0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
araca yazık etmeyin bence lpg taktırarak şahsi düşüncem ilk önce po dan bir benzin alıp deneyin ama benzin ikaz lamabası yandıktan sonra en son çizgiye geldiğinde fulleyin kesinlikle aradaki farkı görüceksiniz. aracım 1.6 110 terra modeli benim shellden aldığım benzinle 100km yaptığımda benzin fulken 2diş aşaya iniyodu berkide fazla ama poda anca birinci çizgiye geliyo
Total'dan gaz alıyoruz daha az gidiyor, PO'dan alınca daha yüksek km gidiyoruz. PO daha iyi gözüküyor ama gazın içine başka birşeyler karıştırabiliyorlar mı bilmiyorum. Ama hep ayn yerden almayın diye söylüyorlar.
ben istanbul şehir içinde 100 tl lik benzinle 220-230 km gidiyorum genelde yoğun trafikte, hemde otomatik şanzıman araç.bu da bir depo ile yaklaşık 460-470 km gibi bir rakam olur, yine de çok tabii dizelle kıyaslarsak. Sizinki nedir öyle bir depoyla 380 km bir servise baktırmanızı öneririm.
geçen doldurdum depoyu 210,00 tl civarı, şu an 490 klm.de kar lastiği var üzerinde ve tamamı bursanın en yoğun trafiği olan bölgelerinde kullanılıyor, şu an çeyrek depo var..2006 hb...
yok hayır düz vites, sizinki otomatikmiş sonradan farkettim ama yakıtın bu kadar farklı olması garip..
sizinkide çok ilginç yani 210 tl ile ortalama 800 900 km den bahsediyorsunuz.çeyrek depo ile 490 km yol yapmışınız ve yarım depo var halen diyorsunuz çok fazla bir km yani oluyor bu anlamda
Rica etsem yazınızın rengini düzeltebilir misiniz.Bu durum forum kurallarına aykırı ne yazıkki.Otomatik vites ile şehiriçinde baya fark olabiliyor hatta 1-1.5 litre fark olduğuna bile şahit olduğum olmuştur.