0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kim başkasının plakasını yaptırıra şöyle açıklama yapabiliriz sanırım.Örneğin büyük şehirlerimizin çoğunda olan sabit radarlara siz başka aracın plakasını takıp geçerseniz(sizin aracınızla aynı model,aynı renk vs olan) cezayı direk o suçsuz insanın üzerinde yazdırırsınızki bu en basiti.Bunun dışında bir çok suçta kullanılan araçların plakalarıda yine bu şekilde olabilir.App plaka ise yazı şekli biraz daha kalın puntolu ve kenarları genelde düz olan plakadır.Bunları genellikle(torpiliniz vs yoksa) trafik şubede yaptıramazsınız.Reklamcılarda falan yaparlar ve dolayısıyla mühürsüz olur.Yani istediğiniz plakayı yaptırabilirsiniz yaptırdığınız yer biraz para göz birisi ise.Tabi kurallara aykırı olduğundan ceza yersiniz çevirmelerde.Bende bu tarz plaka basan yerleri kapatmalılar ve basmaya devam edenlerede hatırı sayılır ceza vermeliler yada belirlenen kuruluşlar dışında olmamalı bu iş yoksa şuandada olduğu gibi çok masumun canı yanabiliyor.Bu tarz muhim şeyleri yeterince önemsemiyoruz ancak çok büyük sıkıntılar çıkabilir.
zaten maksadı kötü olanlar plaka yaptırmıyorlar. Direk plaka çalıyorlar. Plakası çalınan sürücü de polise ihbar ediyor ve kurtuluyor.
"Verdiklerimi geri alabiliyormuyum ki, bekleneni vereyim" mantalitesi ile hareket edildiğinde tezat bir durum çıkıyor ortaya.Evet bencilce olabilir ama maalesef insan psikolojisi bu yönde hareket ediyor, "herşey karşılıklı" yada güncel moda söylenişi ile "hayat müşterek!!!"
Herkese günaydın.Güzel bir hafta diliyorum Az önce kiralık olarak kullandığım Doblo'nun (Combi modelinin baz donanımlı modeli) kumandasında açma tuşunu basılı tuttum ve camların kumandadan açılıp kapandığını öğrendim Kim bilir Premio modelinde neler var neler
bir türk papaz içmek için kaynattığı sütü açık havada unutmuşhava aniden soğuyunce süt olmuş sana yoğurtasıl ayran nasıl keşfedilmiş..?
hahahah bende basılı tutuyorum da olmuyor , hırslandım iyice auris
Genelde "Eşek hoşaftan ne anlar" diye tabir ettiğimiz kelime aslında "Eşek hoş laftan ne anlar?" mış .. bende bunu yeni öğrendim , harbiden de öyle
Bu gördüğünüz mini kızarmış tavuk, 8000 dolara alıcı bulmuş durumda. 3 yıl önce gittiği restoranda yediği kızarmış tavuklardan bir parçanın, ABD’ nin ilk başkanı George Washington’ a benzediğini gören bir kadın, bu parçayı saklamaya karar verir. 3 yıl sonra, bir alışveriş sitesi üzerinden açık arttırmaya çıkardığı parça ise tam 8000 dolara alıcı bulur. Küçük bir parça tavuk 8000 dolar !. [/size][/color][/size]Saçmalamanın sonu yok galiba.[/color]
Bizde direk yerler...Hatta bak burnu gitti esprisi olur.....