Anket

"GALATASARAY-m.iy. adlı tiyatro" konusu ne olsun?

Konu kilitlensin
Konu kaldırılsın
Müdahaleye gerek yok

Gönderen Konu: GALATASARAY-m.i.y adlı tiyatro  (Okunma sayısı 16212 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
Ynt: GALATASARAY-m.i.y adlı tiyatro
« Yanıtla #60 : Nisan 07, 2013, 20:00:07 »
cünkü tarafsız olduğunuzu düşünmüyorum dediğim gibi bir olumlu secenek bir olumsuz secenek olmalı anket dediğiniz böyle olur istatistiki sistemde tek sonucu olan anket böyle kurulur. ayrıca yönetici olmanızdan mütevellit siz oy kullananları görebiliyor olabilirsiniz ama ben göremiyorum bu yüzden sizin oy kullanıp kullanamadığınızı da göremediğimden somut olmayan bu veri hakkında da haklı olduğunuzu söyleyemem. he birde tartışmak ile sizin ilk mesajınız pek uyumlu durmuyor bence sonucta siz direk karalayarak başlamışsınız buna tartışmak denmiyor.

Ya pardon da benim amacım konuyu yayında tutmaksa neden anket açıp başımı derde sokayım? 19.00'da anketin sonucuna göre bu karar alındı ve uygulanıyor. Referandumla ülke kurtarmıyoruz 58 iletilik ortalama 13-15 kadar üyenin yazdıklarıyla oluşan bir konuyu sizin kararınızla neden kaldıralım? Forum içindeki anketlerde tek seçenek yoktur.

-Konunun sakıncalı olup ulaşılamaz olması (konu kaldırma)
-Konunun yeterince tartışılmış olup eklenecek bir fikir kalmaması (kilitleme)
-Konunun zararsız olması (müdahale yok)

seçenekleri vardır ve bu seçeneklere göre baskın olan fikir uygulanmıştır uygulama son derece adildir.

Ben tarafsız değilim Galatasaray taraftarıyım ve dün akşam takımımıza haksızlık yapıldığını düşünüyorum mutlaka aksini düşünenler vardır. Mesele benim yönetici olarak aksi görüşlerin mutlaka var olacağı bir konuda fikir beyan etmemmiş bu görüşte birleşildi ve yorum yapmıyorum.

Herşeye tüm açıklamalarıma rağmen benim somut verilerle karar vermediğimi düşünüyorsanız ben orda art niyet ararım başka birşey değil üzgünüm.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Nisan 07, 2013, 20:00:07 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Nisan 07, 2013, 20:06:10 »
Ya pardon da benim amacım konuyu yayında tutmaksa neden anket açıp başımı derde sokayım? 19.00'da anketin sonucuna göre bu karar alındı ve uygulanıyor. Referandumla ülke kurtarmıyoruz 58 iletilik ortalama 13-15 kadar üyenin yazdıklarıyla oluşan bir konuyu sizin kararınızla neden kaldıralım? Forum içindeki anketlerde tek seçenek yoktur.

-Konunun sakıncalı olup ulaşılamaz olması (konu kaldırma)
-Konunun yeterince tartışılmış olup eklenecek bir fikir kalmaması (kilitleme)
-Konunun zararsız olması (müdahale yok)

seçenekleri vardır ve bu seçeneklere göre baskın olan fikir uygulanmıştır uygulama son derece adildir.

Ben tarafsız değilim Galatasaray taraftarıyım ve dün akşam takımımıza haksızlık yapıldığını düşünüyorum mutlaka aksini düşünenler vardır. Mesele benim yönetici olarak aksi görüşlerin mutlaka var olacağı bir konuda fikir beyan etmemmiş bu görüşte birleşildi ve yorum yapmıyorum.

Herşeye tüm açıklamalarıma rağmen benim somut verilerle karar vermediğimi düşünüyorsanız ben orda art niyet ararım başka birşey değil üzgünüm.

bu konu böyle uzaaaaaaar gider doğrusu o yüzden dediklerinize tamam diyor ve susuyorum.

saygılar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 70000
  • Model Yılı: '11
  • 8 kere teşekkür etti
  • 74 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #62 : Nisan 07, 2013, 22:38:49 »
konu farklı yerlere gelmiş bulunmakta son sözümü söyleyeyim en büyük fenerbahçe ve bu sene inş şampiyon olacağız:)))
yine toyota inadına corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: -
  • 9 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Nisan 07, 2013, 23:01:53 »
çok koyu olmamakla beraber gs taraftarıyım. konu bence gayet güzel neden kaldırılacakmış ki. ben de gs ye haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. hayır fb li ya da baska bi takım tutan karşı görüşte olan bi arkadas bu konu vesilesi ile beni ikna etsin. yoksa sizin görüşlerinize aykırı olan her konu kapatılmalı mı yoksa medeni bir şekilde tartışılıp fikir telakkisinde bulunulsun.

yok hala zararlı, kavgaya açık vb. gibi nedenlerden dolayı konu kilitlensin ya da kaldırılsın diyen arkadaşım açmayıverir bu konuyu olur biter.

saygılar :)
2006 1.4 D4-D TERRA HB

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Nisan 07, 2013, 23:46:32 »
Gs'ye haksızlık yapıldığını düşünen arkadaşların düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Nerede haksızlık yapılmış? Yanlış olan ne? Kırmızı kart mı yanlış? Yoksa hocanızın tribüne yollanması mı? 2 karar da sonuna kadar doğru bu gayet açık. Tvdeki bütün yorumcular da aynı görüşte zaten. Bütün bunların aksine hakem bu olaylardan sonra bütün takdir haklarını Gsden yana kullandı baskıdan. Daha neyin haksızlığından bahsediyorsunuz.Fatih Terim'in nasıl bir adam olduğunu cümle alem biliyor. Kabadayılıkla olmuyor bu işler. Nasılsa ceza alır o da ertelenir ama değil mi? Ne zaman mağlup duruma düşse takım, başlıyor şovlara. Belli ki hocanız ve yalaka yardımcıları çok korkmuşlar şampiyonluk gidecek diye. Hasan Şaş'ın gözleri gördünüz mü? kesecek nerdeyse 4.hakemi. Ama hocaları ne ki yardımcılarından ne bekleyeceğiz. Adalet istiyoruz diye bağıranlar önce kendi önlerine bakacaklar. 96-2000 arasındaki şampiyonluklara bakacaklar. 50 metreden verilen penaltılara, Arif , Hakan daha düşmeden çalınan düdüklere, yollanan arabalara, eski bir futbolcunun (adını hatırlamıyorum şimdi) gsden teşvik parası geldi dediği itiraflara, Haluk Ulusoy'un Ergun Gürsoy'un çevirdiği dolaplara bakacaklar. O zaman adalet vardı şimdi yok değil mi? Yavuz hırsız misalisiniz aynı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 127000
  • Model Yılı: '05
  • 31 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Nisan 07, 2013, 23:48:05 »
:D 33 haftaya az kaldı. Kadıköyde 2. kupamızı kaldıracağız evelallah :) fenerlilerin yüreği dayanır mı bilmiyorum. Ama aziz yıldırımın öleceği kesin kalpten. Kalpten gitmezse ya istifa eder yada içeri aldırır kendisini :D
Hayat bize hiç yeşil ışık yakmadı. Biz de kırmızıda hiç durmadık.
Benim yollarım patikadır, çamurdur, rampadır, pusludur.
Çıkarım senle her yola TOYOTA.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 40000
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Nisan 07, 2013, 23:50:17 »
Yarası olan gocunurmuş niye bu kadar abartıyosunuz hala anlamış değilim.
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #67 : Nisan 08, 2013, 00:04:36 »
Gs'ye haksızlık yapıldığını düşünen arkadaşların düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Nerede haksızlık yapılmış? Yanlış olan ne? Kırmızı kart mı yanlış? Yoksa hocanızın tribüne yollanması mı? 2 karar da sonuna kadar doğru bu gayet açık. Tvdeki bütün yorumcular da aynı görüşte zaten. Bütün bunların aksine hakem bu olaylardan sonra bütün takdir haklarını Gsden yana kullandı baskıdan. Daha neyin haksızlığından bahsediyorsunuz.Fatih Terim'in nasıl bir adam olduğunu cümle alem biliyor. Kabadayılıkla olmuyor bu işler. Nasılsa ceza alır o da ertelenir ama değil mi? Ne zaman mağlup duruma düşse takım, başlıyor şovlara. Belli ki hocanız ve yalaka yardımcıları çok korkmuşlar şampiyonluk gidecek diye. Hasan Şaş'ın gözleri gördünüz mü? kesecek nerdeyse 4.hakemi. Ama hocaları ne ki yardımcılarından ne bekleyeceğiz. Adalet istiyoruz diye bağıranlar önce kendi önlerine bakacaklar. 96-2000 arasındaki şampiyonluklara bakacaklar. 50 metreden verilen penaltılara, Arif , Hakan daha düşmeden çalınan düdüklere, yollanan arabalara, eski bir futbolcunun (adını hatırlamıyorum şimdi) gsden teşvik parası geldi dediği itiraflara, Haluk Ulusoy'un Ergun Gürsoy'un çevirdiği dolaplara bakacaklar. O zaman adalet vardı şimdi yok değil mi? Yavuz hırsız misalisiniz aynı.

Yorum yapmamam gerektiğini düşünenleri biraz daha iyi anladım bu mesajla bende benzeri bir ileti yazabilirdim taraftar olmak böylesine tek pencereden bakışlılığı doğuruyor demek şekilde görüldüğü üzere. Bir dokun bin ah işit misali, bize göre biz mağduruz diğerlerine göre ezelden beri hak yiyoruz. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Nisan 08, 2013, 00:15:04 »
Yorum yapmamam gerektiğini düşünenleri biraz daha iyi anladım bu mesajla bende benzeri bir ileti yazabilirdim taraftar olmak böylesine tek pencereden bakışlılığı doğuruyor demek şekilde görüldüğü üzere. Bir dokun bin ah işit misali, bize göre biz mağduruz diğerlerine göre ezelden beri hak yiyoruz. :)
Bunun tek penceresi falan yok, adalet isteyenlere yazdım. Hocanız çıkıp adalet istiyince, sabri çıkıp 'bugün bir düzen vardı' deyince cidden komik oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #69 : Nisan 08, 2013, 00:21:35 »
Bunun tek penceresi falan yok, adalet isteyenlere yazdım. Hocanız çıkıp adalet istiyince, sabri çıkıp 'bugün bir düzen vardı' deyince cidden komik oluyor.

Ben en azından taraftar olduğumun yorumlarımın taraflı olabileceğinin farkındayım, siz bir tık ötesine geçmişsiniz onun da 1-2 adlandırması var ama hoş olmaz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #70 : Nisan 08, 2013, 00:27:13 »
La get, doğru söylüyor vatandaş :D

NBA'de de oyuncuları ateşlemek için koçlar kendilerini soyunma odasına göndertirlerdi. Fatih hocamızı bu tür oyunlarla değil, strateji ve taktikleri ile görmek isteriz...
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Nisan 08, 2013, 00:33:26 »
La get, doğru söylüyor vatandaş :D

NBA'de de oyuncuları ateşlemek için koçlar kendilerini soyunma odasına göndertirlerdi. Fatih hocamızı bu tür oyunlarla değil, strateji ve taktikleri ile görmek isteriz...

Heeehh fenerli webmin de geldi tam oldu :D Fatih Hocamızın ne kadar da çok seveni varmış yahu :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Sakarya - Artık ANKARA
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 70 kere teşekkür etti
  • 87 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #72 : Nisan 08, 2013, 04:34:10 »
Galatasaraylıyım.Fatih TERİM'i çok fazla sevdiğim de söylenemez. Hatası da vardır.Buraya kadar sorun yok.Galatasarayı karalamanın da alemi yok. Türkiye'de bütün ligler dahil şike vs. karışmamış takım yoktur.Bunu herkes biliyor. Fenerliler hariç. Forumda çok saygıdeğer Fenerbahçeli arkadaşlarımız var onları tenzi ediyorum ama benim tanıdığım bildiğimin %90 ı böyle.
O yüzden polemiğe girmeden Alper beyin yaptığı gibi yapıp "la get" diyorum yetiyor. :D :D :D
2012 Avensis Elegant Extra   "Türkü dinlemeyen Türk'ü anlamaz"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #73 : Nisan 08, 2013, 07:57:16 »
Fatih Terim çok doldu, sadece rakipleri ile değil, GS yönetimi ile de mücadele ediyor.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #74 : Nisan 08, 2013, 10:04:02 »
Doğan Fatih Terimin yeğeni çıktı ya la :D
Hayatta en son yapacağım şey futbol tartışmaktır burayada sadece fikrimi belirtmek için yazıyorum cevaba cevap vermeyeceğim :D

Gs'a sonuna kadar destek   Adam gibi işini yapana destek ama şu an Türkiye şerefsiz haysiyetsiZ futbol kişileri sıralamasında ilk üçün içinde olduğu da bir gerçek... Emre ile birinciliğe oynarlar....

Aziz i olayın dışında tuttum çünkü o bu konuda nirvanaya ulaştı :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Nisan 08, 2013, 11:15:55 »
İsyanımız bunadır,

MERSİN maçında hakem Süleyman Abay’ın Dany’i atmasıyla başlayan olaylar Fatih Terim’in tribüne gönderilmesiyle birlikte zirve yapmıştı... Kurt hoca ise kendisinin yanı sıra yardımcılarının da atılmasıyla artan gerilim için karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay’ı eleştirip, “4. hakemken yapamadıklarının kompleksini yaşıyor” dedi.
TERİM’İN işaret ettiği karşılaşma ise ligin 2. yarısında Arena’da oynanan G.Saray-Beşiktaş mücadelesi... Bu maçta 4. hakem olarak görev yapan Abay’ın Fatih Terim’i alan ihlali yaptığı gerekçesiyle orta hakem Tolga Özkalfa’ya 2 kez şikayet ettiği öğrenildi.
ABAY’IN 2 kez atılmasını istediği Terim’i Tolga Özkalfa ise sahada tutarken Terim de Süleyman Abay’ın 27 Ocak 2013’teki maçtan bu yana kompleksli olduğunu iddia etti.

http://skorer.milliyet.com.tr/kendinizi-ne-saniyorsunuz/galatasaray/detay/1690665/default.htm

Deklarasyon da incelenecekmiş ne güzel ne ala.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Nisan 08, 2013, 11:20:39 »
Fatih Terim'e kalkan eller kırılsın
kem bakan gözler kör olsun
Hakemlerin zaten çok kötü bir ünvanı vardı
TV video olayları yaygınlaşınca daha sonra kayıttan foyaları meydana çıktığı için
satılmışlıklarını azalttılar ama bazıları içinde kin beslemekten vazgeçememiş demekki

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 180
  • Model Yılı: '14
  • 175 kere teşekkür etti
  • 129 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Nisan 08, 2013, 17:58:04 »
- ankaragücü maçında şike yapıp tek devrede 4 gol yiyen rade zalad'ın 2001 senesinde ülkesinde yaptığı bir röportajda yaptığı şikeyi kabul ettiğini
İkinci yarıdaki kaleci de 4 tane yedi, senelerdir ondan neden kimse bahsetmez anlamadım gitti. :D
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, 'Hak, kural' falan demeden, ilk davranan, arabasının kaderini başkasına bırakmayandır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #78 : Nisan 08, 2013, 20:49:06 »
Angry football manager in Bulgaria steals referee's cards in protest

Bu goruntulerde komsumuz Bulgaristandan. Hekeme kirmizi kart gosteren teknik direktor.:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #79 : Nisan 09, 2013, 12:09:30 »
"Terim'i atmayı marifet sanıyorlar"
Sivri dilli spor yorumcusu Sergen Yalçın, Fatih Terim'in tribüne gönderilmesi ile ilgili düşüncelerini paylaştı.
09 Nisan 2013 | 09:26

Fatih Terim’i 17-18 yıldan bu yana tanıyorum. Hırslı, agresif, duygularını fazla saklamayan, kenarda takımıyla bütünleşen bir motivasyon ustası. Kim ne derse desin Türk antrenörlüğünde çığır açmıştır. Değerini bilmek ve duayen hocaya daha ılımlı yaklaşmak gerekir. Egoları şişik bir 4. hakem çıkıyor, çocuk azarlar gibi “Otur, kalkma” diyebiliyor. Fatih Terim bu muameleye maruz kalmışsa, ne derse haklıdır benim gözümde... Ya Süleyman Abay’a ne demeli?.. Hakemler, oyuncu ve teknik direktörleri sahada tutmak için mi, atmak için mi varlar? Artık Terim’i tribüne göndermeyi marifet görmeye başladılar. Fatih Hoca’yı tanıyorum. Eğer “Bir şey yapmadım” diyorsa, yapmamıştır. “Süleyman Abay, daha önce 4. hakemken kafayı takmıştı” diyor. Sahada aynı şeyi yapan Mersinli oyuncuya kart gösteremezken, kenarda topu yere vuran Terim’i tribüne göndermek deli saçması. Kimse bana kural değişmiş martavalını anlatmasın. Topa vurma eyleminin Hamit’e mi, kendisine mi olduğunu anlamak için hakemin Terim’in beynini okuması lazım. Bu da olamayacağına göre, geriye tek şık kalıyor; art niyet... Kesin art niyet vardı. Ondan sonraki taşkınlık ise bir birikimin patlaması. Terim daralmış. Kolay değil, üstüne bir de olmadık bir şeyden yine tribüne gönderilince çılgına döndü.

HAKEMLER ÇOK KOMPLEKSLİ

Terim bu kadar basit atılmamalıydı. Hakemlerin çoğu kompleksli. Mersin maçını Cüneyt Çakır yönetse, bire bir konuşur, çözerdi. Ama hakemler, Terim’i tribüne göndermekle büyük bir iş yaptıklarını sanıyor. Çünkü bir hafta konuşuluyorlar. MHK da ödüllendirir gibi maç verdiğine göre, korkulacak bir şey yok!

http://skorer.milliyet.com.tr/-terim-i-atmayi-marifet-saniyorlar-/galatasaray/detay/1691153/default.htm