0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
"seni ben ellerin olsun diyemi sevdim" şarkısı var ya...hah işte o şarkıda..ellerin derken = el alem, başkaları , yabancılar .... olduğu sanılıroysaki öyküsü bambaşkaadamın biri müzisyenmiş (Özcan buralardaysa kulağı çınlasın) piyano çalıyormuş, piyanist şantör yani..bu akıllı kızın birine aşık olmuş ama kızın elleri yok,kız hep "keşke ellerim olsaydı, bende piyano çalabilseydim" der dururmuşadam kızı çok sevdiği için organ bağışında bulunup ellerini kıza vermiş, 9 saat süren başarılı bir ameliyattan sonra kız ellerine kavuşmuşdediği gibi piyano çalmaya başlamış, hemde adamın çalıştığı tavernadaama para ve şöhrete kavuşunca nankörlük edip başkasını (Başkalarınını) sevmişelini bağışlayan adamda bu besteyi yapmış "Seni ben ellerin olsun diyemi sevdim"
eller kimin elleri o zaman
Ölüm bir an değil, süreçtir.Kaynak:NG channel. İnsanoğlu mucizevi bir ümmim sisteme sahiptir ve vücuda giren yabancı maddelere karşı vücudu korur. Aynı soydan dahi olsa, organ naklinde ümmim sistemi, o organı reddetmemesi için yanıltıcı vs ilaçlar verilir. Diğer yandan Hücrelerimiz kendi içinde bölünüyor ve eskiler atılıyor(bildiğim kadarı ile bazı beyin hücreleri dışında), yerine yenileri geliyor. Oysa çok özel durumlarda, başkasının hücresi bir vücut içinde birleşiyor ve baştan, yeni bir yapı oluşturuyor. Belli sürenin sonunda o hücre grubu, o vücuttan ayrılıyor ve biz bunun adına doğum diyoruz.Sonuç; mucizelere inanmak lazım.Yoğurt; yöresel, kiminin çok sevdiği, kiminin ise sevmediği ancak bir çok faydası olan, sütün yoğurt mayası ile(önceden yapılan yoğurt aynı zamanda mayadır) uygun şekilde tepkimeye girmesi sonucu oluşan bir gıdadır. Peki ilk yoğurt nasıl yapılmıştır?
bugün Pejo 301'in 444cm, ama Vectra A'nın 443 cm boyunda olduğunu öğrendim
Bugün 18:10 da trafik polisinin çevirip "app plaka" olarak tanımlanan plakanın cezası olduğunu öğrendim.
Ceza yazmadılar umarım.Yanlış anlamayın ama bence güzel bir şey ceza yazmaları.Sonuçta o plakayı dışarıda yaptırıyorsunuz ve kendi plakanız olmayan bir plakayı(sokaktan gördüğünüz sizinle aynı aracı olan birinin plakasını) kendi aracına takıp olmadık şeyler yapıp sonrasında o kişinin başına sıkıntılar çıkabilir.Eminimki olmuşturda.Ama tabi trafik şubede bunu yaptırabiliyorsanız yani mühürlü plaka olursa o zaman sıkıntı yok.
Benim plakamı gece söküp yapıp yine yerine de takabilir Orjinal plakamı bagajdan çıkartınca ceza yazmadı durumumu anlattım Ön plakayı benzincide düşürdüm uzun yolda 240 km'yi plaka için geri döndüğümün ertesi günü yaptırdım bunu toyota servisleri sağolsunlar bir kare plaka isteğim oldu sadece arabayı alırken onuda yapmadılar.
Tam uyuyacaktım, gözüm takıldı."beklediklerimi veriyor muyum?"Gerçekten durup, düşünülmesi gereken bir yaklaşım.Kendimi tanıyorum, Trt Okul.
Nasıl yani? "kendi plakanız olmayan bir plakayı(sokaktan gördüğünüz sizinle aynı aracı olan birinin plakasını) kendi aracına takıp olmadık şeyler yapıp" ne demek şimdi? Kim başkasının plakasını yaptırır ki? App plaka ne demek?