Anket

"GALATASARAY-m.iy. adlı tiyatro" konusu ne olsun?

Konu kilitlensin
Konu kaldırılsın
Müdahaleye gerek yok

Gönderen Konu: GALATASARAY-m.i.y adlı tiyatro  (Okunma sayısı 17554 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
Ynt: GALATASARAY-m.i.y adlı tiyatro
« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2013, 00:40:37 »
la get, Terimin şov yapmaktan başka yaptığı yok :D

Yanlı bir yorum olmuş, asıl şovu ikinci yarıda 10 kişi oynayan galatasaray yaptı ;) 
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Nisan 07, 2013, 00:40:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Nisan 07, 2013, 01:17:41 »
forumda bu tarz başlık açılması bence çok yanlış hemde yönetici tarafından olması daha da bir düşündürücü nerelere gideceği belli olmayan başlık böyle bir başlıkta yazmak isterseniz eğer gidip tribündergide açmalısınız tabiki burda yönetici konumundasınız o da ayrı mevzu ;)
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Nisan 07, 2013, 03:41:42 »
Hahhahha Konuya yorum yapanların yarısı lise terk :D. Bu ne ya ergen muhabbeti :D
Okumak eğlenceli ama :D. Siz birbirinizi yiyin adamlar milyon milyondolarları götürsün...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 184000
  • Model Yılı: '13
  • 32 kere teşekkür etti
  • 59 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Nisan 07, 2013, 10:21:48 »
forumda bu tarz başlık açılması bence çok yanlış hemde yönetici tarafından olması daha da bir düşündürücü nerelere gideceği belli olmayan başlık böyle bir başlıkta yazmak isterseniz eğer gidip tribündergide açmalısınız tabiki burda yönetici konumundasınız o da ayrı mevzu ;)

Bu başlık bir yönetici tarafından açılmadı bildiğin standart bir üye tarafından açıldı, nereye gideceği de biz insanların ! elinde aklı selim insanlara olarak saygı çerçevesinde tartışma ortamında fikirlerimizi çatıştırmamızda herhangi bir sorun yok, eğer bu konuyu buraya açmamalıysak şu an belki de yorum yaptığın ya da okuduğun 100'lerce konunun da doğrudan otomobille ilgisi yok ve bu sekmenin adı "Futbol ve diğer sporlar" sorun bunun neresinde acaba?

Hahhahha Konuya yorum yapanların yarısı lise terk :D. Bu ne ya ergen muhabbeti :D
Okumak eğlenceli ama :D. Siz birbirinizi yiyin adamlar milyon milyondolarları götürsün...

Yanlış bildin caney ortaokul terkim ben milyonu milyondaolarla çarpınca ne oluyor nası oluyor, ben hiç o kadar para görmedim de :P

[attachimg=1]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • FlickR -FotoShare
  • Araç: Avensis
  • 148 kere teşekkür etti
  • 105 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Nisan 07, 2013, 11:19:57 »
Futbol bir terörizmdir. Maalesef terörizmin bir dalı haline geldi. Taraftarlar da militanlaşmaya başladı. Gerçek bu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Nisan 07, 2013, 11:53:30 »
Bu başlık bir yönetici tarafından açılmadı bildiğin standart bir üye tarafından açıldı, nereye gideceği de biz insanların ! elinde aklı selim insanlara olarak saygı çerçevesinde tartışma ortamında fikirlerimizi çatıştırmamızda herhangi bir sorun yok, eğer bu konuyu buraya açmamalıysak şu an belki de yorum yaptığın ya da okuduğun 100'lerce konunun da doğrudan otomobille ilgisi yok ve bu sekmenin adı "Futbol ve diğer sporlar" sorun bunun neresinde acaba?

Yanlış bildin caney ortaokul terkim ben milyonu milyondaolarla çarpınca ne oluyor nası oluyor, ben hiç o kadar para görmedim de :P

[attachimg=1]

siz sorunu göremiyorsanız ben anlatmaya çalışmayacağım ama yazdıklarınızı bir gözden geçirin bir ara isterseniz bu arada ortada hukuken kesinleşmiş bir kararda yok yargıtayın durumuna göre KESİN HÜKÜM oluşacak siz madem yönetici değilsiniz neden bilgilerinizde öyle gözüküyor futbol başlığı açılır ama içinde tahrik unsurları olmadıkça ayrıca iyi günler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Nisan 07, 2013, 12:06:44 »
Bütün yazdığım iletilerin yönetimle ilgisi yoktur bu 2'sini birbirinden ayırmama ihtimalin olmadığına göre üzülerek bu olayı provoke etmeye çalıştığını düşünebilirim. Kesinleşmiş hükümlerden ya da yargılardan tabiki söz etmiyoruz edemiyoruz edemeyiz çünkü bu kararlar henüz yok kararlar alınmış dahi olsa taraftarlar olarak kararların zıttını düşünebiliriz yanlı olduğunu düşünebiliriz.

Tahrik unsuru olarak kabul ettikleriniz de sizin şahsi yorumunuz, ayrıca lütfen noktalama işaretlerine biraz önem gösteriniz. Zira yazdıklarını okumak oldukça güç şu durumda.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Nisan 07, 2013, 12:07:36 »
Bu siteye epeydir girmiyordum.Bu konuyu görünce ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım.Konuyu açan site yöneticisini kutlar çalışmalarının devamını dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 07, 2013, 12:12:20 »
Belkide bu konu fenerlilerin işine gelmedi. Herkez kendi yönünden bakıyor olaylara bu çok normal.  :-\
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Nisan 07, 2013, 12:31:36 »
Bu siteye epeydir girmiyordum.Bu konuyu görünce ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım.Konuyu açan site yöneticisini kutlar çalışmalarının devamını dilerim.

Hakan bey, siteye girip girmemek sizin takdirinizdir ama bu konuda yanlış olan nedir sizce, bunu açıklarsanız belki bize de yardımcı olmuş olursunuz. Konunun tamamnı incelediyseniz konuyu yönetici olarak açmadığımı açıkça belirttim. Başka bir site yöneticisinin de konuya oldukça esprili bir yaklaşımı oldu farkındaysanız. Yöneticilik hükmünde herhangi bir açıklama yapmadan ilerletiyoruz konuyu yanlış olan nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • onun ruhu japon...
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '16
  • 128 kere teşekkür etti
  • 185 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Nisan 07, 2013, 12:49:15 »

ben bir çekirdek alıp geleyim en iyisi...
Herşeye rağmen; gülmek güzeldir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Nisan 07, 2013, 13:04:52 »
bu konuda kim hangi tarafta ben anlayamadım. konuya karşı çıkanlar feneri mi savunuyor demirören denen kişiliksizi mi ?
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Nisan 07, 2013, 13:39:29 »
tuh kacirmisim muhabeti :) okurken aha dedim ahmet cakarda yazacak birazdan. tek soyleyecegim. pavyon fedaisi bu hareketleri madridde 2 penaltisi verilmeyince yapacakti, o zaman adammis derdim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • Araç: Auris
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Nisan 07, 2013, 13:47:21 »
Takip ;-) çok kan dökülür bu başlikta. :-):-)
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #34 : Nisan 07, 2013, 13:57:36 »
Oktay pavyon fedaisi biraz ağır olmuş sanki? Fatih Terim'in adamlığı bizim kararımızdan yorumumzdan bir tık daha öte bir durum bence, Madrid'deki penaltılar dün akşamki saçmalıklar kadar net değildi ne yazık ki, ayrıca orda bu hareketleri yapmış olsa hiç bir şey olmazdı yani olsa olsa 12.000 Pound

Sir Alex Ferguson's FURIOUS Reaction to Nani's Red Card-Manchester United Vs Real Madrid 2-1 2013

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Aşk-ı Derun
  • Model Yılı: '00
  • 11 kere teşekkür etti
  • 108 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Nisan 07, 2013, 14:02:42 »
Fatih Terim türk futboluna çok şey kazandırmıştır o yüzden hakemi dövmesi, küfür etmesi, üzerine yürümesi artizlik yapması normal olarak karşılanmalı ses çıkarılmamalıdır, hani kemal sunal'ın bi filmi vardı kendini kabadayı zannediyordu, arkadaşı bunu başka bir kabadayıya anlatınca " adam ağzıma etse bile sesimi çıkarmayacağım" diyordu bu olayda onun aynısı, Fatih hoca ne yaparsa yapsın ses çıkarılmamalıdır yoksa çok sinirleniyor ....
Onlara: Yeryüzünde fesat çıkarmayın, denildiği zaman, "Biz ancak ıslah edicileriz" derler.
Şunu bilin ki, onlar bozguncuların ta kendileridir, lâkin anlamazlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 8 kere teşekkür etti
« Yanıtla #36 : Nisan 07, 2013, 14:19:34 »
ben bu konuda daha yazmayacağım çünkü ben provakatör durumuna düşüyorum. oysa ki amacım daha dikkatli konuşmaya sevketmekti. çok konuşurum burada ama bugüne kadar kimseyle polemiğe girmedim bu saatten sonrada girmem. herkese iyi günler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Nisan 07, 2013, 15:01:56 »
Bütün yazdığım iletilerin yönetimle ilgisi yoktur bu 2'sini birbirinden ayırmama ihtimalin olmadığına göre üzülerek bu olayı provoke etmeye çalıştığını düşünebilirim. Kesinleşmiş hükümlerden ya da yargılardan tabiki söz etmiyoruz edemiyoruz edemeyiz çünkü bu kararlar henüz yok kararlar alınmış dahi olsa taraftarlar olarak kararların zıttını düşünebiliriz yanlı olduğunu düşünebiliriz.

Tahrik unsuru olarak kabul ettikleriniz de sizin şahsi yorumunuz, ayrıca lütfen noktalama işaretlerine biraz önem gösteriniz. Zira yazdıklarını okumak oldukça güç şu durumda.

yazdıklarımın yönetimle ilgisi yoktur demek = fatih terimin dün yaptıklarının teknik direktörlükle ilgisi yoktur sahsım adına yaptım demesiyle aynı kapıya çıkar

yönetici örnek olmalıdır sorun çözen olmalıdır sorun başlatan değil ilk mesajımda da yazmıştım bu konuyu desteklemiyorum çünkü  toyota markasında birleşen insanları gs fb diye birbirine düşürmekten baska hiç bir anlamı yoktur bu konunun.

evet fenerbahce taraftarıyım.

biz 2 yıldır yerden yere vurulurken size dokunmadığı için konusmayanlar simdi kendilerine dokununca neler yapıyor çok iyi gözüküyor.

şikeciler kısmıyla ilgili konusayım özel yetkili mahkemelere balyozda ergenekonda güvenmeyenler şike davasında sonuna kadar desteklemektedirler bu geldiğimiz durumu maalesef tarafsız olamadığımızı göstermektedir.

hali hazırda hala yargıtay aşamasında bulunan davadan şikeci damgası yiyorsak gs içinde açılmış sermaye arttırımı ile ilgili davalar vardır o zaman bizde ortada dolandırıcı diye bahsedelim sizlerden.

he birde gs şike yapmış dendiğinde yanındamıydınız demek biraz ilginç sonucta fener şike yaptıysa siz yanındamıydınız derler adama?

hepsini geçtim futbol üzerinden tanımadığımiz insanları şerefle yargılamak bizden olmayanın şerefine dil uzatmak insanları ötekileştirmektir ki ne geldiyse zaten basımıza bu düşünceden gelmiştir.

saygılar...

son olarak bu kısım sonradan eklendi söyleyeceğim şudur tff nin 11 ocak 2013 tarihinde antalyadaki hakem semineri sonrasında ki ek talimat aynen söyledir

teknik alanlardakilerden herhangi birisi hakemin kararına itiraz etmek ya da verdiği kararı protesto etmek amacıyla oyun alanına veya çevresine herhangi birşey fırlatırsa ( su sisesi ceket şapka vs..) hakem tarafından oyun alanından çıkartılacaktır. burada altı çizilmesi gereken unsur protestonun hakem kararına yönelik olmasıdır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 10500
  • Model Yılı: '19
  • 132 kere teşekkür etti
  • 354 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Nisan 07, 2013, 15:12:03 »
Hakan bey, siteye girip girmemek sizin takdirinizdir ama bu konuda yanlış olan nedir sizce, bunu açıklarsanız belki bize de yardımcı olmuş olursunuz. Konunun tamamnı incelediyseniz konuyu yönetici olarak açmadığımı açıkça belirttim. Başka bir site yöneticisinin de konuya oldukça esprili bir yaklaşımı oldu farkındaysanız. Yöneticilik hükmünde herhangi bir açıklama yapmadan ilerletiyoruz konuyu yanlış olan nedir?
Site yöneticisi olarak bu tür konular açılması futbol fanatizmini körüklüyor.Galatasaraylı olmanız bu konuyu açmanıza sebep olmuş.Galatasaray olsun Fenerbahçe olsun futbol tiyatrosunda figüran değiller.Maalesef diğer takımlar figüran rolünde.Yense yense onların hakkı yenir.Fatih Terim'i teknik direktör olarak çok beğenirim.Fenerbahçeli olarak bizde olsa 3-5 fazla şampiyonluk alacağımıza hep inanmışımdır.Ancak kabadayı,kibirli  Fatih Terimi sevmiyorum.Terim Real Madrid maçında Galatasaray'ın hakkını gasp eden hakemede saldırsa nasıl olur?Yapamaz Türk hakemler gariban saldır,söv,taraftarın önüne at.Galatasarayın şampiyonluğunu engellemek isteyen güçlere inanmıyorum.Şampiyon olacakları kesin.Hak ediyorlar.Olsunlar.Bir fenerli olarak buna hiç üzülmem.İstatistiklere göre Türkiye'nin en başarılı takımı Galatasaray.Bu da beni üzmez.Eşim ve çocuğum Galatasaraylı.İnanın 35 yaşına kadar içim de Galatasaray takımına karşı kin ve nefretin kralı vardı.Yaş kemale erdi duygularım normalleşti.Spor ve kin tohumları artık bana uymuyor.Böyle düşünüyorum.Fenerli hocada kabadayı ise suçludur.Bakın yine şike şike diye yazıyor arkadaşlar.Maalesef bunu bu konunun içine yazdılar.Kavga,kin hoş değil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 32 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Nisan 07, 2013, 15:19:17 »
Peki dediğiniz gibi olsun, konuyu açan kişinin site yöneticisi olması bu kadar önemli ve büyük bir sorun madem bu konuya bu dakikadan itibaren cevap yazmıyorum. Konunun genel akıbeti ile ilgili minik bir anket ekliyorum orda oluşan sonuca göre hareket ederiz. Cevap veren herkese teşekkürler.