0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
la get, Terimin şov yapmaktan başka yaptığı yok
forumda bu tarz başlık açılması bence çok yanlış hemde yönetici tarafından olması daha da bir düşündürücü nerelere gideceği belli olmayan başlık böyle bir başlıkta yazmak isterseniz eğer gidip tribündergide açmalısınız tabiki burda yönetici konumundasınız o da ayrı mevzu
Hahhahha Konuya yorum yapanların yarısı lise terk . Bu ne ya ergen muhabbeti Okumak eğlenceli ama . Siz birbirinizi yiyin adamlar milyon milyondolarları götürsün...
Bu başlık bir yönetici tarafından açılmadı bildiğin standart bir üye tarafından açıldı, nereye gideceği de biz insanların ! elinde aklı selim insanlara olarak saygı çerçevesinde tartışma ortamında fikirlerimizi çatıştırmamızda herhangi bir sorun yok, eğer bu konuyu buraya açmamalıysak şu an belki de yorum yaptığın ya da okuduğun 100'lerce konunun da doğrudan otomobille ilgisi yok ve bu sekmenin adı "Futbol ve diğer sporlar" sorun bunun neresinde acaba? Yanlış bildin caney ortaokul terkim ben milyonu milyondaolarla çarpınca ne oluyor nası oluyor, ben hiç o kadar para görmedim de [attachimg=1]
Bu siteye epeydir girmiyordum.Bu konuyu görünce ne kadar doğru bir iş yaptığımı anladım.Konuyu açan site yöneticisini kutlar çalışmalarının devamını dilerim.
Bütün yazdığım iletilerin yönetimle ilgisi yoktur bu 2'sini birbirinden ayırmama ihtimalin olmadığına göre üzülerek bu olayı provoke etmeye çalıştığını düşünebilirim. Kesinleşmiş hükümlerden ya da yargılardan tabiki söz etmiyoruz edemiyoruz edemeyiz çünkü bu kararlar henüz yok kararlar alınmış dahi olsa taraftarlar olarak kararların zıttını düşünebiliriz yanlı olduğunu düşünebiliriz. Tahrik unsuru olarak kabul ettikleriniz de sizin şahsi yorumunuz, ayrıca lütfen noktalama işaretlerine biraz önem gösteriniz. Zira yazdıklarını okumak oldukça güç şu durumda.
Hakan bey, siteye girip girmemek sizin takdirinizdir ama bu konuda yanlış olan nedir sizce, bunu açıklarsanız belki bize de yardımcı olmuş olursunuz. Konunun tamamnı incelediyseniz konuyu yönetici olarak açmadığımı açıkça belirttim. Başka bir site yöneticisinin de konuya oldukça esprili bir yaklaşımı oldu farkındaysanız. Yöneticilik hükmünde herhangi bir açıklama yapmadan ilerletiyoruz konuyu yanlış olan nedir?