0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
e12 corollada eibach yariste h&r kullandim. hr daha sert. jant ebatini degistirmezsen konfordan cok kaybetmezsin. yaris stok yaylarla frenleme esnasinda belediye otobusu hissi veriyordu bana, spor yayla onune gectim. sadece h&r da 40 mm yay vardi yaris ocin gerisi 25-30mm. onlarida hic takma daha iyi.
evet coil var. resimdeki hali bile yüksekdi bariz olarak. şimdi çok şekil duruyor ama fiyat olarak zorlamasa konfor, yol tutuş ve alçaltmada sıkıntı olmaz coilde. 5 lik bulabilirsen bence istediğin kıvamda olur ama HR 4' de olur gibi
sahibinden.com da antalyada bir saticidan almistim. tabi 2 sene oluyo. standart yaylarla sakin oynama cunku spor yaylara gore daha yumusak. yoksa benim evde 2 takim orjinal yaris helezonu var. sahiplerine duyrulur. napacam ben bunlari
eibachta "siyah" (pro kit) serttir. "kırmızı" (sportline) daha yumuşaktır. h&r 3.5 yay 5'lik gibi düşürür ama amortisörlerine ve yürüyen aksamına zarar verir ömrünü kısaltır. yarise uygun sportline yay bakabilirsin. vogland hakkında pek bilgim yok ama sonucta alman malı
Yanlışınız var, bende 40 lık H&R var yariste , corolladada vardı ama yarisi corolla kadar düşürmüyo. Sanki 30luk takılmış gibi duruyor