0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben geçen yıl turanza er 300 takdırdım corollama daha 2 aylık iken sağ on lastiğin yanakdan zedelendi .Lastiklerin yanaklari aracin agirliginden dolayi fazla sisiyor ve dış ortamda yabancí cisimlerden etkilenip yara aliyor kaldirimdan tasdan etkileniyor. Ven yanlis da dusunuyor olabilirim . Gorusu olanlar paylasirsa bilgilenmis olurum. a
Siz turanza Er 300 mu kullanuyorsunuz ? Kaldırima vurdugumu hatirlamiyorum . Nerde lastigin yara aldigini hatirlamiyorum .
Komsumda da dobló var onunda 2 lastigi turanza. Yanaklar yirtilmis . Ben. Bundan sonra almam. Turanza.
32 hava basınçla kullaniyorum genelde . Yukseltilerde indiği icin 34 olmuyor hava.
2003 corollami sifir aldigimda er300 vardi. 5 yil yaklasik 65000km. kullandim. Sonra tekrar ayni lastikten taktim, yaklasik 40000 km. kullandim. Bu lastikle ilgili yaklasik 10 yillik ve 100000km. deneyimim sonucu sunlari soyleyebilirim ki; cok sert bir lastik, oyle kaldirima surtme ile, bozuk yola girme ile hicbirsey olmuyor. Her iki lastigimi de eskitemedim. Buna karsilik ozellikle islak ve karli zeminlerde yol tutusu zayif, yol sesini fazlasi ile aliyorsunuz.Yaklasik 2 hafta once yeni cikan goodyear efficient grip performance serisi lastik aldim. Yeni cikan bir lastik, etiket verileri cok iyi idi. 2 haftalik deneyim sonucu; islak/kuru performansi cok iyi, lastik sesi kalmadi neredeyse...Turanza er300 megerse taş kivaminda imis, hepsinden onemlisi surus sirasinda lastige guvenemiyordum, simdi aracin yola yapistigini hissedebiliyorum...
Bende de 2015 corolla var ve üzerinde fabrika çıkışlı Turanza ER300 mevcut. Hayatımda böyle bir lastik görmedim, duymadım. Arkadaş resmen jantların üzerine beton dökmüşler ve onun üzerinde gidiyorsun. daha aracım 11.000 Km de ve değiştirme fikrim mevcut. genellikle tüm form da yaz lastiği için goodyear efficientgrip performance methediliyor. hepsiburada sitesinde 155 TL. Gayet makul. Ne yapmalıyım bilmiyorum lastiklerim 2015 Ocak üretimi ve daha 11.000 Km de, ilk defa sıfır corolla aldım ve ilk başlarda pişman oldum, bu nasıl bir konfor diyerek. Küçücük kasis veya çukurlarda zıplatıyor araç ama araştırınca lastiklerden olduğunu anladım. sizler daha iyi bilirsiniz goodyear efficientgrip performance aldığımda şuan yaşadığım konforsuzluk yok olur mu?