0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum Sakaryada Bilgisayar mühendisliği okuyorum 2004 opel vectra c kasa arabam vardı dün sattım ve araç arayışındayım aklımda olan araç avensıs ve almak istiyorum fakat bana bu aracın tutulan modeli donanımı motor seceneği nedir ben 1600 cc lik olan araclara bakınıyorum hangisini öneririsiniz bu aracın avantaj ve dezavantajları nedir objektif olarak cevaplarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
Ne kadarlık bir bütçeniz var ?
Arkadaşlar ilginiz ve verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim 30 bin üst sınır araştırdım ve genelde yüksek km li, hasar pert kayıtlı araçlar mevcut elegant serisi için şöyle 120 bini geçmemiş bir kaç parça boyalı hasar ve pert kaydı olmayan bir araç arıyorum ama bu fiyata elegant zor sanırım ):
27-29 bin aralığında düşük kilometreli 2004-2006 model hondac civic vtec es (sunroof'lu) düşünebilirsiniz. Pişman olmazsınız.
arabadan inip kapıyı kapattığınızda gelen kapı sesinden dolayı pişmanlık duyabilirsiniz.