0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çözümü çok kolay kızartarak yiyin Kemal bey, kalorisi en yüksek ekmeğin dilimi yaklaşık 90Kcal kızarttığınızda yaklaşık 12-15Kcal'e düşüyor
Bu hakkaten doğru mu ya? Ben genelde kızarmış severim zaten ama bu kadar fark olacağı aklıma gelmezdi...
onu bende duydum ama kalorisi düşüyor şeklinde değil dekızarmış ekmek daha doygunluk hissi verdiği için daha az yeniliyor şeklinde...
Ben de kızarmış ekmeği çok severim ama artık ekmek bile pek yemediğimden... Bir ara herkes, kendi bir şey yapıp getirse de kermes mi yapsak.
Anlaşılan ekmekle arası serin herkesin. Kilodan korkumuz ekmeği hedef haline getiriyor galiba. Ben esas Camry alırsam şişmanlarım
Camry alayim sismanlamaya raziyim.
Aslında kilo problemim yok ama genel olarak yemek az yiyorum sanırım, özellikle şu aralar. Bu arada Camry: Japonca(Nihongo) Kamuri(Crown)(Taç) anlamına geliyormuş.
)) Ekmeği nasılda camry e bağladık...
off yaa azım sulandı:))) başlığı ve yazınızı okuyunca aklıma ilk sinbonun ekmek makinesi geldi onda da çok başarılı çalışmalar yapılabiliniyor:)) emeğinize sağlık:)
Bu yaklaşımın istatistiki çalışmaları bile var, üretim aşamasında fırında hamurun kalma süresi, nemin gramaja etkisi falan... Ben de kızarmış ekmeği çok severim ama artık ekmek bile pek yemediğimden... Bir ara herkes, kendi bir şey yapıp getirse de kermes mi yapsak.