0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benim honda 30 kuruş yakıyor(Benzin) şimdi ne anladık lpg den
Akçakoca-Eskişehir-İzmire geldim toplanta 727 km yaptım 217 tl lik gaz aldı araba 1Km= 29 krş yaktı uzun yol az yakar demeyin harici 6 jant lastik eşyalarım vardı üstünde kütahya - uşak arası harbi çok kötü bir yolu var
Altıntaş yolu çift yol olmadı mı hala ?
Kemal amca kastımıza mı söylüyorsun şaka mı yapıyorsun valla 30 krş u biz uzun yolda görmüyoruz bizim arabaların tüplüleri şehir içinde bu rakamı yakalıyor şehin içinde 6,5 litre yakmak heralde bizim için imkansız olsa gerek ..Geçen köye gittim geldim sıfırladım bütün ayarları birkaç yer hariç hiç basmadım 90-100 gittim o halde 7,6 gösteriyor
hakket ya kemal amca onun motoru su ilemi çalışıyor dizel bile km de 0,20 0,25 krş yakarken senin araba nasıl 0,30 krş yakıyor
Subatta kullandik cift oldu ama yol tam oturmamis cokmeler var Ayberk abi
arkadaşlar en son 210 tl ye depoyu full yapmıştım bugun yine fullledim 210 tl ye yaptığım 382 km acayip canım sıkıldı en bakımı 50000 km de serviste yapıldı ve km de 0,55 krş yakıyor bu normal mi yani anlamadım bildiğiniz gibi arabam otomatik
Benzinde 1.4 seat 0,45 kuruş yakıyordu lpg de ilk 0,32 krş şimdi ise sürekli şehir içi trafik dur kalk km de 0,28 yakıyor.
desene benimde tüp taktırma zamanım gelmiş
Benim merak ettiğim benzinden sonra lpg takılınca araç performans düşecekmi sürekli bozulurmu diye düşünüyordum ama performansda birşey değişmedi gayet normal gidiyor. Şuanda yakıtı normal seviyesine geldi bence 0,28 yakması bana göre normal geldi. 1000 tl ye atıker değilde lavato mu ne varmış o ve birde brc diye herkes övüyor biraz tuzluymuş ama atıkerden üstünmüş onların kullandığı sistem denilene göre.