0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vogtland , Eibach Bu markaları al aga diğerini duymadım ben birde bu iki yay arasındaki farklılık vardır yorumları oku . Sert, yumuşak olanlar ne kadar spor yay olsada. Bende KW var konforu benim çok hoşuma gidiyor 35 yanak lastikle
Aga iyi diyosun da yay da çok düşürmüyormuş Yaris'leri. Coil desen bir dünya para , basık gezmek desen paha biçilemez Ama birgün bir çılgınlık yapıp ısıtcam yayları o olcak bu gidişle
Al spor yaylarıtaktır, beğenmezen spor yayları kestir aga sana kalmış ama orjinaller dursun .
Isitmak da kesmek de pressletmekte hepsi sıkıntı Hayirlisiyla bir takalim da nolcak ne bitcek
Red Eagle yay kullanan var mı arkadaşlar?
Spor yay kullanan kaç kişiyiz daha iyi olur gibi
voglant yumuşak diolar kullanmadım eibach bir abinin arabada vardı bildiğin kat arabası oluyodu araç ben hiç beğenmedim araç ford fiesta st ben kendi aracımda maxtrac die bir marka var onu kullanıyorum 3.5 cm hiç bir sıkıntı yok ayriyetten konfordan da fazla bişey kaybedilmiyo aracımda üstelim 205/40/17 in jat var
Merhaba arkadaşlar... Ben bir senedir Toyota Yaris 2009 model için uygun olan Coil-Ex 3.5luk yaylardan kullanıyorum.Çok memnunum konfor farkı neredeyse hiç değişmedi diyebilirim.Korkmadan alabileceğin bir marka, Eibachler 2 yıl garantili.Ben bunları aldığımda satıcı ömür boyu kendi garantisini verdi.
Anladım kardeşim. Resimlerde gördüm yayları ilk taktığında biraz alçalma olmuş aracında , peki zamanla daha da düşüyor mu araç?
Çok ufak miktarda oturma gerçekleşti.Resimleri ilk taktığım zamanlarda çekmiştim.Araç şuanda serviste Perşembe gününe son halinin fotolarını eklerim.Arkayı dörtlediğimde bile çok fazla arabayı kasmadığımız sürece sürtme yaşanmıyor en sevdiğim yanı bu
3.5 eibach li yaris. bir fikir verir alçalma konusunda