Gönderen Konu: Yaris'e Spor Yay  (Okunma sayısı 3748 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: AB+
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Ynt: Yaris'e Spor Yay
« Yanıtla #20 : Mart 27, 2013, 00:00:09 »
e12 corollada eibach yariste h&r kullandim. hr daha sert. jant ebatini degistirmezsen konfordan cok kaybetmezsin. yaris stok yaylarla frenleme esnasinda belediye otobusu hissi veriyordu bana, spor yayla onune gectim. sadece h&r da 40 mm yay vardi yaris ocin gerisi 25-30mm. onlarida hic takma daha iyi.

Benim de istediğim düşüş olmucak o yüzden de ya pressli yayları alcam ya da ısıtcam yayları o olcak bu gidişle . İkisi de sağlıksız ama yaylar da pek bir işe yaramıyor. Coilover desen bir dünya para kararsızım Oktay Abi.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Mart 27, 2013, 00:00:09 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Toyosundan uzakta, harap ve bitap...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 25 kere teşekkür etti
  • 54 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Mart 27, 2013, 00:01:55 »
evet coil var. resimdeki hali bile yüksekdi bariz olarak. şimdi çok şekil duruyor ama :)  fiyat olarak zorlamasa konfor, yol tutuş ve alçaltmada sıkıntı olmaz coilde. 5 lik bulabilirsen bence istediğin kıvamda olur ama HR 4' de olur gibi
..modifiye, modifiye dediğin nedir ki gülüm, ben senin için stock gezmeyi göze almışım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Mart 27, 2013, 00:03:56 »
evet coil var. resimdeki hali bile yüksekdi bariz olarak. şimdi çok şekil duruyor ama :)  fiyat olarak zorlamasa konfor, yol tutuş ve alçaltmada sıkıntı olmaz coilde. 5 lik bulabilirsen bence istediğin kıvamda olur ama HR 4' de olur gibi

HR'de biraz tuzlu kardeşim. Maksimum 4'lük var o da HR'nin , onu da bulmak pek kolay değil :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Mart 27, 2013, 00:22:09 »
sahibinden.com da antalyada bi saticidan almistim. tabi 2 sene oluyo. standart yaylarla sakin oynama cunku spor yaylara gore daha yumusak. yoksa benim evde 2 takim orjinal yaris helezonu var. sahiplerine duyrulur. napacam ben bunlari :) :P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 3 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Mart 27, 2013, 00:40:18 »
sahibinden.com da antalyada bir saticidan almistim. tabi 2 sene oluyo. standart yaylarla sakin oynama cunku spor yaylara gore daha yumusak. yoksa benim evde 2 takim orjinal yaris helezonu var. sahiplerine duyrulur. napacam ben bunlari :) :P

:D :D Yaylarda oynama yaparsam ki yapmak istemiyorum düşünebilirim abi :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Mart 27, 2013, 00:59:22 »
cok sikinti yasarsin bosver.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Mart 27, 2013, 19:36:57 »
eibachta "siyah" (pro kit) serttir. "kırmızı" (sportline) daha yumuşaktır. h&r 3.5 yay 5'lik gibi düşürür ama amortisörlerine ve yürüyen aksamına zarar verir ömrünü kısaltır. yarise uygun sportline yay bakabilirsin. vogland hakkında pek bilgim yok ama sonucta alman malı  :)
AvensiStyle

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
« Yanıtla #27 : Nisan 27, 2013, 00:44:49 »
arkadaşlar yay arabayı alçaltmak için mi kullanılıyor , bilgi verirmisiniz teşekkür ederim  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Nisan 27, 2013, 00:52:21 »
eibachta "siyah" (pro kit) serttir. "kırmızı" (sportline) daha yumuşaktır. h&r 3.5 yay 5'lik gibi düşürür ama amortisörlerine ve yürüyen aksamına zarar verir ömrünü kısaltır. yarise uygun sportline yay bakabilirsin. vogland hakkında pek bilgim yok ama sonucta alman malı  :)

Yanlışınız var, bende 40 lık H&R var yariste , corolladada vardı ama yarisi corolla kadar düşürmüyo. Sanki 30luk takılmış gibi duruyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2009 avensis 1.6 valvematic elegant m/t
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '09
  • 5 kere teşekkür etti
  • 47 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #29 : Nisan 27, 2013, 01:19:14 »
Yanlışınız var, bende 40 lık H&R var yariste , corolladada vardı ama yarisi corolla kadar düşürmüyo. Sanki 30luk takılmış gibi duruyor

yanlız benH&R nin 35mm lik yaylaır için demiştim :) örnek olarak seat 2.0 tsi yayı :) 50mm ölçmüştük :)
AvensiStyle