0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracim 2AD-FTV .yalniz VIN ne oldugunu anlamadim.Orijinal lastik ebati 215/50/17 .suan ki 4 lastigim 225/45/17 ayrica bu ebatlar digerine gore lastik basi 50-60 euro daha ucuz.
...lakin kavsaklari donerken 2. vitesle biraz gaza dokununca aracin sag tarafindan tak tak tak diye vuruntu seklinde ses geliyordu,motor sicak olsun soguk olsun...
Kavsak donerken,rampada keskin donus yaparken oluyor.kalkislarda sorun yok.
Galiba sorun esp ile alakali ,aracin 4 lastigide ayni ebat ama orijinal ebat degil, galiba bu lastik ebatiyla esp iyi anlasamiyorlar yada esp de sorun var yada baska bir sey.berbat can sıkıci,aracin km si az,genc anlamiyorum.10/2008 model.Bugun 4 lastigide orijinal ebatlarinda taktirip tekrar bakacagim.allah'tan hayirlisi
Hayir bilya sesi degil,amortisorlerin ust kisminda lastik takoz olur, zamanla ezilir ve ses yapar ama ayni ses degil cunku daha once golf 4' ümde basimda gelmisti.Bugun tekrar baktik usta 4 lastigin ebati ayni sorun olmaz orijinal ebata gecmek bir sey degistirmez, boşa masraf yapma dedi.sali gunu başka bir yere goturecegim.30 km hizin ustunde keskin viraj donerken veya kavsaklarda tam donus yaparken ses yapiyor.normal sakin donuslerde bir sıkınti yok.Of ki ne of !
Sali gunu araci kontrol teknige goturecegim, hani iki yildan yaptirilmasi mecbur olan kontrol.ekim ayinda mecburi kontrolden gecirmistim hicbir seyde hata cikmamisti.ama ses kişin basladi.Orada normalde a' dan z' ye herseye bakiliyor.amortisorde sorun varsa çikmasi gerek.Iş yeri sahibi arkadasim iyice bir incelesin
Evet mecburi muayeneyi özel sektor yapiyor.