pedere sorar;"Hiç günahın var mı peder?".Peder; "Aziz melek ben rahiptim. Tüm hayatım boyunca hep tanrıma dua ettim. Karıma ve çocuklarıma sadık kaldım. İnsanlara ve hayvanlara hep yardım ettim."Melek; "Çok iyi, bunları biliyorduk zaten. Al sana cennetin gümüş anahtarı." der ve sonra Mahmut'a döner;"Senin hiç günahın var mı?"Mahmut; "Ben de her zaman hayvanlara ve insanlara iyilik yapardım. Tanrıya dua etmedim açıkçası, inancım da zayıftı ve bir günahım vardı. Çok sert ve hızlı minibüs kullanırdım."Melek Mahmut'a döner ve "Bunu da biliyoruz, çok iyi al sana cennetin altın anahtarı" der.Peder bu olaya çok sinirlenir; "Ben hayatımı tanrıya adadım, siz de gidip bu adamı cennette benden üstün tutuyorsunuz, haksızlık değil mi?!! " diye sorar.Melek gülerek; "Peder sen vaaz verirken herkes uyuyordu ama Mahmut otobüs kullanırken herkes dua ediyordu. Skor farklı yani!