Jantlar hariç olmuş bence birde film istiyor araba bence
Güzel olmuş elinize sağlık. Keyifli sürüşler.....
Olay bitmis dcek hic bir kelime yok Allah sadece gozden korusun kaza bela vermesin
farlar bana eski model şahinleri hatırlattı sarı sinyal farı kusura bakma ama benim fikrim orjinal hali bence daha güzel duruyor bu kasalarda
baya güzel bir araç olmuş...
camlara film, mesut abinin de dediği gibi stoplara da bir farklılık geldiğinde daha da süper olur...
stoplarıda en kısa zamanda elden geçiricem bu pazar şimdi kule gergisi yapılıcak geldiğindede buluşuruz mesut abi
Orkun abi ellerine sağlı süper bir çalışma olmuş. Bu yaz lys bittikten sonra işe gircem çıkardığım aracı modlamaya devam etcem abi
Orkun abi ellerine sağlı süper bir çalışma olmuş. Bu yaz lys bittikten sonra işe gircem çıkardığım aracı modlamaya devam etcem abi 
olur kardeşim olur hepsi yavaş yavaş önce derslerini çalış sonrası kolay
mesut abi bursadan baya bi üyemiz varsa buluşma ayarlasak mesela nasıl olur ?
kardeşim tesisat hariç beğendim tesisata pek sıcak bakmam sevmemde ondan dolayı

ama dışardan cidden 10 numara olmuş Allah kaza bela vermesin
Bir kocaeli abimiz daha abi cok iyi olmus masallah;)
Emeğinize sağlık çok emek vermişsiniz ama ben aynada bu arabayı görsem direk kaçarım sağ şeride, kör olmuş zombi gibi o farlardaki halkalar ekrandan bakarken bile korkutuyor
aynalar otomatik katlanan mı ?
stoplarıda en kısa zamanda elden geçiricem bu pazar şimdi kule gergisi yapılıcak geldiğindede buluşuruz mesut abi
Orkun ben geçen hafta bursadaydım daha

1 2 ay sonra ancak gelirim ama gelmeden haberleşelim yapalım bi toplantı bursada epey üyemiz var