Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum Sakaryada Bilgisayar mühendisliği okuyorum 2004 opel vectra c kasa arabam vardı dün sattım ve araç arayışındayım aklımda olan araç avensıs ve almak istiyorum fakat bana bu aracın tutulan modeli donanımı motor seceneği nedir ben 1600 cc lik olan araclara bakınıyorum hangisini öneririsiniz bu aracın avantaj ve dezavantajları nedir objektif olarak cevaplarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
2,0 dadından yenmez tam otomatik vites ..vsc+abs+ebd kar modu .. saymakla bitmez.. en iyisi aşağıda

umsrım işinize yarar..
2,0 ile ilgili sormak istediğiniz bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkür ederim ilginiz için bir kaç tane daha aklıma takılan soru var bu araçların lpg ile uyumu ve yakıtı nasıldır, ayrıca bu araçlarda cruise control (hız sabitleme) yokmu
2,0 larda takılamıyor deniyor ama takılıyor. 1,6 larda ise sıkıntı yok zaten ilk günden beri takılıyor.
CC 1,6-1,8 larda yok 2,0 larda var..
bakınız İç donanım üstten 5 satır
Oğuzhan bey kesinlikle 2000 alın yakıtı sizi daha mutlu eder benim 98 SW avensis bile 1420 km . 1600 olsaydı araba gitmek için yakıta binecek

Avensisde lacivert renk, 2000cc, 17 inç jant, içi krem döşeme , mavi cam filmi ,mercekli far, sunroof

öldürüyor beni resmen çok yakışıklı bir araba
Terddüte gerek yok babalara layık bir araba..
Vectrayı aratmayacağına eminim fakat 2.0 larında vergisi malum performans arayan birisi değilim o yüzdende arabayı pek nefes nefese bırakmam cool kullanıcıyım (:
arkadaşlar birde 1.6 linea ve elegant extra ve executıve donanım versiyonu var heralde bu belli bir modelden sonramı cıktı
Linea en baz donanım tavsiye etmem...
Hoş geldiniz. Benim tavsiyem öncelikle biraz zaman ayırarak forumdaki -Avensis- başlığı altındaki konuları dikkatlice inceleyin. Birçok konuda size fikir verecektir. Gerek kronik sorunları gerek avantajları gibi.
Özet fikir vermem gerekirse vergi durumuna takılmazsanız 2.o motor bakın. Sizin için önemliyse 1.6 bakabilirsiniz. Yanılmıyorsam 2oo3-2oo6 arası normal, 2oo6-2oo9 arası makyajlı kasadır. En çok yollarda gördüğüm gridir. Kendine has Gri tonda bir rengi vardır. İç malzeme kalitesi güzeldir. En sevdiğim tarafı da budur. CC durumu yukarıda arkadaşımızın belirttiği gibidir. Bazı kronik ufak tefek rahatsızlıkları vardır ama göze batacak cinsten değildir. Forumu incelediğinizde göreceksiniz.
Bunun dışında LPG de ciddi bir sıkıntısı olanı duymadım. İstisnalar olabilir elbette. Yakıt olarak 1.6 LPG kullanıyorum ben. Kendi sınıfına göre gayet ekonomik. Ve yine yanılmıyorsa D sınıfı araçlara göre alınabilecek en iyi fiyatlı araçlardandır.
Ek olarak "Linea" modelinden uzak durun derim.
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum Sakaryada Bilgisayar mühendisliği okuyorum 2004 opel vectra c kasa arabam vardı dün sattım ve araç arayışındayım aklımda olan araç avensıs ve almak istiyorum fakat bana bu aracın tutulan modeli donanımı motor seceneği nedir ben 1600 cc lik olan araclara bakınıyorum hangisini öneririsiniz bu aracın avantaj ve dezavantajları nedir objektif olarak cevaplarsanız sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
Ne kadarlık bir bütçeniz var ?
Ne kadarlık bir bütçeniz var ?
Arkadaşlar ilginiz ve verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim 30 bin üst sınır araştırdım ve genelde yüksek km li, hasar pert kayıtlı araçlar mevcut elegant serisi için şöyle 120 bini geçmemiş bi kaç parça boyalı hasar ve pert kaydı olmayan bi araç arıyorum ama bu fiyata elegant zor sanırım ):
bence corolla alın veya auris 30 bine temiz bulursunuz
Arkadaşlar ilginiz ve verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim 30 bin üst sınır araştırdım ve genelde yüksek km li, hasar pert kayıtlı araçlar mevcut elegant serisi için şöyle 120 bini geçmemiş bir kaç parça boyalı hasar ve pert kaydı olmayan bir araç arıyorum ama bu fiyata elegant zor sanırım ):
27-29 bin aralığında düşük kilometreli 2004-2006 model hondac civic vtec es (sunroof'lu) düşünebilirsiniz. Pişman olmazsınız.
Kesinlikle, asla Pişman olmazsınız.
Arkadaşlar ilginiz ve verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim 30 bin üst sınır araştırdım ve genelde yüksek km li, hasar pert kayıtlı araçlar mevcut elegant serisi için şöyle 120 bini geçmemiş bir kaç parça boyalı hasar ve pert kaydı olmayan bir araç arıyorum ama bu fiyata elegant zor sanırım ):
Aceleniz yoksa dikkatlice internetten ve çevreden araştırınız. 3o.ooo liraya kadar çok rahat bulabileceğinizi düşünüyorum. Ayrıca C segmentine inmenizi tavsiye etmiyorum.
Aynen acelem yok geç olsun temiz olsun düşüncesindeyim vtec leride düşündüm fakat avensis daha ağır bastı araştıracağım arkadaşlar.
27-29 bin aralığında düşük kilometreli 2004-2006 model hondac civic vtec es (sunroof'lu) düşünebilirsiniz. Pişman olmazsınız.
arabadan inip kapıyı kapattığınızda gelen kapı sesinden dolayı pişmanlık duyabilirsiniz.
arabadan inip kapıyı kapattığınızda gelen kapı sesinden dolayı pişmanlık duyabilirsiniz.
Barış Bey doğrudur kapı kapanırken tokluk hissi uyandırmaz ancak yıllara meydan okurcasına sorunsuzdur.
Tercih meselesi, ben kapı sesine değil sorunsuzluğuna baktım ve yaklaşık 5 koca yıl binmiştim.
Avensis öyle çok zırt pırt satılan düşen bi araba değildir uzun süredir duran arabalar zaten sorunlu oldukları için duruyorlardır.
En son kazasız temiz 2003 model siyah elgant exe. 160 binde bir aracı 24 bine bizim iş yerinde bi arkadaşa aldık. (fikir vermesi açısından) sadece ilanları takip edin ..mutlaka kafanıza uygun bi ilan düşer.