0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...Doktor: Gördünüz mü, ağzınızı kapalı tutmak ne kadar çok işe yarıyor...
Yüzü-gözü mosmor bir kadın, doktora gider.Doktor: Ne oldu size?Kadın: Doktor bey..., ne yapacağımı bilemiyorum. Kocam ne zaman içip de eve sarhoş dönse beni gebertene kadar dövüyor.Doktor: Bu konuda size çok işe yarayan bir çözümüm var hanımefendi. Kocanız sarhoş olarak eve geldiğinde elinize bir bardak şekerli çay alın ve kocanız yatıp uyuyana kadar ağzınıza alacağınız bir yudum çayı ağızınız içinde sürekli dolaştırın....İki hafta sonra, aynı kadın, eli yüzü düzgün şekilde doktoru ziyaret eder.Kadın: Evet doktor, harika bir çözümdü bu. Kocam eve sarhoş geldiği her seferinde, yatıp uyuyana kadar ağzıma bir yudum çay alıp ağzımı çalkalar gibi ağzımda dolaştırdım; ve kocam bana hiç dokunmadı.Doktor: Gördünüz mü, ağzınızı kapalı tutmak ne kadar çok işe yarıyor...
Bilimsel gerçeklerErkek sporcular, testislerini koruyan suspansuarları ilk kez 1874'te hokeyde kullanmışlar. İlk kaskın kullanılış tarihi 1974, bisiklet!. Yani biz erkeklerin, beyni de korumamız gerektiğini öğrenmemiz 100 yıl sürmüş..
85 yaşından da bir adam doğum haneninkapısında beklemektedir.Doğumhaneden çıkan ...doktor şöyle bir bak...ındıktan sonra yaşlı adama sorar:Doktor- "içerde doğum yapan bayan yakınınız mı?"Adam- "Evet,eşim.”Doktor- "Ama bayan 25 yaşlarında..."Adam- "Tamam işte, eşim o. Niye şaşırdınız, baba olamaz mıyım yani?"Doktor- "Yoo, aklıma benim dedem geldi de."Adam- "Nesi varmış dedenizin?"Doktor- "Kendisi av meraklısı idi. sürekli ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın, ava gidemezsin diye. Kendisi Israr etti ve hazırlandı. E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü..."Adam- "Olur mu, başkası vurmuştur onu."Doktor- "Ben de onu demeye çalışıyorum işte .. başkası vurmuştur
Hakkı Abi ikinci fıkra çok hoşuma gitti yav bir fenerli olarak. AYıp ettin abi senden daha mı değerli.
4 tane üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematikfinaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lastiğininpatladığını söylerler... Hoca ilk basta inanmaz ama öğrencilerininyalvarmalarına dayanamayarak, onları 3 gün sonra sınav yapacağını söyler.Sınav günü gelince hoca, 4 öğrencinin hepsini bos bir salonun ayrı ayrıköşelerine oturtur.Sınav geçme sistemi şöyledir: 100 üzerinden 50 puan alan herkessınavı geçebilir... Hocanın hazırladığı sınavda ise ön sayfada 10 arpuanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır... Bunları kolayca çözerler.Arka sayfada ise 60 puanlık 1 soru vardır: "Hangi lastikpatladı?"
içinde.. temel, ingiliz, fransız.. diye anlatılsaydı..fıkraya daha yakın olurdu ..dimi? murat abi