0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cünkü tarafsız olduğunuzu düşünmüyorum dediğim gibi bir olumlu secenek bir olumsuz secenek olmalı anket dediğiniz böyle olur istatistiki sistemde tek sonucu olan anket böyle kurulur. ayrıca yönetici olmanızdan mütevellit siz oy kullananları görebiliyor olabilirsiniz ama ben göremiyorum bu yüzden sizin oy kullanıp kullanamadığınızı da göremediğimden somut olmayan bu veri hakkında da haklı olduğunuzu söyleyemem. he birde tartışmak ile sizin ilk mesajınız pek uyumlu durmuyor bence sonucta siz direk karalayarak başlamışsınız buna tartışmak denmiyor.
Ya pardon da benim amacım konuyu yayında tutmaksa neden anket açıp başımı derde sokayım? 19.00'da anketin sonucuna göre bu karar alındı ve uygulanıyor. Referandumla ülke kurtarmıyoruz 58 iletilik ortalama 13-15 kadar üyenin yazdıklarıyla oluşan bir konuyu sizin kararınızla neden kaldıralım? Forum içindeki anketlerde tek seçenek yoktur. -Konunun sakıncalı olup ulaşılamaz olması (konu kaldırma)-Konunun yeterince tartışılmış olup eklenecek bir fikir kalmaması (kilitleme)-Konunun zararsız olması (müdahale yok)seçenekleri vardır ve bu seçeneklere göre baskın olan fikir uygulanmıştır uygulama son derece adildir.Ben tarafsız değilim Galatasaray taraftarıyım ve dün akşam takımımıza haksızlık yapıldığını düşünüyorum mutlaka aksini düşünenler vardır. Mesele benim yönetici olarak aksi görüşlerin mutlaka var olacağı bir konuda fikir beyan etmemmiş bu görüşte birleşildi ve yorum yapmıyorum. Herşeye tüm açıklamalarıma rağmen benim somut verilerle karar vermediğimi düşünüyorsanız ben orda art niyet ararım başka birşey değil üzgünüm.
Gs'ye haksızlık yapıldığını düşünen arkadaşların düşüncelerini gerçekten merak ediyorum. Nerede haksızlık yapılmış? Yanlış olan ne? Kırmızı kart mı yanlış? Yoksa hocanızın tribüne yollanması mı? 2 karar da sonuna kadar doğru bu gayet açık. Tvdeki bütün yorumcular da aynı görüşte zaten. Bütün bunların aksine hakem bu olaylardan sonra bütün takdir haklarını Gsden yana kullandı baskıdan. Daha neyin haksızlığından bahsediyorsunuz.Fatih Terim'in nasıl bir adam olduğunu cümle alem biliyor. Kabadayılıkla olmuyor bu işler. Nasılsa ceza alır o da ertelenir ama değil mi? Ne zaman mağlup duruma düşse takım, başlıyor şovlara. Belli ki hocanız ve yalaka yardımcıları çok korkmuşlar şampiyonluk gidecek diye. Hasan Şaş'ın gözleri gördünüz mü? kesecek nerdeyse 4.hakemi. Ama hocaları ne ki yardımcılarından ne bekleyeceğiz. Adalet istiyoruz diye bağıranlar önce kendi önlerine bakacaklar. 96-2000 arasındaki şampiyonluklara bakacaklar. 50 metreden verilen penaltılara, Arif , Hakan daha düşmeden çalınan düdüklere, yollanan arabalara, eski bir futbolcunun (adını hatırlamıyorum şimdi) gsden teşvik parası geldi dediği itiraflara, Haluk Ulusoy'un Ergun Gürsoy'un çevirdiği dolaplara bakacaklar. O zaman adalet vardı şimdi yok değil mi? Yavuz hırsız misalisiniz aynı.
Yorum yapmamam gerektiğini düşünenleri biraz daha iyi anladım bu mesajla bende benzeri bir ileti yazabilirdim taraftar olmak böylesine tek pencereden bakışlılığı doğuruyor demek şekilde görüldüğü üzere. Bir dokun bin ah işit misali, bize göre biz mağduruz diğerlerine göre ezelden beri hak yiyoruz.
Bunun tek penceresi falan yok, adalet isteyenlere yazdım. Hocanız çıkıp adalet istiyince, sabri çıkıp 'bugün bir düzen vardı' deyince cidden komik oluyor.
La get, doğru söylüyor vatandaş NBA'de de oyuncuları ateşlemek için koçlar kendilerini soyunma odasına göndertirlerdi. Fatih hocamızı bu tür oyunlarla değil, strateji ve taktikleri ile görmek isteriz...
- ankaragücü maçında şike yapıp tek devrede 4 gol yiyen rade zalad'ın 2001 senesinde ülkesinde yaptığı bir röportajda yaptığı şikeyi kabul ettiğini